- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Baktım o sekmeye bizim daha önce araytığımız otellerden başka birşey yokBence hemen aileleri işin içine sokma, kaç yaşında kadınsın ayaklarının üzerinde durabiliyorsun otur evinde ve probleminize odaklan. Book... Sitesinde daha önce baktığım oteller diye bir sekme var. Yani üyeysen daha önce arattığın otelleri görebiliyorsun. Bu ek bilgi olsun.
Böyle elinde hiç bir kanıt olmadan evliliğini bitiremezsiniz. Ben yine tekrarlıyorum sizin karşılıklı güven ilişkisi kurmanız gerekiyor eşinizle. Acilen bir aile terapisine gidin, laylaylom geçireceğiniz yıllarınızı birbirinizi kısıtlayarak ve paranoya halinde geçiriyorsunuz... Bu da evliliğinize zarar veriyor. Eşinizin böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorsanız niye üstüne gidiyorsunuz niçin kendinizi de eşinizi de yoruyorsunuz?
Çok haklısınz
Bende istemem çıkıp gitmeyi hatta gitmektense tartışmayı tercih ederim konu kapansın istemiyorum kapatmycamda
Gidicek olsa bile ben bi türlü inanamıyorum aldatmayı düşündüğüne ama öyle bi niyeti olmayan insanda niye oraya gitsin beklemedeyim bi süreArkadaslar yapmayin lutfen bir yuvadan bahsediyoruz..ve zanda bulunuyorsunuz bir aileyi yikmaya vesile olacaksiniz vebaldir..elif kardes ortada birsey yok sizden korktugu icin boyle gizli sakli isler yapmis olabilir , yada cidden yanlislik olmus olabilir ailesine supriz yapmak istemis ama system cekindigi icin saklmasi olabilir hersey olabilir kisaca..gozlemlerinizi sessiz sakin bir sekilde yapin gercegi bulun ona gore hareket edin
Baktım evet yok bişeyMail çöp kutusuna baktinmı belki ordan silmemistir
Öyle hemen aldatıyo demek bu kadar kolay mıAdam aldatiyor
Elif hayatinda ilk kez konduramiyor
Yani diger suphelendigi her konuda aldatabilecegine inandi bu sefer inanmiyor
Yarin sudan sebepli bir kiskanclik konusu daha acacak