💞Aralik & Ocak 💞gebelik planlayanlar

Benim yok iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama eşim işi gereği sürekli şehir dışında oluyor biz yumurtlama haftasını hep kaçırdık umudum bu ay inşallah 🙏
Benimde eşim şehir dışında 3 gündür nasip kısmet artık inşallah bu ay olur sizin ☺️🙏

Sizin var mı ne zamandır deniyorsunuz

Benimde eşim şehir dışında 3 gündür nasip kısmet artık inşallah bu ay olur sizin ☺️🙏

Evet öyleymiş yinede denemek istedim ama pozitif çıkıyor dediğim gibi şuanda akıntı ve ağrım var büyük ihtimalle yumurtlama dönemindeyim
Ahit otu ondan sonra ari sutu poleni kullanın benim kardeşimde kulaniyor şuan ama onun kilosu da var kiloda vermeye çalışıyor bir yandan umarım sizde bir an önce gebelik elde edersiniz isteyen herkes Rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın insallah🙏

Bende infolic kullanıyorum ve Ovulasyon testi de kullanıcam adet bitimi aralık ve ocak bize şans getirir inşallah 🤲😇

Ahit otu ondan sonra ari sutu poleni kullanın benim kardeşimde kulaniyor şuan ama onun kilosu da var kiloda vermeye çalışıyor bir yandan umarım sizde bir an önce gebelik elde edersiniz isteyen herkes Rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın insallah🙏
Çok şükür kilo problemim yok şuanda bebek çalışmalarına yeni başladık sayılır 2 ay oldu 😌 önümüzde ki ay eşimin doğum günü inşallah nasip olur banada

3. Kutum bitti 4e geçiyorum ben 1 buçuk ay oldu 😔 doktor hamile olana kadar kullanmamı önerdi ama bu ilaçtan sonra nedense yumurtlama dönemlerimi daha çok hissediyorum kasık ağrısı bel ağrısı gibi

Ben de yeni başladım inofolik kullanmaya. Pkosluyum ve bize iyi geliyor diye duydum. Bir de 2 aydır imom omega kullanıyorum

Back
X