Rezervasyon

Elbette kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. aldatma konusu hakkında söylemedim yukarıda yazdığımı, bir çok kişi Elif'in kocasının Elif'e tahammül gösterdiğini söylemiş, bunun üzerine yazdım aslında karşılıklı bir durum var bir kişinin tahammül etme durumu yok bu evlilikte. Aldatma ile ilgili düşüncelerinizin hepsine katılıyorum.
eşi gereekten bu kadar ileri boyutta mı baskı yapıyordu.
ben pek hatırlamıyorum.
yoksa gündelik söyleyip geçtiği şeyler gibi değilmiydi daha çok.
iyi ki aldatmış filan dememez elbette.
asla hoşgörülemez yaptığı hata eşinin.

Bana da hiç masum gelmedi, Her zaman yaptığın boş kıskançlık değil.
Rezervasyon kendi kendine nasıl yapılır? İki oda iki isim ,o tarihe denk gelen bi seyahat ve senin rezervasyonu öğrenmenin akabinde iptal oluşu. Kafa karıştırıcı hiç bir açıklama olmadan sadece ben yapmadım diye inkar..
Yanlış olan bişeyler var.

Ya o kadar kıskançık yaptım evt ama şindi nedense konduramıyorum iş ciddiye bindi diye değil onu tanıdığım için ama herşey de ortada napiyim bilmiyorum bu akşam anbemlere mi gitsem belki itiraf eder diycem de ben yapmadım diyip duruyo itiraf edecek gibi de değil.
Nolcak bilmiyorum bi süre arkadaş gibi davranıp gözlemlesem mi çünkü eskisi gibi olamam
Sabahtan beri mesajlaşıyorz tartışıyoruz işime gücüme bakamıyorum iki gündür gerçekten lanet olsun bi akıl verin bana

eşi gereekten bu kadar ileri boyutta mı baskı yapıyordu.
ben pek hatırlamıyorum.
yoksa gündelik söyleyip geçtiği şeyler gibi değilmiydi daha çok.
iyi ki aldatmış filan dememez elbette.
asla hoşgörülemez yaptığı hata eşinin.
R
Evet eşi de aynı Elif gibi düşünüyordu ne yazık ki :KK64:

Ya o kadar kıskançık yaptım evt ama şindi nedense konduramıyorum iş ciddiye bindi diye değil onu tanıdığım için ama herşey de ortada napiyim bilmiyorum bu akşam anbemlere mi gitsem belki itiraf eder diycem de ben yapmadım diyip duruyo itiraf edecek gibi de değil.
Nolcak bilmiyorum bi süre arkadaş gibi davranıp gözlemlesem mi çünkü eskisi gibi olamam
Sabahtan beri mesajlaşıyorz tartışıyoruz işime gücüme bakamıyorum iki gündür gerçekten lanet olsun bi akıl verin bana
Şu durumda ne yapmak gerek bilemiyorum başına gelmeden kimse de bilemez.
Sadece inkar ediyor olması zorlaştırıyor işi oturup konuşsan ben böyle arada kaldım sana güvenim zedelendi Vs gibi bi konuşma sonra da dersin bana herşeyi anlamazsan boşanırız gibi bi konuşma yapsan baktın hala inkara devam ediyor ailenin yanına gidersin bi süre..

Bence hemen aileleri işin içine sokma, kaç yaşında kadınsın ayaklarının üzerinde durabiliyorsun otur evinde ve probleminize odaklan. Book... Sitesinde daha önce baktığım oteller diye bir sekme var. Yani üyeysen daha önce arattığın otelleri görebiliyorsun. Bu ek bilgi olsun.
Böyle elinde hiç bir kanıt olmadan evliliğini bitiremezsiniz. Ben yine tekrarlıyorum sizin karşılıklı güven ilişkisi kurmanız gerekiyor eşinizle. Acilen bir aile terapisine gidin, laylaylom geçireceğiniz yıllarınızı birbirinizi kısıtlayarak ve paranoya halinde geçiriyorsunuz... Bu da evliliğinize zarar veriyor. Eşinizin böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorsanız niye üstüne gidiyorsunuz niçin kendinizi de eşinizi de yoruyorsunuz?

