revizyondan sonra

Off aslında bandajlar çıkmadan önce daha mutluydum. Burnm önden gsl duruyo gerçekten. Ama biraz dikkat edince sola doru duruyo. Aslında ben çok zor bi ameliyat geçirdim. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Brunum içinde hiç kemik kalmamış. Naci bey sana yeniden burun yaptm dedi:) Ama yandan beklediğim gibi çıkmadı bandajlar alınınca. pinokyo gibi hiissediyorm

Off aslında bandajlar çıkmadan önce daha mutluydum. Burnm önden gsl duruyo gerçekten. Ama biraz dikkat edince sola doru duruyo. Aslında ben çok zor bi ameliyat geçirdim. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Brunum içinde hiç kemik kalmamış. Naci bey sana yeniden burun yaptm dedi:) Ama yandan beklediğim gibi çıkmadı bandajlar alınınca. pinokyo gibi hiissediyorm

Canım gercekten sükretmelisin bak ne demiş doktor burnunda kemik yokmus yeniden yapmış, pinokyo gibi dalan degilsin o kalkıklık inecek daha yeni olmussun ameliyat birden istedigin sonucu alamassın ki benimde deliklerim farklı burun ucum top gibi vs :) yani ararsan cok kusur bulursun, zor kısmı atlatmıssın bundan sonra yapman gereken sabretmek hem ben cidden begendim burnunu begenmesem sölerdim söle olsa daha iyi die, cunku bu burnun 6 ay sonraki halini düşünebiliyorum sende oyle yap:):teselli:

Canım gercekten sükretmelisin bak ne demiş doktor burnunda kemik yokmus yeniden yapmış, pinokyo gibi dalan degilsin o kalkıklık inecek daha yeni olmussun ameliyat birden istedigin sonucu alamassın ki benimde deliklerim farklı burun ucum top gibi vs :) yani ararsan cok kusur bulursun, zor kısmı atlatmıssın bundan sonra yapman gereken sabretmek hem ben cidden begendim burnunu begenmesem sölerdim söle olsa daha iyi die, cunku bu burnun 6 ay sonraki halini düşünebiliyorum sende oyle yap:):teselli:

Saol tatlm moral verdin bana:)

arkadaşlar öellikle belitiyorum: o kısmı zaten doktor ikinci ameliyatım olduğu şçşn o kısmı ellemedim diyor..ellenmemiş bi yerde nasıl tümsek oluşur..ama bu tümsek deri yada et gibi bi tümsek..acaba apse gibi bişey olabilirmi...yani deriden kaynaklanan bi problem olabilirmi..ama burnumun o kısmı zedelenmiş gbi duruyor..ama ben kesinlikle darbe falan almadım..zaten alsam bile orası ellenmemişki..o kısım on ay önce olsa tamam yamulurdu..çünkü ellenmişit.ama şimdi doktor ben orayı elemedim dedi..hassasiyet neden oldu anlamış değilim artık yarın muayneye gittiğimde sorucam ama bana tatmin edici cevaplar verlmiyor..

Canım okuyorum yazılarını 1 kendi doktorundan tatmin edici cevap alamamak nedir bilirim bende yaşadım ve bıraktım kendi doktorumu uyuz oldum çünkü başka doktorlarda zaman zaman sorun yaşarsam çare arıyorum çok şükür buluyorumda 2 sana tavsiyem kendi doktorundan çare bulamazsan cilt doktoruna başvur belki cildinle alakalı bi sıkıntı olmuş olabilir yabana atma çal bütün kapıları benimde ameliyattan sonra alerji burunda soyulma kızarma yanma gibi çoooook şikayetlerim oluştu valla hem başka kbb ye gözüktüm 3cü ay kanamam olmuştu çok şükür durdu cilde gelincede gerçekten çoook kötü sıkıntıdaydm hani kemikte şişme olmadıda genede cilt doktoruna bi gözük dermm belki o çare olacak sana belki mikrop kaptı belki reaksiyon gösteriyo bünyen bişeye

Canım okuyorum yazılarını 1 kendi doktorundan tatmin edici cevap alamamak nedir bilirim bende yaşadım ve bıraktım kendi doktorumu uyuz oldum çünkü başka doktorlarda zaman zaman sorun yaşarsam çare arıyorum çok şükür buluyorumda 2 sana tavsiyem kendi doktorundan çare bulamazsan cilt doktoruna başvur belki cildinle alakalı bi sıkıntı olmuş olabilir yabana atma çal bütün kapıları benimde ameliyattan sonra alerji burunda soyulma kızarma yanma gibi çoooook şikayetlerim oluştu valla hem başka kbb ye gözüktüm 3cü ay kanamam olmuştu çok şükür durdu cilde gelincede gerçekten çoook kötü sıkıntıdaydm hani kemikte şişme olmadıda genede cilt doktoruna bi gözük dermm belki o çare olacak sana belki mikrop kaptı belki reaksiyon gösteriyo bünyen bişeye

Haklısın canımbirde dediğin gibi cildiyeciye göstereyim bakalım derialtı bişeymi yoksa deriüstübirproblemmi??çünküdediğimgibi doktorumsoruna dair tatmin edicibirşey demiyorsadece acele ediyorsun diyoorama ortada görünen bi sorun var..sadece takma geçerdemek bir doktorun söylememesi gereken bişey..ben sadece sebebp söylesin istiyorum.beklemekse yine beklerimamaneden bileyim??söylesin deri desin kemik desin amabişey demiyor gülüpgeçiyor..olcakolcakdiyor...derinikaldırdık diyoree herkezin derisikalkıyor herjkez ameliyat oluyorneden başkasında olmadı???bendeoldu

