- 16 Mart 2017
- 136
- 171
- 103
- Konu Sahibi Balbocegi_99
Daha önceden de eşimle ilgili sorunlarla alakalı konular açmıştım. Bir süredir iliskimiz kötü durumda toparlamak için attigimiz adımlar da günü kurtariyordu belli ki. Yine rezil bir şekilde kavga ettik. Ailemin yanına gidecektim binbir surat yaptı haftasonunu da birlikte geçirelim öyle gideyim dedim bari. Film izliyorduk arkadaşı aradı ve tamam hemen geliyorum dedi. Ben aynısını yapsam naparsin bir sorsaydinnbari dedim cevap bile vermedi. Ben gidiyorum o zaman niye kaldım ki madem vakit gecirmeyeceksek diye gittim bavulu çıkarmaya. Aldı bavulu çarptı yere beni itti. Sen beni delirtmeye mi calisiyorsun falan bağırdı. Benim daha önce hazırladigim ve uygulamaya koymaktan vazgecirdigi boşanma protokolünü burnuma dayadı. İmzaladım tabii ki. Kendisi de imzaladı. Evden de çekti gitti. İçim bir yandan rahat, bir yandan huzursuzum. Ağlamayı beklerdim ama bir damla bile düşmedi. Mutlu ya da rahatlamış değilim. Sonuç bitiş olduktan sonra fark etmez kimin adımı attığı ama kendimi kullanılmış aptal ve kötü hissediyorum. Bu kavgadan bosanilmaz elbette, bu sadece bardağı taşıran son damla oldu.
Normalde pazartesi gününe almıştım biletimi. Şu an mi gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Normalde pazartesi gününe almıştım biletimi. Şu an mi gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Son düzenleme: