💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben sabah unutmayayim diye post it yapıştırdım banyo aynasına test yap yazıp 😂 yarın da yapacağım bugün sitrip yaptım negatif yarın kaset yaparım sonraki gün çubuk 🙂öyle gider regle kadar
Oooo siz baya baya plan proje yapmissiniz insaallah pozitifi gorursunuz ama 11. Gunlerde filan anca cikiyor ortalama oyuzden umit var hala. Bn beklicm cnku gec yumrtluorm gec dollenme oluor gebeligm gec cikiyor bakalm hayrlisi

Oooo siz baya baya plan proje yapmissiniz insaallah pozitifi gorursunuz ama 11. Gunlerde filan anca cikiyor ortalama oyuzden umit var hala. Bn beklicm cnku gec yumrtluorm gec dollenme oluor gebeligm gec cikiyor bakalm hayrlisi
Ben belgesel aslanları gibiyim bu ara o test bu test işaretleyip duruyorum 😂 umarım hepbirlkte pozitifi görürüz 🙏🙏🥰

Sen yenisin herlde ondan bu heyecanlar bnm sekiz sene olunca dha relax davrnmaya calisiorm hatta igne kllanmak zorunda olmasam adetten bir hafta sonraya kadr beklerdm 😅😅
Evet canım yeni basladik biz denemelere 1 sene önce iyiydi sonuclarim yaşıma göre bu seneki kontrolde elini çabuk tut dedi doktor. İnşallah daha bekletmez seni bebiş inşallah 🙏🙏 hayırlısıyla gelsin en kısa sürede pozitif haberlerini alalım inşallah 🙏🥰

Evet canım yeni basladik biz denemelere 1 sene önce iyiydi sonuclarim yaşıma göre bu seneki kontrolde elini çabuk tut dedi doktor. İnşallah daha bekletmez seni bebiş inşallah 🙏🙏 hayırlısıyla gelsin en kısa sürede pozitif haberlerini alalım inşallah 🙏🥰
Amin cnm aminnn aminnn cumlemiz insaallah bnmde yaşım geciyor ve pco var bnmde elimi cabuk tutmam lazim ama işte nasip olmadı uc dusugum var maalesef insaallah tez vakitte kalırım saglikli kavusuruum bukez. Hepimiz insaallah

Amin cnm aminnn aminnn cumlemiz insaallah bnmde yaşım geciyor ve pco var bnmde elimi cabuk tutmam lazim ama işte nasip olmadı uc dusugum var maalesef insaallah tez vakitte kalırım saglikli kavusuruum bukez. Hepimiz insaallah
8 sene deyince siz bir tanıdığım vardı öyle bebek falan düşünmüyordu artık neyse memlekete gelmişti halsizdi gecikmesi de varmis o zaman bende liseye gidiyordum sanırım hadi kan vermeye gidelim dediler aman şimdi gidip moralimi bozamam demişti hiç unutmuyorum neyse bir şekilde ikna oldu gitti gebeymis meğerse kendiliğinden gebe kalmış sonra bir çocuğu daha oldu hatta 2 tane çocuğu var şimdi kocaman oldular

8 sene deyince siz bir tanıdığım vardı öyle bebek falan düşünmüyordu artık neyse memlekete gelmişti halsizdi gecikmesi de varmis o zaman bende liseye gidiyordum sanırım hadi kan vermeye gidelim dediler aman şimdi gidip moralimi bozamam demişti hiç unutmuyorum neyse bir şekilde ikna oldu gitti gebeymis meğerse kendiliğinden gebe kalmış sonra bir çocuğu daha oldu hatta 2 tane çocuğu var şimdi kocaman oldular
Tabiki elhamdülillah Allahtan umidi kesmiyorum. Rabbim hayirli zamanda hayırlısıyla dha guzelini nasip edecek insaaallah inaniyorum. Hepimiz dualarimiza hayallerimze kavusacagiz insaallah sadece bazılarımızin yolu daha zorlu ama inanmak başarmanın yarisidir 😅

