Revizyonla burun uzatma ve ucunu düşürme

Merhbalar ameliyat oldunuz mu acaba tural hocaya benimde bir doktor hayatımı bitirdi minicik bir burunla beni bıraktı. 11 ay var daha görüşmeye gitmeme.ve dayanamıyorum ölmek istiyorum o kadar kötüyüm

Siz bana Eren Taştan’ın yaptığı ilk operasyon sonucunu görseniz asla aynı şeyi düşünmezsiniz. Hiçbir şey estetik görüşü olmayan, teknik bilgiyle iş yapan biri. Burun deliklerimi aşırı daralttı, nefes almakta çık zorlanıyorum, kalbime ağırlık yapıyor. Çok pişmanım uzak durun…

Merhbalar ameliyat oldunuz mu acaba tural hocaya benimde bir doktor hayatımı bitirdi minicik bir burunla beni bıraktı. 11 ay var daha görüşmeye gitmeme.ve dayanamıyorum ölmek istiyorum o kadar kötüyüm
Aynı hisleri paylaşıyoruz… şu an ne durumdasınız..

Kesinlikle barış Çakır sakın şaşmayın ve kendi burnunuzdan çok uzaklaşmadan düzeltme isteyin ki zaten aksini yapmaz, tarzı değil… diğer türlü psikolojiniz biter, kendinizi aynada başla biri olarak görmenin yükü çok ağır. Sakın bunu kendinize yapmayın, heleki çok problemli bi burnunuz yoksa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…