💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben evlenirken yapmıyorlardi canım evlendikten 2 ay sonra yapmaya başladılar sonra öğrendik ki aile hekimleri yapiyormus evlilere de 4-8 haftada çıkıyor ama sonuçları gönderdim hemen eşimi kan verdirdim birkaç ay önce 🙂 yaptırmamis herkese hatırlatıyorum bir tüp kan diye
Aynen öyle artık evli çiftlere de yapıyorlar bizim sonuç 3 ay içinde çıkmıştı e nabızda gözüktü

Yaaa prilam diye ilaç genelde bulantıya iyi geliyor diye biliyorum🥹
kahverengi lekelenmem çok azdı dün, bugünde 1-2 damla oldu o kadar. Sadece kasıklarım çok ağrıyor evimden uzakta olduğum için de çok değişik geliyor kan veremiyorum artışı gözlemleyemiyorum ne olup bitiyor otomatikman bilmiyorum🥲
Yerleşme kanaması canım o büyük ihtimalle artık eve dönünce gider baktırırsın Salı günü doktor kontrolüm var doktoruma söylicem canım

Medicana da Ayşe hocaya gidiyordum kendisi regl günü dışında test yaptı o zaman gebelik düşünmüyordum normal senelik rutin kontrollerim için başka bir arkadaşım daha gitti hepimize ilaç verip göndermiş hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen antibiyotik vermiş. Smear falan da vermiştim. Bu sene kontrolümun üzerinden 1 sene geçince Medicalpark Neslihan hocaya gittim kendisinden çok memnun kaldım gebelik düşünüyorum dediğimde her şeyle ilgilendi hormon testlerimi regl zamanı istedi ve her aradığımda ulaştım kendisine ilk defa bir doktora amh da bakın demedim kendisi direkt amh bakalım dedi
Benimde amh değerine bakmadı doktor ve hormon değerlerim çok yüksek cıktı lh ve fsh ama adetliyken yapılıyormuş normalde bana adetliyken yapilmadi. Ben adetim gecikti diye gittim enfeksiyon filan mi var bi bakılsın yanda durum ne diye. 3 cm kist olduğunu söyledi sol yumurtaligimda emara gönderdi beni kist için. Bi bakayım neslihan hocaya teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20230924_002950.webp
    IMG_20230924_002950.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 62
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN🥰
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim🙏🤗
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim 🥰

⭐️ANNE ADAYI⭐⭐️BAT⭐⭐️SAT⭐🧿DURUM🧿
@AdaMTuncy🤰🧿
@Ayka85🤰🧿
@Alinnnn🤰🧿
@semira123🤰🧿
@Nur5434🤰🧿
@Basakburcuu🤰🧿
@kelebekxx🤰🧿
@esen-ruzqar🤰🧿
@Happyending🤰🧿
@gmzgmz1🤰🧿
@genc-anne🤰🧿
@Oyzg96🤰🧿
@sssakdg🤰🧿
@Niqu🤰🧿
@ozgeeeee1🤰🧿
@melegim can🤰🧿
Merve3553 Merve3553 🤰🧿
@tweeetyyy🤰🧿
@golden-snitch🤰🧿
@IADK🤰🧿
@Afratafrac🤰🧿
@begmsss🤰🧿
@Smyrnasi19 Eylül
@Busrax91117 Ağustos17 Eylül
@ZeynpBuse19 Ağustos19 Eylül
@zlybsr30 Ağustos20 Eylül
@ELIF700720 Eylül
@esen-ruzqar24 Ağustos21 Eylül
@bsrr9726 Ağustos21 eylül
P pellypell 28 Ağustos22 Eylül
@mrym1222 Ağustos22 Eylül
@imagination forever28 Ağustos22 Eylül
@gunduzcicek25 Ağustos22 Eylül
@Papatyam00022 Ağustos22 Eylül
@senaM3329 Ağustos23 eylül
@Belisimm24 Ağustos23 Eylül
@bebekheyecani28 Ağustos24 Eylül
Removeben Removeben 30 Ağustos24 Eylül
@sumeyye 130624 Eylül
@hermionegranger-27 Ağustos24 Eylül
@turuncummm26 Ağustos24 Eylül
Zumruduanka96 Zumruduanka96 26 Ağustos25 Eylül
@Helenatili28 Ağustos25 Eylül
@Bahar esinti29 Ağustos25 Eylül
@Bedii27 Ağustos25 Eylül
@zlybsr30 Ağustos26 Eylül
@Lovelyy3528 Ağustos26 Eylül
@ysmnella26 Ağustos26 Eylül
brrr brrr 29 Ağustos27 Eylül
@Nooneathome928 Ağustos27 Eylül
@rojbininannesi28 Ağustos28 Eylül
@bliiss28 Eylül
@edahandro2 Eylül28 Eylül
@bernaad2 Eylül28 Eylül
@Aysegul Alav28 Ağustos28 Eylül
sacibelinde sacibelinde 1 Eylül29 Eylül
@Merveeee573 Eylül29 Eylül
@Linakiz3 eylül30 Eylül
@fnd_502 Eylül
30 Eylül
@simurgggg2 Eylül
30 Eylül
@hamileyimmmm30 Eylül
@yenibirhayal29 Ağustos1 Ekim
@sea74833 Eylül1 Ekim
@Blue_girll4 Eylül1 Ekim
@eylem917 Eylül2 Ekim
@Zeyzey2727272727278 Eylül2 Ekim
@blackkdahlia5 Eylül3 Ekim
@mcnn1236 Eylül3 Ekim
@UstaOzlem5 Eylül3 Ekim
@melisaa933 Eylül3 Ekim
@LesLey7 Eylül3 Ekim
@TurnaBulut3 Eylül3 Ekim
@lavinia10215 Eylül5 Ekim
@Kahvelim_8 Eylül5 Ekim
@papatya091011 Eylül5 Ekim
@rani123411 Eylül10 Ekim
@Pkolu_anneadayi12 Eylül10 Ekim
@kova3513 Eylül10 Ekim
@Medala14 Eylül11Ekim
@Mevsimlisan13 Eylül11 Ekim
@zuzu383812 Eylül12 Ekim
@Sevimli_3514 Eylül12 Ekim
@aksjakana17 Eylül12 Ekim
@pempbepsikolog15 Eylül13 Ekim
@Juventass17 Eylül14 Ekim
@gucluol16 Eylül14 Ekim
@gulseliinn15 Eylül15 Ekim
@sed211 Eylül15 Ekim
@Dunyamelekoldu20 Eylül16 Ekim
O Orangegreysky 18 Eylül16 Ekim
@Nur61_16 Ekim
@outoffit19 Eylül16 Ekim
@Perlitik16 Eylül16 Ekim
@sunshine118 Eylül16 Ekim
@hayatbeninedenyoruyosun12 eylül17 ekim
@Sipser20 Eylül20 Ekim
@dream231123 Eylül21 Ekim
@goldBride21 Eylül21 Ekim
@gunes05019 Eylül27 Ekim
Sat 31.08 - Bat 29.09 benide eklermisin 😍

