- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Minik kralice
Merhaba gebelik hazırlığı yaparken ek olarak follik asit kulaniyor musunuz yumurtlama takviminizi oluşturdunuz mu ve yumurtlama kiti kulaniyormusunuz biraz sohbet edelim bu konu hakinda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende kullanıyorum iki ay oldu kullanmaya başlayalıFolik asit mutlaka kullanılması gerekiyor. Hatta denemeden üç ay öncesinde başlanması tavsiye ediliyor.![]()
Bende folik asit kullanıyorum benim doktorum yazmadı gerek duymadı ama ben ben yinede eczaneden aldimBana doktorum info şase verdi içinde folik asitte var onu kullanıyorum :)
Bana doktorum info şase verdi içinde folik asitte var onu kullanıyorum :)
İnşallah güzel haberler alırsınızTelefon uygulamaları 17 Aralık yumurtlamami gösteriyordu ben dün yumurtlama testi yaptım pik gördüm sanırım bugün yada yarın yumurtam catlar
Genellikle beklenen adeten 14 önce yumurtlama oluyor bol bol havuç ye yumurtlama haftanda yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyorBende folik asit olarak inofolic kullanıyorum 2 aydır. Bunay ovülasyon testine başladım beklenen reglime daha 20 gün var![]()
Benim uygulamada 21 aralık gösteriyor ama ben reglim bittiğinden beri test yapıyorum pozitif çıkıyor 5. Günden beri yada ben yanılıyorum tam pik değil denemeye devam edicem o yüzdenGenellikle beklenen adeten 14 önce yumurtlama oluyor bol bol havuç ye yumurtlama haftanda yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
Yumurtlaman yaklaşıyor cnmBenim uygulamada 21 aralık gösteriyor ama ben reglim bittiğinden beri test yapıyorum pozitif çıkıyor 5. Günden beri yada ben yanılıyorum tam pik değil denemeye devam edicem o yüzden
Bir de bu testi yapmada önce bir iki saat sıvı alımını azaltman lazım idrarın inceliyor çünkü siviBenim uygulamada 21 aralık gösteriyor ama ben reglim bittiğinden beri test yapıyorum pozitif çıkıyor 5. Günden beri yada ben yanılıyorum tam pik değil denemeye devam edicem o yüzden
Benim kasık ağrım var tek tarafta ara ara ağrı oluyor çok şiddetli değil amaBir de his ediyormusunuz yumurtlamanizi kaşık ağrısı servikal mukus göğüs hassasiyeti benim şuan kaşık ağrım var sadece
Bir kac güne yumurtlama görürsün bence gebeliğe engel bir durumunuz varmi?Benim kasık ağrım var tek tarafta ara ara ağrı oluyor çok şiddetli değil ama![]()
Pcos var bende ama adetlerim hep düzenlidir. Onun dışında bişey çıkmadı kan tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür.Bir kac güne yumurtlama görürsün bence gebeliğe engel bir durumunuz varmi?
Sizin var mı ne zamandır deniyorsunuzBir kac güne yumurtlama görürsün bence gebeliğe engel bir durumunuz varmi?
Ama pcos varsa testin hep pozitiv çıkar benim kız kardeşimde öylePcos var bende ama adetlerim hep düzenlidir. Onun dışında bişey çıkmadı kan tahlilleri yaptırdım temiz çıktı çok şükür.