Revizyondan Vazmigecmeliyim ?

Arkadaşlar lütfen bana da fikir verir misiniz kalın deriliyim burnum büyüktü ama önden hala aynı gibi burnum kat kat duruyor yandan da bir tarafında kemik oluştu 3. Ayımdayım erken diyorlar ana değişse değilse ne kadar değişebilir diyorum kendime ucu falan aynı top gibi 2. Ameliyat düşünmeye başladım şimdiden fotoğraf atar mısınız aynı sorunları yaşıyoruz

Ama nerdeyse bir yıl geçmesine rağmen tam olumlu değilsiniz sanırım :KK43: of çok korkuyorum çok pişmanım..
Maalesef canım beklentimin çok altında oldu. Yayvan bir burnum var hiç estetik olmuş gibi durmuyor. Parayamı yanayım yoksa o sıkıntılı sürece katlanmamamı bilmiyorum. KABUL Etmeye çalışıyorum

Maalesef canım beklentimin çok altında oldu. Yayvan bir burnum var hiç estetik olmuş gibi durmuyor. Parayamı yanayım yoksa o sıkıntılı sürece katlanmamamı bilmiyorum. KABUL Etmeye çalışıyorum
Çok üzüldüm, bende yaşadım aynı şeyi, kolay bir ameliyat olucak sanmıştım çünkü sadece yamukluğunı düzeltcem dedi ama aylardır kendime bakamıyorum, resmen utanıyorum yaptırdığım için.. neyse :( arkadaşlarım daha güzel oldu boşver dese de.. benlik değilmiş estetik ameliyat, zaten hep korkardım, nasıl cesaret ettim o anda bende anlamadım

Back
X