Canım bende aynı durumdayım..Düşük rezerv yüksek fsh..Bu durumda hangi doktora mail attıysam fsh 20 nin altına düştüğünde gel görüşelim diyorlar.Senin fsh yazdıklarındaki değerler gerçekten çok iyi ayrıca görünen folikül sayında..
Bu durumda sen seçici olan tarafsın..
Mesela benim durumumda pek seçeneğim olmadı mesela..Genelde doktorlar çok kalabalık ve bu durumda olan hastalara zaman ayıramıyorlar..
Ben son 2 aydır ıvı tüpte emre beye gidiyorum..Çok kibar sabırlı bir doktor kendisi.Kesinlikle tavsiye ederim doktoru..Onun dışında dehayı 2011 ekimden beri kullanıyorum..İki iptal olan tüp maceram var yumiler büyümediğinden dolayı.Yaşım 27..Fsh için bitkisel kürler falan kullanıyorum..En son geçtiğimiz ay 17 ye düştü tam tedaviye başlıcaz bu sefer derken süpriz kistim ortaya çıktı..Şimdi onun tedavisindeyim..25 seans akupunktur aldım..Aralıktan mart ayına kadar..Şimdi biraz ara verdim ona..Benden şimdilik aklıma gelen ler bunlar canım..Bu arada bizdede erkek infertiliteside mevcut.Ayrıca tek tüpümde sıvı birikimi yüzünden alındı diğeride tıkalı..
Rabbimize zor olan hiç bir şey yok..O ol derse olucak buna inanıyorum..Çabalıyarak görücez..
Allah hepimize meleklerimizi çok aratmadan göndersin..