Rezervasyon

Aldatma amacli yaptigini düşünmüyorum. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemistir. Atiyorum 4 kisilerse 2li olarak 2 kisilik odalarda kalacaklardir. Karsi cikacagini bildigi icin gizli yapmya calismis ama becerememis

ödeme yapılmadan yer ayırt edilmez.yani ben ayırttığım zaman önce yer ve tarihi girip rezervasyon yapıyorsun sonra ödemeyi yapıyorsun ve öyle bir mail geliyor.işte x otelde 1-2 nolu oda şu kişi adına ayırtedilmiştir diye .bence hemen ara ve bilgi al.sanırım verirler.

b-----ing sitesinde kredi karti bilgisi vermeden rezervasyon yapiliyor, odemesiz olarak. keza bircok kez de bu yontem yurt disina turist vizesi alinirken kullaniliyor. yanlis bilgi paylasiminda bulunmayalim.

Aldatma amacli yaptigini düşünmüyorum. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemistir. Atiyorum 4 kisilerse 2li olarak 2 kisilik odalarda kalacaklardir. Karsi cikacagini bildigi icin gizli yapmya calismis ama becerememis
Arkadaslarla vakit turkiyede gecmiyor mu:) bi tek batumda mi geciyor bu vakit:)))

Arkadaslarla vakit turkiyede gecmiyor mu:) bi tek batumda mi geciyor bu vakit:)))
elif'i bilseniz bunu sormazdınız.

Konu sahibini ve eşiyle ilişkisini bildiğimiz için bazı üyeler kafa dinlemeye gidiyordur diye düşündü.

Özel olarak Batum konusunda bir şey diyemem tabii :)

Elifin eski konularini biliyosunuzdur. Adam arkadaslar Gürcistan a gidiyor bende gidecegim dese yine bir suru sorun, problem. Gizli yurutmeye calismis olabilir. Yani 3 kisi cikip batumu gezelim dediyse, elifin eside buna uymak isteyebilir. İlla antalya ya da karadeniz olmasi gerekmiyor. Gurcistanda Türkiyenin dibinde ve guzel bir ulke neden olmasin yani?

Konu sahibini ve eşiyle ilişkisini bildiğimiz için bazı üyeler kafa dinlemeye gidiyordur diye düşündü.

:)) elifi bilmeyen kaldi mi a dostlar:))))
Yani demek istedigim elif adami bunaltti okey adam kafa dinlemek istedi ona da okey ama batuma gidiyor bu adam. Batum neyiyle meshur:))))

Elifin eski konularini biliyosunuzdur. Adam arkadaslar Gürcistan a gidiyor bende gidecegim dese yine bir suru sorun, problem. Gizli yurutmeye calismis olabilir. Yani 3 kisi cikip batumu gezelim dediyse, elifin eside buna uymak isteyebilir. İlla antalya ya da karadeniz olmasi gerekmiyor. Gurcistanda Türkiyenin dibinde ve guzel bir ulke neden olmasin yani?

Ararsanız bilgi verirler.Çünkü zaten rezervasyon sizin adınıza.Başkasıyla ilgili bilgi alamazsınız ama kendi adınıza olan rezervasyonun bilgisini alabilirsiniz.

:)) elifi bilmeyen kaldi mi a dostlar:))))
Yani demek istedigim elif adami bunaltti okey adam kafa dinlemek istedi ona da okey ama batuma gidiyor bu adam. Batum neyiyle meshur:))))

Anladim ne demek istediğini.Yapacak adam burda da yapar. Devletin kontrolunde yerler var, bu isi saatiyle yapan insanlar var. İlla bi bahane bulunur yani. Arkadaslarla yemehe der, toplantim var der. Bi şekilde karsindakini ayakta uyutursun

Keşke esıne bısı demeseydın o tarhte esın bıyerlere gtmeye calısacakmıydı dıye beklerdn

Bilgi için tşk ederim bilmiyordum bunu

Orası öylede şimdi bir ayrıntı veriyorum:
bu olayı öğrenmemin aynı günü sabah eşim arkadaşıyla telefonda konuşurken pazrtesi gidyrum dedi yani bugün ve bi gece kalabiliyolar gerektiğinde.(sormadım çünkü her pazartesi bir proje için bize 2saatk uzaklıkta bi yere gidiyolar, oraya gidecek sandım.ve rezervasyonun yapıldığı tarihle aynı gün bu gidecekleri gün.
Akşam oldu mesaj geldi bana öğrendim rezervasyonu ağtal gibi eşimi aradım böyle bşy bar mı diye.yok bilmiyorum dedi.bu arada yarınki proje gezisi de iptal oldu dedi
Off çıldırcam:KK43:(((

bu adam bi haltlar yemeye calisiyor kendi capinda,gozun uzerinde olsun.

Back
X