revizyondan sonra

canım benide eklermisin?bendede şişlik sorunu var revizyon oldum 5.5 ay oldu hala geçmedi ama benim alçı alındığındada çok kötüydü hala öyle umarım seninkisi geçer tekrardan geçmiş olsun canım.

benimde burnumunsol tarafında 7ay sonra sert kemik gibi şişlik oluştu 4sene oldu hala geçmedi bir daha asla ameliyat olmam burnum yamuk yamuk dolaşıyorum

benimde burnumunsol tarafında 7ay sonra sert kemik gibi şişlik oluştu 4sene oldu hala geçmedi bir daha asla ameliyat olmam burnum yamuk yamuk dolaşıyorum

ya ben anlamıyorum canım ya nasıl 7 ay sonra bişey çıkıveriyor burunda haksızlık buya okadar insan seviniyor sonra 7 ay geçince bisey çıkıveriyor aniden çok üzülüyorum benim doktor alçıyı alıralmaz şişmeye beşladı burnum hatta eve gidene kadar davul gibi şişti kabus gibiydi halada şişliklerin çoğu geçmiyor kaldı

ya ben anlamıyorum canım ya nasıl 7 ay sonra bişey çıkıveriyor burunda haksızlık buya okadar insan seviniyor sonra 7 ay geçince bisey çıkıveriyor aniden çok üzülüyorum benim doktor alçıyı alıralmaz şişmeye beşladı burnum hatta eve gidene kadar davul gibi şişti kabus gibiydi halada şişliklerin çoğu geçmiyor kaldı

Maalesef benimde öyle oldu bandajlar çıktığında şişim daha azdı sonra gittikçe şişmeye başladı.
Ben her doktor için doğru olmayabilir belki ama çoğu doktorun işini iyi yaptığını en azından elinden geleni yaptığına inanıyorum ( Kimse kendi adını lekelemek istemez sonuçta)
geriside maalesef hastanın bünyesine kalıyor eyvahedigeldismile

spring ben anlamadım.hangi resmin revizyon öncesi hangisi sonrası.üç resminde de burnun gayet güzel

canımm bak albümlerden birinde 1 ameliyat sonrası yazıyor o revizyondan önce ki oluyor yani ilk başarısız amelitaımın resimleri,revizyondan sonra dediğim albüm de şu anki yani yeni ameliyat olmuş halim var...birde en eski yani estetiksiz burnum olann albüm var..eski burnum yazıyor o albümdede

ben tekrar kontrole gittim bir iki gün önce..doktor mühimsemedi..geçicek bir şey diyor..bir aya bişey kalmaz diyor.bende beklicem..şimdilik beklemekten başka bi çarem yok..eğer bir iki ayda geçmezse zaten burada yazarım..ayrıca bir kbb ciye ve cildiyeciye de göründümm..ancak kendi doktorum cildiyecinin verdiği antibiyortikleri ve pomatları kesinliklekullanmamam gerektiğini söyleyince reçeteyle kalakaldım..yani şu an hiç bi şey kullanmıyacağım.ilaç yada krem gibi şeyler..kbb cide en az iki ay sonra kesin bişey söylenebileceğini ifade etti.yani olabilirmiş bu tür şeyler şişlik aşamasında..iki aya kadar geçmezse tekrar gel dedi..kendi doktorumise geçiceğine çok emin.3 ayaa süper olucak diyor..iananıyorum artık napayım..beklicemm arakadaşlar..

canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede burnun istediğin gibi olur şişlikleri hemen iniverir

oluyor canım aşk aşk işte benim kızım da ameliyat olcak araştıyorum benimki gibi olmaz inşallah resim çektirmiyorum aynaya bakamıyorum resmen kemik şişlik felanda değil sen kime oldun canım memnun musun :1closedeyes::1closedeyes:

burnunuzun üzerinde şişkinlik vardı ve acıyordu..önceden belirtmiştiniz..nasılsınız ,nasıl oldu merak ettim..

ben revizyon olalı 7 ay oldu hala burnum şiş ve ödemli çok kötü şuan asimetrik v.s hiç memnun değilim doktorum cem karas EKOL KBB izmir de.

Back
X