💞Aralik & Ocak 💞gebelik planlayanlar

Minik kralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2023
1.107
3.920
53
Merhaba gebelik hazırlığı yaparken ek olarak follik asit kulaniyor musunuz yumurtlama takviminizi oluşturdunuz mu ve yumurtlama kiti kulaniyormusunuz biraz sohbet edelim bu konu hakinda🌸

Bana doktorum info şase verdi içinde folik asitte var onu kullanıyorum :)

Bende folik asit kullanıyorum benim doktorum yazmadı gerek duymadı ama ben ben yinede eczaneden aldim😊

Bende folik asit olarak inofolic kullanıyorum 2 aydır. Bunay ovülasyon testine başladım beklenen reglime daha 20 gün var 😒

Telefon uygulamaları 17 Aralık yumurtlamami gösteriyordu ben dün yumurtlama testi yaptım pik gördüm pikten sanırım bugün yada yarın yumurtlama catlar

Telefon uygulamaları 17 Aralık yumurtlamami gösteriyordu ben dün yumurtlama testi yaptım pik gördüm sanırım bugün yada yarın yumurtam catlar

Eklentiler

• 17025457746135346529188000828850.webp
    17025457746135346529188000828850.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 41
Genellikle beklenen adeten 14 önce yumurtlama oluyor bol bol havuç ye yumurtlama haftanda yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
Benim uygulamada 21 aralık gösteriyor ama ben reglim bittiğinden beri test yapıyorum pozitif çıkıyor 5. Günden beri yada ben yanılıyorum tam pik değil denemeye devam edicem o yüzden

Eklentiler

• IMG_7858.webp
    IMG_7858.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 41
Benim uygulamada 21 aralık gösteriyor ama ben reglim bittiğinden beri test yapıyorum pozitif çıkıyor 5. Günden beri yada ben yanılıyorum tam pik değil denemeye devam edicem o yüzden
Bir de bu testi yapmada önce bir iki saat sıvı alımını azaltman lazım idrarın inceliyor çünkü sivi

Bir de his ediyormusunuz yumurtlamanizi kaşık ağrısı servikal mukus göğüs hassasiyeti benim şuan kaşık ağrım var sadece

Back
X