Rezervasyon

rezervasyon dedıgınız sey yanlıslıkla yapılmaz, ya bırı hesabınıza gırdı ve rezervasyon yaptı sızın kart bılgılerınız ıle kı bu dusuk ıhtımal sonucta sızın adınıza yapılmıs, ya da esınız sızde habersız bır dolaplar donduruyor..
rezervasyon ıcın bır ton kımlık bılgısı kart nosu vs ıster ...
hepsını tek tek yazmanız ve onaylamanız gerekır...
ben sızın yerınızde olsam esınızı bıraz daha yoklardım...
Şimdi siteye girince hemen rezervasyon yapılabiliyo,yaptıktan sonra aramak gerekiyo sanırım gidince de ödeme yapılıyo kredi kartına gerek yok yani ilk etapta

öyle yapıcam bugün ama eşime söylerler mi aradığımı çünkü bi suçu yoksa hiç hoş olmaz

Benimde, çok kafam karıştı
Soğuk kanlı ol.eşine söylerlerse de. "Ya aklıma takıldı aradım sonuçta bizden bilgisi rezervasyon yapıp yarın kart numaramızı kullanıp para da Çeker o yüzden bi arayım da gözlerini korkutayım dedim" dersin

Şimdi siteye girince hemen rezervasyon yapılabiliyo,yaptıktan sonra aramak gerekiyo sanırım gidince de ödeme yapılıyo kredi kartına gerek yok yani ilk etapta
odemeyı orada bıle yapsanız odeme seklınızı sıze soran bır kısım olur ve kredı kartı ıle odeme yapılacaksa ya pesın alınır para yada bılgıler gırılır ama gıttıgınız yerde odenır parası ben cok takılırım o tarz sıtelere yanı bır tusa bastım rezervasyonum oldu gıbı bırsey soz konusu olmaz..

"Tatile gitmek için rezervasyon yaptıracaktık ama eşim telefonda bayan bir yetkiliyle görüştü kızlar ben de deliye döndüm tabi kavga ettik eşim de rahatsız oldun sen, kadını arayıp eşim rahatsız oldu o yüzden iptal ediyoruz dedi " Diyeceksin diye girdim konuya ne yalan söyliyim...
Konuyla ilgili yorumum yok. Bilemedim.

teknolojik uygulamalar ne yazik ki zaman zaman - bu sefer oldugu gibi - insanlari muskul duruma dusurebilecek seylere vesile olabiliyor.

Yok kart ile ilgili hiçbirşey yok ödeme filanda yapılmamış sadece rezervasyon yapılmış eşim yapmış görünüyo yani,biz mesela bi yere gittiğimizde oradan bakıyoduk otele rezervasyon yapıyodu eşim ve bana aynı mesaj geliyodu bu olayda geldiği gibi yani
Sana da aynı mesajın geldiğini bilerek böyle bir salaklık yapar mı eşin?
Bence yapmaz ama onu tanıyan sensin.
Önce bunu düşün bence.
Ve böyle bir rezervasyon yanlışlıkla yapılamaz.
Ah be elif bunca yıllık kıskançsın, gittin lap diye sordun kocana. Adamın yakalanacağı varsa da yakalanmıyor işte.

odemeyı orada bıle yapsanız odeme seklınızı sıze soran bır kısım olur ve kredı kartı ıle odeme yapılacaksa ya pesın alınır para yada bılgıler gırılır ama gıttıgınız yerde odenır parası ben cok takılırım o tarz sıtelere yanı bır tusa bastım rezervasyonum oldu gıbı bırsey soz konusu olmaz..
oluyo işte bende denedim yapılıyo

Sana da aynı mesajın geldiğini bilerek böyle bir salaklık yapar mı eşin?
Bence yapmaz ama onu tanıyan sensin.
Önce bunu düşün bence.
Ve böyle bir rezervasyon yanlışlıkla yapılamaz.
Ah be elif bunca yıllık kıskançsın, gittin lap diye sordun kocana. Adamın yakalanacağı varsa da yakalanmıyor işte.
Bana mesajın geldiğinden haberi yoktu bence çünkü ben onun hesabından girmiştim en son ve açıktı hala mesaj geldi o yüzden
Belkide günahını alıyorum bilmiyorum

