Revizyondan Vazmigecmeliyim ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Merhabaa. Ben burun estetigi oldum cildim kalin ve burnum yagli. Cok mu kalin orta mi bilmiyorum bunu. Burun estetigi oldum yandan begeniyorum gercekten degismis. Ama onden hic bir fark yok. Uzun ve kanatlari genis ki ben sirf bunun icin ameliyat olmustum. Degismedigini gorunce cok uzuldum. Daha yeni 24 gun oldu. Odem falan hic demeyin :( odemler inerse bile uzunluk ve kanatlar degismez diye dusunuyorum .revizyon dusunuyorum sizce bu daha mi riskli vazmigecmeliyim :(

Kalın derilirsin ve daha 25 güncük olmuşşşşş🤩
Çok büyük bir problem yoksa ödemler de yavaş yavaş gececek sen merak etme. Ben de ameliyat olalı 32 gün oldu. Süreli fotoğraf çekinmeyi bıraktım artık. Baktıkça kafaya takıyor insan.
çevremdekiler iki üç günlük değişimi fark ediyorlar. Ben de arada bir incelediğimde küçüldüğünü hissediyorum.
İnan bana 3-4 gün bile çok fark ettiriyor.
Tuzlu yiyecekler yeme
Şeker çok tüketme
Bol su iç
Güzel düşün 🌸🐣

Kalın derilirsin ve daha 25 güncük olmuşşşşş🤩
Çok büyük bir problem yoksa ödemler de yavaş yavaş gececek sen merak etme. Ben de ameliyat olalı 32 gün oldu. Süreli fotoğraf çekinmeyi bıraktım artık. Baktıkça kafaya takıyor insan.
çevremdekiler iki üç günlük değişimi fark ediyorlar. Ben de arada bir incelediğimde küçüldüğünü hissediyorum.
İnan bana 3-4 gün bile çok fark ettiriyor.
Tuzlu yiyecekler yeme
Şeker çok tüketme
Bol su iç
Güzel düşün 🌸🐣
Su ve tuzu doktor dedi de seker etlkiliyor mu bilmiyorum 😯 ama tuzsuzda yemeklerin hic tadi olmuyor ya :( bazen dayaniyorum bazende atiom biraz tuz sen nasil yapiyosun 3,4 gun dedigine gore sen kesin ince derilisin benimki sanki ayni hep

Su ve tuzu doktor dedi de seker etlkiliyor mu bilmiyorum 😯 ama tuzsuzda yemeklerin hic tadi olmuyor ya :KK43: bazen dayaniyorum bazende atiom biraz tuz sen nasil yapiyosun 3,4 gun dedigine gore sen kesin ince derilisin benimki sanki ayni hep

Hayır ben de kalın deriliyim. Doktor da kalın derili olduğum için ödemin geçmesinin uzun süreceğini söyledi. Bir hafta önce görenler burnumun küçüldüğünü söylüyorlar. Bazen günden güne değişiyor tabi.

Tuz genelde atmamaya çalışıyorum ama keskin bir diyetim de yok açıkçası 🙄🤭

Bu ameliyat psikolojisinin nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ben de bir ay dolmadan 2. ameliyat kararını almıştım. Çünkü burnumda ciddi bir değişiklik yoktu. Bu ödemle filan alakalı değil. Mesela burun kemiği eğriydi. Ameliyathanede çekilen fotoğrafda da eğri, ben de görüyorum eğri... Ameliyattan önce eğriliği düzelteceğim, ameliyattan hemen sonra düzelttim diyen doktor 2 hafta sonra senin eğriliğin düzelmezdi, hiç müdahale etmedim, dedi. Şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz? Bir de burnumun büyüklük ve genişlik bakımından nerdeyse eskisiyle aynı olması meselesi var. Başlığı açan arkadaşa hak veriyorum. Benim 6 ay oldu. Bu süreçte ciddi bir değişiklik olmadı. Hala burnumu beğenmiyorum. Benim de orta derece kalın derili burnum. 2. ameliyat meselesine gelince zaman zaman yine aklıma geliyor ama bu düşünceler çok zaman alıyor. Bu sebeple mümkün olduğunca düşünmemeye, oluruna bırakmaya karar verdim. 1 sene dolunca başka doktorlarla görüşüp karar vereceğim. Siz de öyle yapın.

