- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.161
Görürsün kuzum benim senin bu ay da iyiydi aslında. Sen umutsuz konusuyorsun da ben senin için öyle umutsuz değilim. Regl olacam galiba demişsin mesela sana yemin ederim şuan regl oluyormusum hissi var bende dün akşamdan beri bak normalde olsa kesin regl oldum derdim aynısi o kadar benziyor. Öyle belirti aramamak lazımmış aslında herkesin farklı oluyor. Yerleşme kanaması gören var, ben görmedim bırak onu akıntı bile görmedimDarısı bize inşallaaahhhhhbu ay onu görmek için uğraşıcam bakalım
Ya valla yatcamAşk olsunsiz hep aklımdasınız hadi hadi bekletme kocanı koş sonra duş al yat
Aynen aynenGerçekten öyle ya adet olunca hatırladı biziiii
Bu ay senden bebek haberi gelecek bu yangınlaİç sesim oldun resmen ahhh ahhh
Fizik çalışalım gel deYa valla yatcamkocam ders çalışıyo
Anam ben evlendim evleneli böyleyim olsa olurduAynen aynen
Bu ay senden bebek haberi gelecek bu yangınla
Ahahaha bende bir şaşırdım heYa hahahaha sen regl olmasan yakmıştın bu gece buraları
Ahahahah tamam tamam regle kadar susuyorum benGörürsün kuzum benim senin bu ay da iyiydi aslında. Sen umutsuz konusuyorsun da ben senin için öyle umutsuz değilim. Regl olacam galiba demişsin mesela sana yemin ederim şuan regl oluyormusum hissi var bende dün akşamdan beri bak normalde olsa kesin regl oldum derdim aynısi o kadar benziyor. Öyle belirti aramamak lazımmış aslında herkesin farklı oluyor. Yerleşme kanaması gören var, ben görmedim bırak onu akıntı bile görmedimdu daha regl gelmeden koyverme kendini Kasım kasım diye ağzına biber sürerim
Of yaaaFizik çalışalım gel de
O da doğru ama yok içimde bir his var bu ay olacak bu ayrılığın üstüneAnam ben evlendim evleneli böyleyim olsa olurdu
Keşke kpss de fizik sorsalarFizik çalışalım gel de
Güldün dimi itiraf et hadiOf yaaa
O da doğru ama yok içimde bir his var bu ay olacak bu ayrılığın üstüne
Olur olur iç açıların toplamı oda var sayılırKeşke kpss de fizik sorsalarama geometri vae o olur
Gülmekten çenem ağrıyor artık sustum mu kii 1 saattirGüldün dimi itiraf et hadi
Bebeğim sen bir müddet uzaksın bu konulara üzgünümAhahaha bende bir şaşırdım he
Kocanda dicek bu kime gülüyoGülmekten çenem ağrıyor artık sustum mu kii 1 saattir
Bak bak kıskandırıyoBebeğim sen bir müddet uzaksın bu konulara üzgünüm
Koca şehir dışındaydı zaten malum çok olmadı geleli geldi ölüyor hastalıktan daha yeni toparladi derken bizde kepengler hep kapaliydiBebeğim sen bir müddet uzaksın bu konulara üzgünüm
Diyo zatenn meraktan çatladıKocanda dicek bu kime gülüyo
tamamdırYok akupunktur yaptırmadım hiç kuzum. Adeti beklicem test için ama yaparsam etiketlerim seni sende yaptığında etiketle
Onda bebiş var bizde de bu napalımmBak bak kıskandırıyo
Ah enişte bi görsen şurda neler dönüyoDiyo zatenn meraktan çatladı
Bacılarımla konuşuyorum dedim yine ne işler karıştırıyorsanız dedi ablalarımla konuşuyorum sandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?