Reyap hastanesine gidenler; mehmet alıcık mı? Mesut karakuş mu??

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba
Suan 26 haftalık hamıleyım. Dr umdan ve hastaneden hıc memnun degılım.. mehmet bey ve mesut beyi çok övüyorlar. Tedırgın bır gebelık gecırıyorum. Önerılerınıze ve deneyımlerınıze ıhtıyacım var...

görümcem ve en yakın arkadaşım gidiyor. reyapa hastane çok güzel mehmet alicige gidiyor ikiside. geçen hafta gittik hatta görümcemle doktor çok sevecen ilgili kibar. benim dikkatimi dogum yaptırdıgı bütün bebişlerin fotolarını tablo yapıp odasına asması oldu. çok begendim bebiş annelerinden gelen bütün hediyeler odasında görsele sunmuş saklıyor.. kendi gözlerimde gördüm tavsiye ederim. diger doktor hakkında bilgim yok.

merhaba
Suan 26 haftalık hamıleyım. Dr umdan ve hastaneden hıc memnun degılım.. mehmet bey ve mesut beyi çok övüyorlar. Tedırgın bır gebelık gecırıyorum. Önerılerınıze ve deneyımlerınıze ıhtıyacım var...
Mesut bey e sakın gitme arkadaşım 13 haftadır gidiyorum ve adam hala beni hatırlamıyor aşırı ilgisiz bir doktor bende mehmet beye başlayacağım.

Mesut bey e sakın gitme arkadaşım 13 haftadır gidiyorum ve adam hala beni hatırlamıyor aşırı ilgisiz bir doktor bende mehmet beye başlayacağım.
Yaaa :( bana da bıraz oyle geldi.. ılgılı ancak cok kafası karısık.. sanki ekrana not almıyor. Ikıdır gıdıyorum kılo olcumu vs yapmadı. Ama o kadr anlayıslı ve özverılıkı ıcıme de sınmedı degıl. Ben konustum acık acık. Mehmet beyde 6gub calısıyor bıgun yarım gunmus.. nöbetcı olarakta kalmıyor cok. Ulasılabılır bır hekım olmasıda cok mnemli. Sizin baska sıkayetlerınız neler mesut beyle alakalı

Ben asla katılmıyorum 5 senelik evliyim 3 yıldır kaç doktora gittim regli düzensizliği vardı ve bebek istiyordum sadece 3 ayda vitaminlerle hamile kaldım mesut bey mükemmel bir doktor başta çok soğuk ilgisiz geldi ama inanılmaz bilgili gereksiz para harcatan doktorlardan değil son ana kadar normal doğuma yöndendirdi beni gece geç saatte bile yazsam sabırla cevap verir yardımcı olurdu. Bazı doktorlar işi ticarete dökmüş benim kaç tane arkadaşım mesut beye gidiyor hala çok memnunlar ben doğum yaptım 5 aylık bebeğim bugün hamile olsam tereddüt etmeden yine mesut beye giderim

Yaaa :KK43: bana da bıraz oyle geldi.. ılgılı ancak cok kafası karısık.. sanki ekrana not almıyor. Ikıdır gıdıyorum kılo olcumu vs yapmadı. Ama o kadr anlayıslı ve özverılıkı ıcıme de sınmedı degıl. Ben konustum acık acık. Mehmet beyde 6gub calısıyor bıgun yarım gunmus.. nöbetcı olarakta kalmıyor cok. Ulasılabılır bır hekım olmasıda cok mnemli. Sizin baska sıkayetlerınız neler mesut beyle alakalı
Ben kendisinde doğum yaptım inanılmAZ MEMNUN kaldım ve sürekli gece nöbette en büyük artısı bu çok yoğun olduğu için biraz kafası dalgın gibi ama takip ve verdiği vitaminler vs işini çokkkk iyi biliyor bence

Ben iki çocuğumda da kendisine gittim öncesinde 2 tane düşük olmuştu.Moralsizdik.İlk çocuğumda ilk haftalarda ve 31. Haftada kanamamda olmuştu uyguladığı tedavilerle çok şükür kızımı sorunsuz kucağıma aldım.Oğlumda hamilelik sürecim çok rahat geçmişti.Doğumumda spinal anestezi oldu çok memnun kaldım . Doğum sonrası çabuk toparlandım.Oğlumda solunum sıkıntısından dolayı bir süre küvezde kaldı .Bu süreçte kendisi zorunda olmamasına rağmen inanılmaz takip etti ve bize destek oldu .Herkese tavsiye ederim.Kritik anlarda müdahalesi çok önemli.

Back
X