Odaları zaten iptal etti eşim şu an iptal yani ben arayıp rezervasyon yapılmış adımıza ama bi yapmadık böyle bişey nadıl olur diye sormayı düşünüyorum,bi arkadaşıyla ayırtacaktı belkide yanlışlıkla benim adım adıma yaptı kafam çok karıştı çok

Iptal ettik ama rezervasyon yaparken acaba kredi kartindan cekim oluyor mu diye sor.Belki kartiniz kullanildi ya da doger secenek.Konuya burdan girerek te sonra serzeniste bulun boyle bir sey nasil olur diye.

elifff_____ elifff_____ ben kesinlikle negatif bir durum olduguna ihtimal vermiyorum.
bir adam capkinliga gidecek olsa 2 oda mi tutar?
ha soyle bir sey olabilir; benim esimin universite konferanslar duzenliyor ve bizimki komitede, organizasyonlari kendisi tanzim ediyor. Zaman zaman konusmaci geleceklerin otel rezervasyonlarini da kendi yapiyor, belki oyle bir sey?
ki esin "haberim yok" demisti sanirim, bence uygulama kendi kendine aktive etti.
ben ev kiralama sitesinde eve talip olmusum tek bir linke tiklayarak zamaninda, oluyor boyle sacma seyler.

Herkes ne kadar galeyana getirmis. Ben o uygulamayi cok kullanirim. Aynen arkadasinizin dedigi gibi gelen maillere acmak icin de olsa bakmissinizdir bir zamanlar o da rezarvasyon olarak kaydolmustur. Uygulamayi bilmeyen arkadaslar icin, rezarvasyon yaptirmak icin ekstra bir bilgi girmeye gerek yok. Eger uyeliginiz varsa ki konu sahibinin ve esinin varmis, tek bir tusa dokunarak rezervasyom yaptirabilirsiniz. Buyuk olasilikla ya sitenin icerisinde,ya da mail olarak Haziran icin Kusadasi otellerindeki buyuk firsati kacirmayin, simdi rezervasyon yaptirin iki kisi 119,90 a harika bir tatil gecirin gibi bir seye eliniz ya da esinizin eli iki kere dokunmustur.

sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?

Boşan. Aldatmayı bile beceremeyen bir kocan var.

Hangi uygulama bu ?
Ben otel rezervasyonlarimizi book.... den yapiyorum hic tek tıkla olmadi.
Aynen bahsettiği uygulama ya o ya da tri.... kredi kartsız rezervasyon mevcut ama ben tarih belirtip rezervasyon yapmadan asla kendisi rastgele otel seçip rezervasyon yapan bir uygulama değil.

Bence eğer kötü şeylere hazırlıklıysanız araştırın, konunun üstünü kapatacaksanız hiç uğraşmayın derim.

Boo..ngden rezervasyon yaparken uygulama sahibinin adına yapılıyor, eğer sizin adınız da yazıyorsa manuel olarak yazılmış olması gerekiyor.
Ayrıca bu sitedeki çoğu otel rezervasyon için kredi kartı bilgisi istiyor, kredi kartı istemeden rezervasyon alanları arayıp bulmak gerekiyor.

Baş harfi b olan siteden mi bahsediyoruz?

Eğer daha önce kredi kartıyla rezervasyon yapıp "kredi kartı bilgilerimi kaydet" seçeneğini kabul ettiyseniz her rezervasyonda tekrar tekrar kart bilgilerini girmeniz gerekmiyor.

Ama gelen email'de bir linke yanlışlıkla tıklayarak 2 ayrı oda rezerve etmek çok zor. Çünkü o sistem tek oda fiyatı üzerinden tanıtım gönderiyor. İkinci oda için manuel olarak seçim yapman lazım.

Endişelerin için bir şey söyleyemem. Kocanı sen herkesten daha iyi bilirsin sonuçta.

