Rezervasyon

Yani insan eşini tanır az buçuk.
İlk sayfada biri yazmış şöyle bir şey "Elif bu seferki kuruntunuz boş değil.." konunu bilen biridir diye düşündüm daha öncekilerden...
O yüzden yazdım.. Daha önce oldu mu buna benzer şeyler diye.
Böyle bişey olmadı zaten benim ki kuruntudan çok onu paylaşamama başkaşarına yakın olmadını istememe gibi bişeydi

BenIpek elif eski Lorena. Lorena olarak hatırlarsınız belki.
O yüzden başlıktaki çoğu insan aynı minvalde yorum yapıyor.
Bak işte sen kendin söylüyosun ön yargı var bana karşı buda hakszlığa sebep olur

Elif alem kadınsın
Her konunda kocan masum çok sıkıyosun yapma dendi
Bir bu konu da sana hak verilir oldu
Döndün dedin ki bu kadar kolay mı 'aldatıyor' demek
Yahu bunu cırt bırt diyen sendin, hatta yine sen dedin. Biz ilk kez hak verir olduk
Durduk yere masum kocana çamur atan bi kitle varmış gibi U dönüşü yapman çok anlamsız
Sende biliyorsun da bu kez iş gerçeğe döndü diye kabullenmek zor tabi
Ben onu hiçbir zaman aşdatıyosun diye suçlamadım ki sadece uzak dur yakın olma dedim
U dönüşüde yapmıyorum sadece boşlukta gibiyim şu an

Bilgisayarin ayarlar menusunde yazar sanirim, ne tur islemci kullandigina bagli canim
Çok tşk ederim bu akşam eşime arattırıp öğrenicem ip noyu sonra karşılaştırıp burdan paylaşırım bu bir kanıt işte

Böyle bişey olmadı zaten benim ki kuruntudan çok onu paylaşamama başkaşarına yakın olmadını istememe gibi bişeydi

Bak işte sen kendin söylüyosun ön yargı var bana karşı buda hakszlığa sebep olur

Ben onu hiçbir zaman aşdatıyosun diye suçlamadım ki sadece uzak dur yakın olma dedim
U dönüşüde yapmıyorum sadece boşlukta gibiyim şu an

Çok tşk ederim bu akşam eşime arattırıp öğrenicem ip noyu sonra karşılaştırıp burdan paylaşırım bu bir kanıt işte
Evet canim
Olur da ip noyu soylemezlerse dava acacagini soyle
Zaten kocanin da halinden anlarsin durumu

elifff_____ elifff_____ elif book... telefondaki tarayıcıdan açıldığında profilim in altında son baktklarım la beraber bir de aramalarım var yani 2 ayrı sekme ama sadece telefondan tarayıcıdan açarsan çıkıyor, yani telefondaki programa girmeyeceksin telefondaki internet tarayıcısından book... gir ve oradan bak. son baktıklarım kaldığın ya da rezerve ettiğin oteller oluyor aramalarım da ise şimdiye kadar yapılan bütün aramalar çıkıyor.

O nasıl iş ya? Rezervasyon yapılabilmesi için bikaç adım ilerleyerek bilgilerin tek tek doldurulması lazım. Öyle reklam mesajından bi tıkla yanlışlıkla yer mi ayırtılırmış

Yahu daha neyi konuştuğumuzu bilmiyorum batuma oda ayırtılıyor bir değil bide iki bide hem senin hem kocanın adına bu kadarda tesadüf nasıl olabilir senin üyeliğin varmı eliff o siteye

elifff_____ elifff_____ elif book... telefondaki tarayıcıdan açıldığında profilim in altında son baktklarım la beraber bir de aramalarım var yani 2 ayrı sekme ama sadece telefondan tarayıcıdan açarsan çıkıyor, yani telefondaki programa girmeyeceksin telefondaki internet tarayıcısından book... gir ve oradan bak. son baktıklarım kaldığın ya da rezerve ettiğin oteller oluyor aramalarım da ise şimdiye kadar yapılan bütün aramalar çıkıyor.
Hiçbişey yok silindiyse bilemem

Yahu daha neyi konuştuğumuzu bilmiyorum batuma oda ayırtılıyor bir değil bide iki bide hem senin hem kocanın adına bu kadarda tesadüf nasıl olabilir senin üyeliğin varmı eliff o siteye
hayır yok

Mailler silinse bile mailleri geri al diye bir seçenek var .suan nereden girildigini hatırlamıyorum ama internetten arastirirsaniz silinen mailler geri alınabiliyor.