Arkadaslar yapmayin lutfen bir yuvadan bahsediyoruz..ve zanda bulunuyorsunuz bir aileyi yikmaya vesile olacaksiniz vebaldir..elif kardes ortada birsey yok sizden korktugu icin boyle gizli sakli isler yapmis olabilir , yada cidden yanlislik olmus olabilir ailesine supriz yapmak istemis ama system cekindigi icin saklmasi olabilir hersey olabilir kisaca..gozlemlerinizi sessiz sakin bir sekilde yapin gercegi bulun ona gore hareket edin

Arkadaslar yapmayin lutfen bir yuvadan bahsediyoruz..ve zanda bulunuyorsunuz bir aileyi yikmaya vesile olacaksiniz vebaldir..elif kardes ortada birsey yok sizden korktugu icin boyle gizli sakli isler yapmis olabilir , yada cidden yanlislik olmus olabilir ailesine supriz yapmak istemis ama system cekindigi icin saklmasi olabilir hersey olabilir kisaca..gozlemlerinizi sessiz sakin bir sekilde yapin gercegi bulun ona gore hareket edin
Sürpriz için 1 tane çift kişilik oda yeterlidir
Ve enselenince tüh ya sana sürpriz yapacaktım dersin

Aaa haberim yok deyip, otel aranınca internetten bilerek isteyerek rezervasyon yapıldığı söylenince dahi bilmiyorum demek 'ailesine masum bir sürpriz yapmak' ile ilgisi yoktur.

Ben de size katılıyorum, bununla beraber acilen karşılıklı güven ilişkisi kurmaları gerektiğine inanıyorum. Çok yıpranıyorlar bu şekilde, cidden yazık bir yuva kolay kurulmuyor..

Sürpriz için 1 tane çift kişilik oda yeterlidir
Ve enselenince tüh ya sana sürpriz yapacaktım dersin

Aaa haberim yok deyip, otel aranınca internetten bilerek isteyerek rezervasyon yapıldığı söylenince dahi bilmiyorum demek 'ailesine masum bir sürpriz yapmak' ile ilgisi yoktur.

Kardes cok haklisin inan aldatmada olabilir Ama cok farkli supriz birsey de cikabilir.zanda bulunuyoruz hepimiz..ve bi yuva var ortada ..suphec davransin tedbirini alsin ona gore hareket etsin..kanitlanana kadar suc suc degildir

Elif ben sana kocanı takip etmektense aile terapisine gidip karşılıklı güveninizi yeniden oturtmaya çalışmanızı önereceğim. Kafanda seni yiyen kurtlarla Mutlu olamazsın ama bunun çaresi hafiyelik değil, sağlıklı bir güven ilişkisi...

Kardes cok haklisin inan aldatmada olabilir Ama cok farkli supriz birsey de cikabilir.zanda bulunuyoruz hepimiz..ve bi yuva var ortada ..suphec davransin tedbirini alsin ona gore hareket etsin..kanitlanana kadar suc suc degildir
kendisi şüpheleniyo başta zaten.
bu bizim değil elifin zannı.
verdiği ipuçları doğrultusunda yorum yapılıyor.
kalk yuvanı yık mı deniliyor.
sürpriz olay ne ise çıkardı zaten şimdiye kadar.
kimse elifin evliliği yıkılsın diye bakmıyo olaya

kendisi şüpheleniyo başta zaten.
bu bizim değil elifin zannı.
verdiği ipuçları doğrultusunda yorum yapılıyor.
kalk yuvanı yık mı deniliyor.
sürpriz olay ne ise çıkardı zaten şimdiye kadar.
kimse elifin evliliği yıkılsın diye bakmıyo olaya
Hatta şimdiye kadar Elif'in her konusunda abartma, uzatma dendi yani
Milletin niye böyle bi arzusu olsun

Ama bu konu evet kuruntularında haklıymış dedirtiyor insana
2 tane çift kişilik oda yani..

Hatta şimdiye kadar Elif'in her konusunda abartma, uzatma dendi yani
Milletin niye böyle bi arzusu olsun

Ama bu konu evet kuruntularında haklıymış dedirtiyor insana
2 tane çift kişilik oda yani..
yani.
bize ne.
elif lorena anlatmasa aldattığından şüphelendim demese biz ne bilcez.
kendi düşüncesi bu.
eşinden kendi şüpheleniyor.
zan sa ona ait.

Back
X