Rezervasyon

Tabi ki hayır aldatma konusunda güveniyorum demekti bu taki o olaya kadar

Olmaz mı ama daha çok çaresizlik ve ortada kalma var

Görmemezlikten gelmem ama en azından itiraf etsin istiyorum

Nasıl olcak peki bu? Yani bilgi işlemciyi nerden bulcam
evet iş ciddiye binince kıskançlık yerini başka şeylere bırakmış sende elif duygu olarak.
neden ortada kalacaksın peki.
ve niye çaresizssin.

Tabi ki hayır aldatma konusunda güveniyorum demekti bu taki o olaya kadar

Olmaz mı ama daha çok çaresizlik ve ortada kalma var

Görmemezlikten gelmem ama en azından itiraf etsin istiyorum

Nasıl olcak peki bu? Yani bilgi işlemciyi nerden bulcam
Bulursun bilgi islemci
Siteyi ara durumu anlat, rezervasyonun yapildigi ip numarasi kayitlarinda vardir seninle paylasirlar, paylasmazlarsa da dava acarsin inceleme istersin cok kolay.

Aynen
elifff_____ elifff_____ guzel kardesim bak bu olayin pesini birakma, rezervasyonun yapildigi ip numarasini buldur mutlaka, esini de caktirma konuyu kapattigini sansin. Sadece siteye dava acicam yuvamizi yikacaklardi de, bak bakalim napicak?
Mutlaka ogren aldatildiysan
He affedersin oturursun veya affetmez bosarsin o senin bilecegin is
Ama allah rizasi icin moktan sebeplerden kiskanma su herifi, bir gerceklik payi olsun en azindan
Hayır tabi ki olayı kapatmam da unutmam da hiçbişey olmamış gibi davranamam bu saatten sonra

evet iş ciddiye binince kıskançlık yerini başka şeylere bırakmış sende elif duygu olarak.
neden ortada kalacaksın peki.
ve niye çaresizssin.
Ortada derken herşey netleşsin istiyorum yani ya itiraf etsin yada düşük bi olasık ama bi suçu olmadığı ortaya çıksın

Bulursun bilgi islemci
Siteyi ara durumu anlat, rezervasyonun yapildigi ip numarasi kayitlarinda vardir seninle paylasirlar, paylasmazlarsa da dava acarsin inceleme istersin cok kolay.
İp numarasını benimle paylaşırlar mı yoksa eşime mi arattırayım?bunu gerçekten düşünemedim tşk ederim peki diyelim aldık ip numarasını eşimn bilgisayarındaki ip numarasını nereden öğrenicem aynı no mu diye, çok bilgili değilim bu konularda

Bulursun bilgi islemci
eşi ben yapmadım diyormuş ya.
onun da bunun araştırma peşine düşmesi gerekirdi çoktan.
yapmadım demekle olmaz ki.
bence de bunu eşine koz olarka kullansın dava açıcam desin.

Eşinle daha önce buna benzer sorunlar yaşadıysan muhtemelen yanılmıyorsundur.
Çünkü robotları engellemek için "resimde gördüğünüz resmi" girin butonu falan koyuyorlar. Kaldı ki tek oda da değil. 2 oda olması şüphe uyandırıcı.

Eşinle daha önce buna benzer sorunlar yaşadıysan muhtemelen yanılmıyorsundur.
Çünkü robotları engellemek için "resimde gördüğünüz resmi" girin butonu falan koyuyorlar. Kaldı ki tek oda da değil. 2 oda olması şüphe uyandırıcı.
Yaşamadım daha önce böyle bişey ama yaşayacağım varmış demek ki

Yaşamadım daha önce böyle bişey ama yaşayacağım varmış demek ki
Yani insan eşini tanır az buçuk.
İlk sayfada biri yazmış şöyle bir şey "Elif bu seferki kuruntunuz boş değil.." konunu bilen biridir diye düşündüm daha öncekilerden...
O yüzden yazdım.. Daha önce oldu mu buna benzer şeyler diye.