Bi önemi kalmadı mailin şunun bunun artık,dün arattım akşam benm telefonmdan ben aradm daha doğrusu cevap vermedi müşteri hizmetlrri oda dedi ki yarın gel yanına işteyken tekrar arayalım ama sonra benm yüzüme nasıl bakcaksın fln filan üste çıkmaya çalıştı anlayacağınız ve sinirliydi.suçluluk psikolojisi...
Neden inanmıyosun neyimi gördün ne dediysen yaptım dedi sinir sinirli bende sinirlendim ve tartıştık
Ben bugün ablamda kalcam yani kınuşmuyoruz bakalım nolcak bitti gibi herşey ki zaten kabul edilir bşy değil.
O sırtını sıvazlama konusuda açıldı bi ara tartışma içinde iyice sinir oldum biz ayrılsakta gidip konuşcam o kızla içimde kalmycak arkadaşlar kendini küçük düşürürsün fln demeyin lütfen
Rezervasyon konusunda da bi suçu olmasaydı şimdi gelir yanıma arardı değil mi?
Neyse dediğim gibi eve gitmek istemiyorum artık bu kadarı çok fazla

Yapma bence o kizla ne konuscaksin.onda bisey yok.
kiz belliki sicakkanli.
demeyin dedin ama kendini kucuk dusurursun.yoktan yere sorun cikarirsin.
kizin karsisinda hasta ruhlu durumuna dusersin.
sakin ol ve dusunceli haraket et.

Bi önemi kalmadı mailin şunun bunun artık,dün arattım akşam benm telefonmdan ben aradm daha doğrusu cevap vermedi müşteri hizmetlrri oda dedi ki yarın gel yanına işteyken tekrar arayalım ama sonra benm yüzüme nasıl bakcaksın fln filan üste çıkmaya çalıştı anlayacağınız ve sinirliydi.suçluluk psikolojisi...
Neden inanmıyosun neyimi gördün ne dediysen yaptım dedi sinir sinirli bende sinirlendim ve tartıştık
Ben bugün ablamda kalcam yani kınuşmuyoruz bakalım nolcak bitti gibi herşey ki zaten kabul edilir bşy değil.
O sırtını sıvazlama konusuda açıldı bi ara tartışma içinde iyice sinir oldum biz ayrılsakta gidip konuşcam o kızla içimde kalmycak arkadaşlar kendini küçük düşürürsün fln demeyin lütfen
O sırt sıvazlayan kız devede kulak bile değil
Benden söylemesi
Olmadık şeye takılıp
Asıl mevzuda kibar takılıyosun
Kocan ayırtmış basbayağı, hemde 2 adet çift kişilik oda. Geçmiş olsun

elif halen anlaşılmazssın.
adam oda ayırtmış bilmem nerlerde.
sen öylesine sırtına değen kıza gidip neyin hesabını soracaksın.
sana hasta gözüyle bakacak farkındamısın.
ne dicen mesela.
ne hakla eşimin sırtına dokundun,bi daha görürsem fena yaparım mı diyeceksin.
çok garipsin gerçekten.
silgi verdiklerine de hesap sor bari.oldu olacak.

net olarak kendini küçük düşürürsün. ama hakediyosun. bu konuyu ayrı tutuyorum belki korktuğun şey başına geldi. ama boşanırsın ama boşanmazsın bilemem (ki kesinlikle boşanmayacağını düşünüyorum) bi doktora görünmen lazım. bu şekilde yaşanmaz. sen sürekli diken üstünde olarak, o onu dedi ,bu bunu dedi, şu kocama baktı şeklinde yaşamaktan bıkmadın mı? karşındakini biraz rahat bıraksan sen de rahatlarsın emin ol.

sonuç? kesin bir şey olmadan nasıl boşanmayı göze alıyorsunuz ki.. varsa bir aldatılma emin ol kesin delillerle bir gün karşına çıkacaktır.

Son gelişmeleri anlatıyorum,bizim bölüme geldi aradı siteyi numarayıda gösterdi bana nyse işte konuştu görevliyle ben daga öncede aradım dedi benim adıma rezervasyon yapıldı dedi
Adamın söylediklerini yazıyorum: daha önce 14 şubat için yer ayırtılmış istnblda sizceşiniz x ve y (bunlar da eşimin arkadaşı ve eşi oluyolar 14 şubatta biyere gittk bzmle gelceklerdi vazgeçtiler gelmediler) snra bu rezervasyon iptal olmuş iptal olunca yakında ki ülkelere aynı şekilde indirimli rezervasyon için mail gönderilmiş sizde bunu internetten aktif etmişsiniz.dedi
Dedi ama ben inanmadım ya içim rahat değil acaba bi arkadaşını mı ayarladı konuşması için??? Keske iyice kontrol etseydim numaranın detaylarına girip yani numara o siyenin ama belki ararken bi numara yaptı olamaz mI
Sonuç olarak konuştuk ben eşyalarımı alıp gidicem akşam o da ne hali varsa görür bundan sonra

Hafta sonuda oraya gidecekmiş iftara atmışım diye bende demek ki gitmek için bahane arıyodun dedim
Herşey bitti yani anlayacağınız bi süre ailemin yannda kalırım sonrada..

İftira atmışsın diye oraya gidecekmiş pess..

Back
X