- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.121
Ya korkma sebebim sabah iş var ne ara duş alcammSen mi korkuyorsunnn hayatta inanmam
Özleşmişiz ya
Tepik atarım vallaKız 6 yı beklese iyi 3 4 bizimki
Anlaştıkkk
Bende aynı gözlerim ağlıyo ağrılarım hafifledi vallaVallahiigülmekten gözümden yaş geliyor
O zaman şimdi git tabi bizi bırakabilirsenYa korkma sebebim sabah iş var ne ara duş alcamm
Ben de kıyamıyorum ya ama geceleri öyle darlıyo ki yatağın yarısını kullanıyoruz sadece onun tarafı boşTepik atarım vallabide çepil çepil nakış enerjiiiş diyo ya kıyamıyomda
Yer tasarrufu yapıyo işteBen de kıyamıyorum ya ama geceleri öyle darlıyo ki yatağın yarısını kullanıyoruz sadece onun tarafı boşdiyorum Allah aşkına git şu tarafa nolur
Burası daha cazip şu anO zaman şimdi git tabi bizi bırakabilirsen
Bende aynı gözlerim ağlıyo ağrılarım hafifledi valla
Kız ben şey sorma bu benim koca uykusundan uyanıp psikopat gibi beni öpüp duruyo normalmi bir sefer olsa tamam ama bir gecede kaç kezsinir stres kalmadı attım gitti bende
Sus istemem yan cebime koyAma bana da yazık ya
Ay vallahi benimki bu yaKız ben şey sorma bu benim koca uykusundan uyanıp psikopat gibi beni öpüp duruyo normalmi bir sefer olsa tamam ama bir gecede kaç kez
Ahaahahahah yaa bi de bana sor durmuyooooo ...Sus istemem yan cebime koy
Vallahi yaAy vallahi benimki bu yabana da anormal geliyo
Normal normall bendeki de öyle zararsız merak etmeKız ben şey sorma bu benim koca uykusundan uyanıp psikopat gibi beni öpüp duruyo normalmi bir sefer olsa tamam ama bir gecede kaç kez
He tamam zararsız o zamanNormal normall bendeki de öyle zararsız merak etme
Ben yaklaşık 1 aydır bebeyle yatıyorum da kurtardım yakayı şükür yalvarıyo artık yatağına yolla bebeyi diye
Aynen korkacak birşey yok sakinnHe tamam zararsız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?