rezerv dusuklugu + yuksek FSH liler Istnabul'da hangi klinikteler

mobaby76

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
Merhaba hanimlar,
yurtdisinda yasiyorum 4 denemem oldu 1 kimyasal haric 3 negatif denemem oldu. Bu yaz Tr'de denemek istiyorum.. Sorunum rezerv dusuklugu yuksek FSH. Esimin volume'i normal ama ileri hareketlileri "0" . Siz nerelerde denediniz daha once basarili oldugunuz yer neresi merak ediyorum.. Ben Mustafa Bahceci yada Bulent Tiras ( Acibadem) dusunuyorum.. ikiside DHEA alabilirim dediler... Sizleri merak ediyorum neler yaptiniz basarili olmak icin ve hangi klinikleri tavsiye edersiniz? yada su anda neler yapiyorsunuz nerelerde tedavi oluyorsunuz...

hepinizin gonulden anne olmanizi istiyorum...

Merhaba hanimlar,
yurtdisinda yasiyorum 4 denemem oldu 1 kimyasal haric 3 negatif denemem oldu. Bu yaz Tr'de denemek istiyorum.. Sorunum rezerv dusuklugu yuksek FSH. Esimin volume'i normal ama ileri hareketlileri "0" . Siz nerelerde denediniz daha once basarili oldugunuz yer neresi merak ediyorum.. Ben Mustafa Bahceci yada Bulent Tiras ( Acibadem) dusunuyorum.. ikiside DHEA alabilirim dediler... Sizleri merak ediyorum neler yaptiniz basarili olmak icin ve hangi klinikleri tavsiye edersiniz? yada su anda neler yapiyorsunuz nerelerde tedavi oluyorsunuz...

hepinizin gonulden anne olmanizi istiyorum...

Merhaba fsh degerin ve ultrasonda toplam folikul sayin kac. Bende memorial da bu ay dusunuyorum.

Selam,
Cavabin icin gercekten cok tesekkur ederim... :)
Benim FSh degisiyor tabiki... Bir bakiyorsun 8 bir bakiyorsun 12 bir bakiyorsun 25... ( hepsi 3.gun degerleri) O yuzden genelde burdaki doktorlarim tedavi oncesi Climara denilen bir estrogen patchi veriyorlardi boylelikle Fsh yuksek cikicak diye bir korkum olmuyordu tedaviye baslamadan once... Ama sanirim Tr'de doktorlar biraz farkli tedavi yapiyorlar.. gorustugum iki doktorda femara protokolu onerdi... Memorial'i hic dusunmedim cunku burdan okuduklarimdan FSh yuksek olunca tedaviye almadiklarini duymustum....ama diger kisirlik nedenlerine bagli yaptiklari tup bebek calismalarinda cok basarili olduklarini biliyorum...bilmiyorum belkide orayada bir kez gorusmeye giderim. ama cok doktora gidincede gercekten kafa cok karisiyor... Bu arada folikul sayim 6-10 arasi degisiyor... Tek yumurtaligim var maalesef dogustan ve Su anda 36 yasimdayim...
senin sorununda aynimi ? neler yapiyorsun ? nasil karar verdin Memorial icin ? simdiden basarilar diliyorum ....

Canım bende aynı durumdayım..Düşük rezerv yüksek fsh..Bu durumda hangi doktora mail attıysam fsh 20 nin altına düştüğünde gel görüşelim diyorlar.Senin fsh yazdıklarındaki değerler gerçekten çok iyi ayrıca görünen folikül sayında..:nazar::nazar::nazar:
Bu durumda sen seçici olan tarafsın..
Mesela benim durumumda pek seçeneğim olmadı mesela..Genelde doktorlar çok kalabalık ve bu durumda olan hastalara zaman ayıramıyorlar..
Ben son 2 aydır ıvı tüpte emre beye gidiyorum..Çok kibar sabırlı bir doktor kendisi.Kesinlikle tavsiye ederim doktoru..Onun dışında dehayı 2011 ekimden beri kullanıyorum..İki iptal olan tüp maceram var yumiler büyümediğinden dolayı.Yaşım 27..Fsh için bitkisel kürler falan kullanıyorum..En son geçtiğimiz ay 17 ye düştü tam tedaviye başlıcaz bu sefer derken süpriz kistim ortaya çıktı..Şimdi onun tedavisindeyim..25 seans akupunktur aldım..Aralıktan mart ayına kadar..Şimdi biraz ara verdim ona..Benden şimdilik aklıma gelen ler bunlar canım..Bu arada bizdede erkek infertiliteside mevcut.Ayrıca tek tüpümde sıvı birikimi yüzünden alındı diğeride tıkalı..
Rabbimize zor olan hiç bir şey yok..O ol derse olucak buna inanıyorum..Çabalıyarak görücez..
Allah hepimize meleklerimizi çok aratmadan göndersin..

Canım bende aynı durumdayım..Düşük rezerv yüksek fsh..Bu durumda hangi doktora mail attıysam fsh 20 nin altına düştüğünde gel görüşelim diyorlar.Senin fsh yazdıklarındaki değerler gerçekten çok iyi ayrıca görünen folikül sayında..:nazar::nazar::nazar:
Bu durumda sen seçici olan tarafsın..
Mesela benim durumumda pek seçeneğim olmadı mesela..Genelde doktorlar çok kalabalık ve bu durumda olan hastalara zaman ayıramıyorlar..
Ben son 2 aydır ıvı tüpte emre beye gidiyorum..Çok kibar sabırlı bir doktor kendisi.Kesinlikle tavsiye ederim doktoru..Onun dışında dehayı 2011 ekimden beri kullanıyorum..İki iptal olan tüp maceram var yumiler büyümediğinden dolayı.Yaşım 27..Fsh için bitkisel kürler falan kullanıyorum..En son geçtiğimiz ay 17 ye düştü tam tedaviye başlıcaz bu sefer derken süpriz kistim ortaya çıktı..Şimdi onun tedavisindeyim..25 seans akupunktur aldım..Aralıktan mart ayına kadar..Şimdi biraz ara verdim ona..Benden şimdilik aklıma gelen ler bunlar canım..Bu arada bizdede erkek infertiliteside mevcut.Ayrıca tek tüpümde sıvı birikimi yüzünden alındı diğeride tıkalı..
Rabbimize zor olan hiç bir şey yok..O ol derse olucak buna inanıyorum..Çabalıyarak görücez..
Allah hepimize meleklerimizi çok aratmadan göndersin..

merhaba,akupunktur seanslarını nereden aldın acaba özel mesaj hakkım yok ücret nedir birde bu kulağa takılan iğneler şeklindemi biraz aydınlatırmısın lütfen sevgiyle kal.

kızlar nasılsınız ?

ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.

Back
X