- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Biz de hem dikkat çekmeye çalışıyorlar,hem de üniversite kazanamayacaksınız imajı veriyorlar.Ortam cidden ahır gibi.Ahır bile yanında saray gibi kalır.Sınıf ortamından memnun değilsen ailen gelip konuşsun diğer sınıfa geçirsin seni. Sanki mümkün değilmiş gibi yaparlar ama ailen maddi manevi azıcık çabayla ikna edebilir.
Öğretmenlerin çok kötü değil bence. Ben şehrimde bilinen bir Anadolu lisesine gittim. 4 yıl içinde bir kere tahtaya kalkmışlığım yoktur. Çünkü biZde anlatır geçerlerdi. Asla öğrenciyle bir etkileşime girmezlerdi. Hatta sabah saatlerini uyuyarak geçirirdik biz komple, hiç uyandırma, dikkatleri anlatılan konuya çekme çabasına girmezlerdi.
Biz de hem dikkat çekmeye çalışıyorlar,hem de üniversite kazanamayacaksınız imajı veriyorlar.Ortam cidden ahır gibi.Ahır bile yanında saray gibi kalır.
Tm sınıfı ikiye bölünürse geçerim ama zaman kısıtlı.Sayısaldakileri tmye geçirmek için uğraşıyor okul yönetimiBen mfde ilk bes binin icindeydim, gunde maksimum calistigim 5 saatti. O da bi defa olmustu, babam mutluluktan pasta getirmisti evegunde 15 saat nedir? Tabi seviyeye gore degisiyordur yine ama disci arkadas abartmis biraz. Yalniz benim de tavsiyem sayisaliniz cok iyi degilse tm veya dil secin.
Zaten düzenli ve her gün 11.sınıf konularına ufaktan da ygs konularına çalışır hallederim diye düşündüm.Ygsyi boş bırakmam ama lysye daha çok önem veriyorum çünkü ygs nankördürHayal Kurmak güzeldir, ama sadece hayal kurmak yetmez. Gerekli çalışmayı da yapmalısın. Çalışmadan sayısalda bölüm kazanman zor. Tıp son sınıf birisi olarak söylüyorum, 15 saat ders çalışın diyenlere inanma itibar etme. Hacettepe birincisi 15 saat çalışıyordu. Yani ilk 1000 dekilerin birincisi.
her şeyin başı düzen ve disiplin. yalan değil son senemde haziran ayından başlayarak çok çalıştım, sabah annem işe giderken beni dersaneye bırakırdı mesai dönüşü onunla dönerdim eve 6 da gelip yemekten sonra 11 e kadar çalışır ödevlerimi yapardım. Size de önerim telefona video indiren bir program kurun, ekolhoca gibi sitelerden videoları indirin. Okulda boş derslerde, ne yaptığınızı umursamayan ders anlatamayan hocaların dersinde onlara çalışın. Konuları bitirmeye gayret edin, her soruyu fikir sahibi olabilecek düzeye gelen bir insan 20-30 bine gelir.
aslinda ilgilendigin mesleklere bakarak karar vermelisin alanina benceTm sınıfı ikiye bölünürse geçerim ama zaman kısıtlı.Sayısaldakileri tmye geçirmek için uğraşıyor okul yönetimi
İnşallah süreyi biraz daha uzatırlar tm seçmek için,veya inşallah tm 40 kişi olur bizim sınıfı dağıtırlar.O sınıfta kalmak istemiyorum ama ailem okula gelip sınıf değiştirmez okul da değiştireceklerini sanmıyorumBence sinifini degistir olmadi okulunu. Inan ordam cok onemli zamaninda benim sinifim iyi degildi. Benim zamanimda boyle internette yoktu arastiralim harcandim anlacagin.
Zaten düzenli ve her gün 11.sınıf konularına ufaktan da ygs konularına çalışır hallederim diye düşündüm.Ygsyi boş bırakmam ama lysye daha çok önem veriyorum çünkü ygs nankördür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?