- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi organikmavi
-
kalkıklıgını indirmek için mi oldu düzeldi mi pekiKbb burnu cok kaldırıyor bir kac ay sonra da burun yamulmaya başlıyor. Benim ablam kbb ye oldu burun estetigini bir yıl sonra tekrar ameliyat oldu burnu cok kaldırdıkları için yamulmuş bunu doktorun kendisi söyledi ve ablam tekrar 3 saatlik ameliyata girdi. Ben de burun ameliyatı oldum bir bucuk sene oldu. cok memnunum ama ben plastik cerraha oldum sadece bir kere kontrole gittim..
Yamukluğu düzeltmek icin oldu hemde biraz burun ucunu indirdiler. Şuan iyi ama benimki kadar güzel olmadıkalkıklıgını indirmek için mi oldu düzeldi mi peki
Hayır uzunluk olmadı. Tabiki eskisinden iyi şuan. Eskiden de kötü degildi ama cok kaldirdiklari icin zamanla yamuldu burunburnu indirince uzunluk oldu mu biraz da eskisinden daha iyidir umarım
ben biraz da ucu uzasın istiyorom inşallah yapabilirlerHayır uzunluk olmadı. Tabiki eskisinden iyi şuan. Eskiden de kötü degildi ama cok kaldirdiklari icin zamanla yamuldu burun
canım konuştum doktorum şok az iner çünkü dikişle sabitledim dediBir ayda burnun7zda odemler olur o kalkiklik inecek yamukluk da duzelir muhtemelen bu konuda dr unuzla gorusun.daha bir aylik burnunuz bosa moral bozuyorsuniz
Uzayacağını sanmıyorum. Doktorun daha iyi bilgi verecektir. Ama daha cok yeni ve günden güne degisecek burnun bu kadar takma bence. Belki şişlikler inince beğenirsin hiç belli olmazben biraz da ucu uzasın istiyorom inşallah yapabilirler
Simdi cok sis oldugundan begenmiyor olabilirsin.sislikler indiginde burnun oturdugunda eger hala begenmezsen emre uregen i tavsiye ederim benim doktorumdu.ama ameliyat zor hele ki revizyon daha zor bence sabirla bekleyin.gecmis olsincanım konuştum doktorum şok az iner çünkü dikişle sabitledim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?