Tabiki elhamdülillah Allahtan umidi kesmiyorum. Rabbim hayirli zamanda hayırlısıyla dha guzelini nasip edecek insaaallah inaniyorum. Hepimiz dualarimiza hayallerimze kavusacagiz insaallah sadece bazılarımızin yolu daha zorlu ama inanmak başarmanın yarisidir 😅
İlk sayfada hepimizin gebe emojisi olacak inanıyorum ben sonrada gebeler topigi açacağız hepbirlikte 🙏🙏

Benimki boyle peceteye silince birkez gelmisti pembemsiydi. kipkirmizi değildi sumuksu ve damarli gibi tuaf birsydi bnde adet oldum sanmistim gerisi gelmeyince yerlesme kanamasi oldugunu anlamistim
Cevabın için çok sağol canım bende az önce lavabo ya gittim afedersin idararla beraber bir kırmızılık.yani kırmızı da değil açık bir kırmızı gibi bir şey gördüm çok afedersin yani söylüyorum ama bilmediğim için başıma hic gelmedi ben adet oldum sandım sancım yoktu.adet olsam sancı girerdi ped taktım yok lavaboya gittim geldim yok niye böyle oldu ben mi yanlış gördüm acaba

Cevabın için çok sağol canım bende az önce lavabo ya gittim afedersin idararla beraber bir kırmızılık.yani kırmızı da değil açık bir kırmızı gibi bir şey gördüm çok afedersin yani söylüyorum ama bilmediğim için başıma hic gelmedi ben adet oldum sandım sancım yoktu.adet olsam sancı girerdi ped taktım yok lavaboya gittim geldim yok niye böyle oldu ben mi yanlış gördüm acaba
yerleşme kanamasıdır inşallah ❤️ dedikleriniz onu gösteriyor. Ama bazen ilişki sonrası adette kalan kan birikmeleri de olabiliyormuş benim başıma gelmedi tabi ama bir kaç yer de öyle okumuştum. İnşallah gebelik habercisidir 🌸

yerleşme kanamasıdır inşallah ❤️ dedikleriniz onu gösteriyor. Ama bazen ilişki sonrası adette kalan kan birikmeleri de olabiliyormuş benim başıma gelmedi tabi ama bir kaç yer de öyle okumuştum. İnşallah gebelik habercisidir 🌸
Ben hiç yerleşme yaşamadim kendime ümit vermek istemiyorum kafamda sadece negatif var o yüzden yok ilişki olmadı bu arada eski kan için adete dört gün var içim içimi yiyor vallahi

Pazartesi idrr testi yapabilirsiniz. Benm yerlesmeden sonra ikinci gunde bakmistm cikmisti silik bir şekilde veya adeti bekleyeceksiniz. İnsallah Rabbim saglikla nasip etsin aminn

Eklentiler

• IMG_8912.webp
    IMG_8912.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 55
Ateş tablon var mı kuzum bir bakayım. Ya bir kere bana da olmuştu öyle adet bitimine yumurtlamıştım şok olmuştum hiç olmayan bir şeydi hep geç yumurtlardım normalde. O ay da değerlendiremedik zaten rahim filmi çekilmiştim😅 bu ay da başka enteresanlıklar oldu işte bakalım ne olacak.
Ateş tablom var aslında ama bakılacak gibi değil😄 Çünkü ben düzgün ölçmeye başladım ama bi ara bozdum sonra tekrar toparlamaya çalıştım ama işte.. O zamanlar başka telaşlar içindeydim böyle saçma sapan ölçümler oldu😄

Ben sabah ilk idrar olayına inanmıyorum ya çünkü bütün gebeliklerimi gece öğrendim yatmadan yaptığım testle hatta sabah tekrar yaptığımda daha soluk çıktığını gördüm kendi bildiğimden devam edicem ya tecrübeli olunca daha emin adımlarla ilerliyorum tabi bilmiyorum sana mantıklı geliyor mu🙏🤩😅
Adet çok yakınsa hatta geçtiyse gece de ölçsen çıkıyormuş doğru. Ama senin daha 10 gün yok muğğ? 😄

Benim de böyle. Geçen ay çatlamayla beraber ölçmeye başlamıştım ateşölçer geç geldiğinden ama yanıyordum😄 Çok ümitlenmiştim o yüzden. Sonra birden düştü.
Benim ateş bugün 0.1 derece düşmüş ama adet ateşi değil. Heralde bir iki günüm daha var.

Back
X