- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.033
- 1.123
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
Yahu 14 yasında daha tamam yanlış yapmış olabilir ama bu kadar sert çıkmayın bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu 14 yasında daha tamam yanlış yapmış olabilir ama bu kadar sert çıkmayın bari
konularını yeni okudumKontescim bari sen söyleme bunu,bariz kafa bulan bir tip..
Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kuralBurada fake olmayanlar olarak biz ilk günümüzde otuz abidik konu açıp aklımızca milletle dalga geçmedik mesela. Gayet normal vatandaş gibi girip efendi efendi konulara baktık, ortamı yokladık, işte yavaş yavaş yorumlar yaptık sonra konu açtık falan. İşin raconu bu. Trollük yapacağınız onu da adam gibi yapın yahu? Trollük mesleğinin de içine ettiniz.
Yeni baktım konularına sabah başlıgı gördüm az bir içerigine baktım ama sanırım ipin ucu kaçmışBu trolün 14 yaşında olduğuna inanmayacak kadar eskisin buralarda kontes. Bu muhtemelen 20li 30lu yaşlarda ekşide ya da incide takılan dayının biri.
Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kural![]()
gördüm gördüm :))Yaaaaaa gördünmüü![]()
Aslında bugün bir derdim yok. Sadece biraz gülmek istiyorum. Ben başlayayım anlatmaya..
Biz arkadaşımla sahilde oturuyorduk. Bi tane turist ama çok yakışıklı. Sarışın, yeşil gözlü, 1.80 derler ya tam öyle Ada'm bildiğin meteor Ben arkadaşıma gösterdim. Oha taşa bak dedim çocuk bana döndü. Pardon? dediSana demedim be yerdeki taşı dedim. yerdeki taşı gösterdim. Gri düz bi taş. Sonra bide rengi çok güzel diye ekledim Ada'm ne kadar inandı bilmem ama koştura koştura kaçtık sahilden
Sizin de varsa böyle anılar beklerim biraz gülelim eylenelim :))
Bak ben regl oldum kime danışacağımı bilemedim sonra üye oldum buraya ve direk yazdım zaten derdimi anlatmak için üye oldum buraya sonra hoşuma gitti bir kaçını daha açtım hem niye yavaş yavaş konu açayım ki? Kime ne? ben gönderi paylaşırım yorum yapan yorumunu yapar bence basit bi kural![]()
Çokmu komik![]()