rezalet!!!!

Persepoliss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
57
66
8
36
Yenidogan aldigimda cocugun birak belinden biyuna kadar kaka oluyordu hadi o bez oyle denk geldi diip 2 numara aldim bu sefer bildigin petrol kokusu var hadi dedim buda bana denk geldi 3 numara alip denedim birak petrolü bildigin lagam gibi kokuyor cocuk sürekli kaka yaptigini saniyorlar bilmeyenler ve bu konuda yorum ve sikayet biraktim ona ragmen dönüş olmadi pahali olmasi kaliteli oldugu algisi yaratmasin boşuna. ..

Ah Prima hem fiyatını düşürmüyor hemde kalitesiz bez üretmeye devam ediyor
Bende hep sızdırdı,bı yere giderken bı çanta dolusu bez ve kıyafetler taşırdım
Şimdi oğluma bim in bezini kızlara sleepy alıyorum.primadan kat kat daha iyi üstelik yarı fiyatına

Bizde prima aktif bebek kullanıyoruz çok memnunum ama bi sıkıntı var bazı bezlerin ortası delik sızdırıyor niye acaba

Demekki çocuktan çocuğa değişiyor bir keresinde huggies aldım kızım üç gün hiç durmadı hep ağlıyordu uyumuyordu pisik yapmadi ama kızıma uymadı primaya alışmış ama o sorunu da çözerlerse çok sevinirim

merhabalar bende yenidoğan bezi almak istiyorum fakat hangi marka alacağımı bilmiyorum
acaba prima alırsam bende bu gibi sıkıntılarla karşılaşır mıyım die merak ediyorum
e bebekte satılan babyy & me markasını kullananınız oldu mu hiç

Ben Yenidoğan ikizlerime sleepy kullanıyorum canım memnunum hem fiyatı uygun hem yumuşacık hem sızdırmıyor

Prima da çok iyi hep çok ince hemde gerçekten 12 saate kadar kuru tutuyor sadece dediğim gibi bazı bezlerin ortası delinmiş ama biraz da pahalı

Prima da çok iyi hep çok ince hemde gerçekten 12 saate kadar kuru tutuyor sadece dediğim gibi bazı bezlerin ortası delinmiş ama biraz da pahalı
aslında ilk etapda parasında değilim sadece sıkıntı yaşamak istemiyorum bez kokuyor sızdırıyor gibi erkek olacak kısmetse bebeğim illlaki sızdırıcak malum anatomisinden dolayı
koku kısmında sıkıntı yaşamak istemiyorum

Allah hayırlı evlâtlardan eylesin inşallah sızdırmak dediğim yanlardan değil bezin ortası delik anlamadım bazı bezler öyle, bebekten bebege degisiyor. kokusunda da herhangi bişey yok yani normal bezler gibi kokuyor

Oğlum 7 aylık.
Birkaç defa değiştirmek zorunda kaldık bezini, isilik sorunundan.
Ama premium care kullanıyoruz hala.
Çünkğ ıslak mendilden kaynaklı olduğunu denemiş olduk.
Şuan temizliğini kaynattığımız zeytinyağlı su ve pamukla yapıyoruz ve en sağlıklı olanı da bu zaten.

Bugüne kadar 2-3 defa kaka, 3-4 defa da idrarı sızmıştır, öyle diyeyim.
Ve bunlar hep gece uykusunda değiştirmediğimde yani 10 12 saati aşan durumlarda olmuştur.
Bence primada sızdırma olması kullanıcı hatasından kaynaklı.
Ya bedenlerini tutturamıyorlar, ya çok gevşek bağlanıyor ya da çok uzun saatler tutuyorlar.
Bence hele de ilk dönemde almanız gereken bez kesinlikle premium dur, sonra 2-3 numaralarda başka markaları deneyin belki memnun kalırsınız.

Teşekkürler aklımda tutucam mutlaka

Merhaba hanımla;
Benim oğlum 17 kızım 2 yaşında. Oğluma hep prima kullanmıştım. zaten çok ta çeşit yoktu. çok da memnundum. kızıma da aynı şekilde prima ile başladık ama çocuk bezine yaptığında kucağa alıp sevmek mümkün değil. Çok kötü kokuyordu. bizde sırası ile bütün bezleri denedik. sadece sleepyi denemedim. huggise de karar kıldık. şimdi 4+ kullanıyoruz ve diğer markaların aynı bedenleri hem sızdırıyor hem de beline oturmuyor. kızım sağolsun şikayetci değil ama benim içime sinmediği için döndüm dolaştım yine huggise devam ettim. prima kadar pahalı olmasa da ucuz değil. ama internetten çok uygun fiyata bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…