Rezil anılar :D

Yahu 14 yasında daha tamam yanlış yapmış olabilir ama bu kadar sert çıkmayın bari

Bu trolün 14 yaşında olduğuna inanmayacak kadar eskisin buralarda kontes. Bu muhtemelen 20li 30lu yaşlarda ekşide ya da incide takılan dayının biri.

Yaz tatilini kitap okuyarak değerlendirebilirsin tatlı çocuk burda bizi sinir ederek değil :sinirli:

Burada fake olmayanlar olarak biz ilk günümüzde otuz abidik konu açıp aklımızca milletle dalga geçmedik mesela. Gayet normal vatandaş gibi girip efendi efendi konulara baktık, ortamı yokladık, işte yavaş yavaş yorumlar yaptık sonra konu açtık falan. İşin raconu bu. Trollük yapacağınız onu da adam gibi yapın yahu? Trollük mesleğinin de içine ettiniz.
Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kural :D

Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kural :KK70:

Dedi ve kahkayı bastı. Bu onun son gülüşüydü nitekim Mune gözünün yaşın bakmadan defetti trolü..

Aslında bugün bir derdim yok. Sadece biraz gülmek istiyorum. Ben başlayayım anlatmaya..

Biz arkadaşımla sahilde oturuyorduk. Bi tane turist ama çok yakışıklı. Sarışın, yeşil gözlü, 1.80 derler ya tam öyle Ada'm bildiğin meteor Ben arkadaşıma gösterdim. Oha taşa bak dedim çocuk bana döndü. Pardon? dedi :KK23: Sana demedim be yerdeki taşı dedim. yerdeki taşı gösterdim. Gri düz bi taş. Sonra bide rengi çok güzel diye ekledim Ada'm ne kadar inandı bilmem ama koştura koştura kaçtık sahilden :KK70:

Sizin de varsa böyle anılar beklerim biraz gülelim eylenelim :))

Eğlenelim olacak :bicak:Ama eğlenmedik. :kusmuk:

Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kural :KK70:

Çokmu komik :kusmuk:

:sinirli:Açtığın konu bdvye uymuyor.İnsanların bdvde üzüntülerini,dertlerini vs. paylaştığını görmedin sanırım.Gelmişsin komik anı paylaşıyorsun...

Back
X