Son düzenleme:
Kizlar selam an itibari ile adetime 8 gun var tabi ben gec yumrtluyorum bgun pikin uzerinden gecen 6. Gun
kasik agrim ozellikle bgun cok yoruldm ara ara baya agirdi, goguslerimde agri var o da normalde fazla gibi, karinda sislik
Durumum supheli gibi insaallah kistten degilse 😊😊
Varmi bekleyen yakin zamanda belirtileriniz varmi ne durumdasiniz

Kizlar selam an itibari ile adetime 8 gun var tabi ben gec yumrtluyorum bgun pikin uzerinden gecen 6. Gun
kasik agrim ozellikle bgun cok yoruldm ara ara baya agirdi, goguslerimde agri var o da normalde fazla gibi, karinda sislik
Durumum supheli gibi insaallah kistten degilse 😊😊
Varmi bekleyen yakin zamanda belirtileriniz varmi ne durumdasiniz
Ben 15 inde pik gördüm dünden beri de şu salgın hastalıktan olmusum once gebelik belirtisi mi diye düşünmedim değil ama belirtilerin arasında ishal olması saçmaydı zaten 😂 sıfır belirtiyle test yapıp duruyorum canım

Ben 15 inde pik gördüm dünden beri de şu salgın hastalıktan olmusum once gebelik belirtisi mi diye düşünmedim değil ama belirtilerin arasında ishal olması saçmaydı zaten 😂 sıfır belirtiyle test yapıp duruyorum canım
Bazen adet gunu basliyor belirtiler cnm. Bnde 18 inde pik gordum. Bakalım inşaallah guzel hberler veririz burdan

Kızlar dün burda biri bir şey paylaşmıştı Instagram'dan bulamadım şimdi gebe kalma ihtimalleri ile ilgili bir şeyleri yanlış yapmışım gibi bir hisse kapıldım, değerlendirme günüm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün daha ne olur doğru olmuş olsun
Okuyamadığım mesajlara bi bakıyordum da bak yine seni gördüm :) bendim paylaşan 😊 bi bakiyim bulup atayım yine ;) ama değerlendirdiğin günler doğru rahat ol

Bazen adet gunu basliyor belirtiler cnm. Bnde 18 inde pik gordum. Bakalım inşaallah guzel hberler veririz burdan
Ben sabah unutmayayim diye post it yapıştırdım banyo aynasına test yap yazıp 😂 yarın da yapacağım bugün sitrip yaptım negatif yarın kaset yaparım sonraki gün çubuk 🙂öyle gider regle kadar

Kızlar dün burda biri bir şey paylaşmıştı Instagram'dan bulamadım şimdi gebe kalma ihtimalleri ile ilgili bir şeyleri yanlış yapmışım gibi bir hisse kapıldım, değerlendirme günüm ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 2 gün daha ne olur doğru olmuş olsun
Burda
Kızlar faydalı olabilir diye paylaşıyorum, aydınlatıcı olmuş;

Okuyamadığım mesajlara bi bakıyordum da bak yine seni gördüm :) bendim paylaşan 😊 bi bakiyim bulup atayım yine :KK66: ama değerlendirdiğin günler doğru rahat ol
Di mi pik aslında catlamadan önceki gün düşününce doğru yaptım oldu aslında niyeyse piki çatlama günü gibi kaydetmiş beynim 😂 pik gününden itibaren 3 gün değerlendirdim yani

Back
X