Yakalanmaktan korkan adam iki oda ayirtir
Bir de oyle tek tikla rezervasyon yapmaz, tarih gireceksin falan
Ayrica isim seninse belli ki manuel yazilmis
Bu adam aldatiyor
Bunca senelik kiskanclik bosa gitmedi bak

oluyo işte bende denedim yapılıyo

Bana mesajın geldiğinden haberi yoktu bence çünkü ben onun hesabından girmiştim en son ve açıktı hala mesaj geldi o yüzden
Belkide günahını alıyorum bilmiyorum

belki süpriz yapacaktı..
aldatacak adam kendi karısının adına oda mı ayırtır yahu..
ama neden 2 ayrı oda onu anlamadım..

elifff_____ elifff_____ ben kesinlikle negatif bir durum olduguna ihtimal vermiyorum.
bir adam capkinliga gidecek olsa 2 oda mi tutar?
ha soyle bir sey olabilir; benim esimin universite konferanslar duzenliyor ve bizimki komitede, organizasyonlari kendisi tanzim ediyor. Zaman zaman konusmaci geleceklerin otel rezervasyonlarini da kendi yapiyor, belki oyle bir sey?
ki esin "haberim yok" demisti sanirim, bence uygulama kendi kendine aktive etti.
ben ev kiralama sitesinde eve talip olmusum tek bir linke tiklayarak zamaninda, oluyor boyle sacma seyler.
Yok üniversiteyle ilgili bişey değil
İki oda olunca şüphelendim açıkcası ve çift kişilik...

Herkes ne kadar galeyana getirmis. Ben o uygulamayi cok kullanirim. Aynen arkadasinizin dedigi gibi gelen maillere acmak icin de olsa bakmissinizdir bir zamanlar o da rezarvasyon olarak kaydolmustur. Uygulamayi bilmeyen arkadaslar icin, rezarvasyon yaptirmak icin ekstra bir bilgi girmeye gerek yok. Eger uyeliginiz varsa ki konu sahibinin ve esinin varmis, tek bir tusa dokunarak rezervasyom yaptirabilirsiniz. Buyuk olasilikla ya sitenin icerisinde,ya da mail olarak Haziran icin Kusadasi otellerindeki buyuk firsati kacirmayin, simdi rezervasyon yaptirin iki kisi 119,90 a harika bir tatil gecirin gibi bir seye eliniz ya da esinizin eli iki kere dokunmustur.
Arkadaşımda böyle anlattı işte ama bilmiyorum nasıl olur odann kaç kişilik olacağına kadar

Hangi uygulama bu ?
Ben otel rezervasyonlarimizi book.... den yapiyorum hic tek tıkla olmadi.
Evet orası işte

Baş harfi b olan siteden mi bahsediyoruz?

Eğer daha önce kredi kartıyla rezervasyon yapıp "kredi kartı bilgilerimi kaydet" seçeneğini kabul ettiyseniz her rezervasyonda tekrar tekrar kart bilgilerini girmeniz gerekmiyor.

Ama gelen email'de bir linke yanlışlıkla tıklayarak 2 ayrı oda rezerve etmek çok zor. Çünkü o sistem tek oda fiyatı üzerinden tanıtım gönderiyor. İkinci oda için manuel olarak seçim yapman lazım.

Endişelerin için bir şey söyleyemem. Kocanı sen herkesten daha iyi bilirsin sonuçta.
Evt ordan bahsediyorum
Daha önce çoğu kez oradan otel seçtik ve sanırım dediğiniz gibi olabilir yani tekrardan kredi kartı bilgisi istemez de çekimde yapılmamış biz gittiğimizde de çekim yapılmıyodu gidince ödeme yapıyoduk ben mi yanlış biliyorum acaba

belki süpriz yapacaktı..
aldatacak adam kendi karısının adına oda mı ayırtır yahu..
ama neden 2 ayrı oda onu anlamadım..
Yok sanmam benim işim var o tarihte biliyo eşim
Acaba diyorum erkek arkadaşlarından biri adına yapacaktı da yanlışlıkla benim adıma mı yaptı

Back
X