Haklısın canımbirde dediğin gibi cildiyeciye göstereyim bakalım derialtı bişeymi yoksa deriüstübirproblemmi??çünküdediğimgibi doktorumsoruna dair tatmin edicibirşey demiyorsadece acele ediyorsun diyoorama ortada görünen bi sorun var..sadece takma geçerdemek bir doktorun söylememesi gereken bişey..ben sadece sebebp söylesin istiyorum.beklemekse yine beklerimamaneden bileyim??söylesin deri desin kemik desin amabişey demiyor gülüpgeçiyor..olcakolcakdiyor...derinikaldırdık diyoree herkezin derisikalkıyor herjkez ameliyat oluyorneden başkasında olmadı???bendeoldu
ahhh kıyamam ben saaa nerde o toktor guclubacismile cnm buz uygula istersen pinkte taze ananas yiyodu ödem için kızarıklık içide bepanten sür istersen
revizyon olunca insan dahada çok yıpranıyo anlıyorum doktorlari çin kolay onların burunları olmuyoki alsanaalsanasmile inş geçer bence son burnun gayet hoş yakıyo valla :teselli::nazar:

Vallaa ben gene sölüyorum bu önemli bişey bişey kaybetmezsn bide cildiyeye git belki merhem vericek belki hap belli olmaz kurutucu bişey madem doktorun oraya dokunmadm diyor bence ne oldunu bilmedindende seni oyalıyo olabilir bende dertliyim o konuda ama ben bıraktımm bidahada gitmem uyuz oluosun yaa böle rahatlık yok açıklama bekliosun tık yok

öncelikle bepanten süreyimdiyorumama doktora göstereyimeger uygun görürse sürerim..bepantheneyi maviolanımıkullanmalıyım..yoksa antibiyootiklipomat olanınımı ??? bilemiyorum.bu arada oraya buz uygulamamın sakıncası olurmuki?? ananasıda deneyebilirim.ayrıcabenimburun ucumda çokgergin ve şiş..çünküençok ellenen yerimdi..

öncelikle bepanten süreyimdiyorumama doktora göstereyimeger uygun görürse sürerim..bepantheneyi maviolanımıkullanmalıyım..yoksa antibiyootiklipomat olanınımı ??? bilemiyorum.bu arada oraya buz uygulamamın sakıncası olurmuki?? ananasıda deneyebilirim.ayrıcabenimburun ucumda çokgergin ve şiş..çünküençok ellenen yerimdi..

canım doktoruna danışmadan sürme bişi derim ben :( cildiyeye git illaki bişi dicektirr yada o versin o bölgeye uygun olanı

yarın cildiyeye görünmeye gidicem ..neticeyi buraya yazarım ..işallah deriden kaynaklanan bişeydir işallah geçici bişeydir.bu et şişi indiğinde pek sorun kalmıcak..ama cildiyeci ye estetik ameliyat olduğumu söylersem bana demezmi git doktoruna danış diye..

canım benim doktorum ne ilaç ne bişey hiç bişey önermiyorki..hepiniz burun içi kurutucular rahatlatıcılar kullandınız mesela..ama benim doktorum onları bile vermemişti..gerek yok diyordu..alıştırma diyordu..şimdi eğer derisel bir sorunum varsa git merhem kullan yada şunu bunu kullan demezki..biliyorum huyunu..ek diyeceği herzamanki gibi acele ete sabret düzelir dicek..yanii ama ben kafaya koydum cildiyeciye gidecem gerekirse uygun görürse verdiği ilaçarı kullnıcam.estetik doktoruma danıştığımda böyle diyorsa elimden ne gelir?? mecbur kendi yaramı sarıcam

cnm şöle diyim benim doktorum silikonlar çıkınca tonimer diye burun spreyi verdi ama dikiş yerleri okadar çok kötüydüki ben kötü olan tarafa az süriyim dedim bepanten öbür tarafa sürmedim orası geçti sürmediğim taraf geçmedi doktorum dikişleri alırken bana bi krem verdi şimdi geçsin diye onu kullanıyorum keşke orayada sürseymişim... bepantenin hücre yenileme özelliği var sanırsam ama sen yinede doktora git canım bi problem varsa çözülecek belkide devamlı elliyoz mikrop kapıyo nede olsa hassas deri....fisfisfis

Fıregrıll evet haklı olabılırsın canım..sık sık masaj yapıyoruzya zaten orası alÇıdan ÇıktıĞında hassastı..bÜyÜk ıhtımalle mıkrobu dıŞardan kaptım yanı ellerden kaptım belkıde..masaj yapa yapa oraya enfeksıyon bulaŞtırmıŞ olabılırım zaten hassas yer olduĞundan ıyıce ŞıŞtı..yarın bÜyÜk ıhtımalle cıldıyecı bÖyle sÖyleyebılır..ıŞallah tedavısı vardır..

bence mikroptur cnm güsel bi merhem verir doktor bütün kırmızılık şişlik gider bide devamlı üstünden geçiyoruz ellerle ondanda kızarıp şişiyordur cnm korkma herşey güsel olucak bebek benimde senin gibi burnumun ucu sert şiş gergin atlatıcaz inş.aklinialirimsmile

Back
X