Bu ameliyat psikolojisinin nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemez. Ben de bir ay dolmadan 2. ameliyat kararını almıştım. Çünkü burnumda ciddi bir değişiklik yoktu. Bu ödemle filan alakalı değil. Mesela burun kemiği eğriydi. Ameliyathanede çekilen fotoğrafda da eğri, ben de görüyorum eğri... Ameliyattan önce eğriliği düzelteceğim, ameliyattan hemen sonra düzelttim diyen doktor 2 hafta sonra senin eğriliğin düzelmezdi, hiç müdahale etmedim, dedi. Şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz? Bir de burnumun büyüklük ve genişlik bakımından nerdeyse eskisiyle aynı olması meselesi var. Başlığı açan arkadaşa hak veriyorum. Benim 6 ay oldu. Bu süreçte ciddi bir değişiklik olmadı. Hala burnumu beğenmiyorum. Benim de orta derece kalın derili burnum. 2. ameliyat meselesine gelince zaman zaman yine aklıma geliyor ama bu düşünceler çok zaman alıyor. Bu sebeple mümkün olduğunca düşünmemeye, oluruna bırakmaya karar verdim. 1 sene dolunca başka doktorlarla görüşüp karar vereceğim. Siz de öyle yapın.
Burnunu ne yonden begenmiyorsun

Dikkat etmemisim kusura bakma seninle ayni sorunu yasiyoruz. Benim de burun kanatlarim genis ve uzun yuzume gore buyuk. Ameliyat oldum degdi mi bilmiyom 🙄
Merhaba ameliyat olalı ne kadar oldu benim 42.gun bana da önden epey sis ve geniş geliyor doktor kanatlarimla oynamadı odemden mi acaba ? Revizyon benimki

Merhaba ameliyat olalı ne kadar oldu benim 42.gun bana da önden epey sis ve geniş geliyor doktor kanatlarimla oynamadı odemden mi acaba ? Revizyon benimki
Benim kanatlari daraltti ama cok az daraltmis hala genissss. Siz kanatlarini daraltin dediniz mi ?

Benim kanatlari daraltti ama cok az daraltmis hala genissss. Siz kanatlarini daraltin dediniz mi ?
Hayır benim kanatlarım normaldi zaten ne geniş ne dar öyle bıraktı fotograflari yakın çektiğimde burnumun alt yarısi çok büyük geliyor biraz uzaktan çektiğimde ise gayet normal. Bu arada burun kanatlari da burun ucu sisligine dahilmis dün bı doktora sordum. Ne kadar oldu sizin ameliyat olalı bilmiyorum ama benim 43 gün oldu daha inermis çok erken dediler ve de ilk 1 aydan sonra değişim yavaşlıyormus baya o yüzden bnde bir süre fotoğraf vs. Hiç çekilmiyorum çünkü gerçekten inmiyormus gibi geliyor.

Hayır benim kanatlarım normaldi zaten ne geniş ne dar öyle bıraktı fotograflari yakın çektiğimde burnumun alt yarısi çok büyük geliyor biraz uzaktan çektiğimde ise gayet normal. Bu arada burun kanatlari da burun ucu sisligine dahilmis dün bı doktora sordum. Ne kadar oldu sizin ameliyat olalı bilmiyorum ama benim 43 gün oldu daha inermis çok erken dediler ve de ilk 1 aydan sonra değişim yavaşlıyormus baya o yüzden bnde bir süre fotoğraf vs. Hiç çekilmiyorum çünkü gerçekten inmiyormus gibi geliyor.
48 gun oldu yani burun kanatlarim şiş mi 😍 inecek mi dogru mu anladim. Ben de ilk gunler ayna elimde dusmezdi geceleri agladigimi biliyorum istedigim gibi olmadi diye. Simdi bakmiyorum ,fotoda cekmiyorum

48 gun oldu yani burun kanatlarim şiş mi 😍 inecek mi dogru mu anladim. Ben de ilk gunler ayna elimde dusmezdi geceleri agladigimi biliyorum istedigim gibi olmadi diye. Simdi bakmiyorum ,fotoda cekmiyorum
Burun ucuna dahilmis öyle söyledi bide burun yanlarında sis olduğu için de geniş geliyor gözümüze. benimde 45 gün falan oldu doktorum daha çok erken olduğunu söyledi. Bide benimki açık ameliyat bu tarz bir şişlik açık teknik olduğu için normalmis

Burun ucuna dahilmis öyle söyledi bide burun yanlarında sis olduğu için de geniş geliyor gözümüze. benimde 45 gün falan oldu doktorum daha çok erken olduğunu söyledi. Bide benimki açık ameliyat bu tarz bir şişlik açık teknik olduğu için normalmis
Ben daha kontrole gitmedim gecikme oldu biraz . Mesajda demistim daha cok erken 6 ay bekleyelim demisti

Merhabaa. Ben burun estetigi oldum cildim kalin ve burnum yagli. Cok mu kalin orta mi bilmiyorum bunu. Burun estetigi oldum yandan begeniyorum gercekten degismis. Ama onden hic bir fark yok. Uzun ve kanatlari genis ki ben sirf bunun icin ameliyat olmustum. Degismedigini gorunce cok uzuldum. Daha yeni 24 gun oldu. Odem falan hic demeyin :KK43: odemler inerse bile uzunluk ve kanatlar degismez diye dusunuyorum .revizyon dusunuyorum sizce bu daha mi riskli vazmigecmeliyim :KK43:
Merhabalar sorunlarınız düzeldi mi acaba?

Merhabalar nasılsınız revizyon oldunuz mu benimde dört ay oldu aynı problemleri yaşıyorum

Back
X