Yani insan eşini tanır az buçuk.
İlk sayfada biri yazmış şöyle bir şey "Elif bu seferki kuruntunuz boş değil.." konunu bilen biridir diye düşündüm daha öncekilerden...
O yüzden yazdım.. Daha önce oldu mu buna benzer şeyler diye.
BenIpek elif eski Lorena. Lorena olarak hatırlarsınız belki.
O yüzden başlıktaki çoğu insan aynı minvalde yorum yapıyor.

Hayır tabi ki olayı kapatmam da unutmam da hiçbişey olmamış gibi davranamam bu saatten sonra

Ortada derken herşey netleşsin istiyorum yani ya itiraf etsin yada düşük bi olasık ama bi suçu olmadığı ortaya çıksın

İp numarasını benimle paylaşırlar mı yoksa eşime mi arattırayım?bunu gerçekten düşünemedim tşk ederim peki diyelim aldık ip numarasını eşimn bilgisayarındaki ip numarasını nereden öğrenicem aynı no mu diye, çok bilgili değilim bu konularda

Hiç bir erkek itiraf etmez. Yatakta kadınla bassan "aaaa nereden çıktı bu kadın" derler o yüzden itiraf bekleme.Hukuk kuralıdır biliyorsun: "Şüpheden sanık yararlanır."

Elif alem kadınsın
Her konunda kocan masum çok sıkıyosun yapma dendi
Bir bu konu da sana hak verilir oldu
Döndün dedin ki bu kadar kolay mı 'aldatıyor' demek
Yahu bunu cırt bırt diyen sendin, hatta yine sen dedin. Biz ilk kez hak verir olduk
Durduk yere masum kocana çamur atan bi kitle varmış gibi U dönüşü yapman çok anlamsız
Sende biliyorsun da bu kez iş gerçeğe döndü diye kabullenmek zor tabi

Bu sekilde 2 oda tutuluyorsa bi arkadasiyla gidecekti herhalde. Eh o arkadasiyla da bu maceralarini konusurlar yahut yeni planlariji kurarlar. Ille kadınla konusacak demiyorum ki ben, "tecrübe"lerini paylasıcak elbet kankileriyle. :)
Arapça filan mı konuşuyorum ben acaba? Neden anlamıyorsun? Cep telefonunu takibe al, bir şey yakalayamazsan masumdur yazmıştın. Ben de o yorumunu kopyalayıp "cep telefonu olmadan aldatılmıyor mu" yazdım. 20 yıl öncesinden önce aldatma diye bir şey yoktu yani senin mantığına göre???

Ya o kadar kıskançık yaptım evt ama şindi nedense konduramıyorum iş ciddiye bindi diye değil onu tanıdığım için ama herşey de ortada napiyim bilmiyorum bu akşam anbemlere mi gitsem belki itiraf eder diycem de ben yapmadım diyip duruyo itiraf edecek gibi de değil.
Nolcak bilmiyorum bi süre arkadaş gibi davranıp gözlemlesem mi çünkü eskisi gibi olamam
Sabahtan beri mesajlaşıyorz tartışıyoruz işime gücüme bakamıyorum iki gündür gerçekten lanet olsun bi akıl verin bana
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş seninki...baskı yapa yapa adamın aklına soktun ve adam yaptı yapacağını...ha belki içinde vardı adamın,sen de iyice önünü açtın...şimdi de kendi kendini kandırmaya çalışıyorsun,aslında ne yapman gerektiğini biliyorsun ama yapmak istemiyorsun...ileriki hayatın nasıl olacağı çok belli,kendince kabullenip ama beynini kemire kemire paranoyakça bir evlilik yaşayacaksın

Bilgisayarin ayarlar menusunde yazar sanirim, ne tur islemci kullandigina bagli canim

Arapça filan mı konuşuyorum ben acaba? Neden anlamıyorsun? Cep telefonunu takibe al, bir şey yakalayamazsan masumdur yazmıştın. Ben de o yorumunu kopyalayıp "cep telefonu olmadan aldatılmıyor mu" yazdım. 20 yıl öncesinden önce aldatma diye bir şey yoktu yani senin mantığına göre???

Ben elifin kocası üstünden konuşuyorum. Siz de bunu anlayamadınız sanırım.
Elbette ille telefon gerekmiyor. Sadece bu adam aldatma islerini teknolojik cihazlar üstünden açık ediyor gibi geliyor bana. Bunun üstüne yorum yaptım zaten.

Back
X