• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil bir kavga, boşanma kararı. Anlık durum için fikre ihtiyacım var.

Balbocegi_99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
136
171
103
Daha önceden de eşimle ilgili sorunlarla alakalı konular açmıştım. Bir süredir iliskimiz kötü durumda toparlamak için attigimiz adımlar da günü kurtariyordu belli ki. Yine rezil bir şekilde kavga ettik. Ailemin yanına gidecektim binbir surat yaptı haftasonunu da birlikte geçirelim öyle gideyim dedim bari. Film izliyorduk arkadaşı aradı ve tamam hemen geliyorum dedi. Ben aynısını yapsam naparsin bir sorsaydinnbari dedim cevap bile vermedi. Ben gidiyorum o zaman niye kaldım ki madem vakit gecirmeyeceksek diye gittim bavulu çıkarmaya. Aldı bavulu çarptı yere beni itti. Sen beni delirtmeye mi calisiyorsun falan bağırdı. Benim daha önce hazırladigim ve uygulamaya koymaktan vazgecirdigi boşanma protokolünü burnuma dayadı. İmzaladım tabii ki. Kendisi de imzaladı. Evden de çekti gitti. İçim bir yandan rahat, bir yandan huzursuzum. Ağlamayı beklerdim ama bir damla bile düşmedi. Mutlu ya da rahatlamış değilim. Sonuç bitiş olduktan sonra fark etmez kimin adımı attığı ama kendimi kullanılmış aptal ve kötü hissediyorum. Bu kavgadan bosanilmaz elbette, bu sadece bardağı taşıran son damla oldu.
Normalde pazartesi gününe almıştım biletimi. Şu an mi gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Protokolü daha önce de onun mahkemeye başvuracağı şekilde hazırlamıştım, yine öyle. Pazartesi günü götüreceğini söyledi bağırti çağırti arasında. Ben işim dolayısıyla en geç 4 Şubat'ta falan dönecektim. Plan program açısından kafam dondu.

Film izliyordunuz, arkadaşı aradı birden bire o kim, saat kaçta aradı ? Çok mu önemliymiş?
Yok normal çok sevdigi arkadaşı, ben de tanıyorum eşi ailesinin yanındaymis boşa çıkmış eşimi aradı. Sorun araması ya da gitmesi değil zaten. İnsan yerine koyup sormamasi ya da onun için kalmama rağmen tercih etmesi

Evlilik sabir isidir.Nasil bi kadr kolay bosanma karaei alabiliyorsunz
Boşanma kararını kolay almış değilim. Daha önce de çok çirkin bir noktaya gelmiştik ve o zaman ben istemiştim binbir özür vs döndürmustu. Sadece ötelemisiz gibi görünüyor gözüme şuan.

Yok normal çok sevdigi arkadaşı, ben de tanıyorum eşi ailesinin yanındaymis boşa çıkmış eşimi aradı. Sorun araması ya da gitmesi değil zaten. İnsan yerine koyup sormamasi ya da onun için kalmama rağmen tercih etmesi

Anladım, sizi saysın size de sorsun istiyorsunuz. Ama muhtemelen o kendini geliştirmeye açık değil. Boşanmazsanız bi çift terapisine gidin bence. Erkeklere bazen 10 kere söylersiniz anlamazlar ama dışarıdan biri söyleyince daha değerli olur.

Daha önceden de eşimle ilgili sorunlarla alakalı konular açmıştım. Yine rezil bir şekilde kavga ettik. Ailemin yanına gidecektim binbir surat yaptı haftasonunu da birlikte geçirelim öyle gideyim dedim bari. Film izliyorduk arkadaşı aradı ve tamam hemen geliyorum dedi. Ben aynısını yapsam naparsin bir sorsaydinnbari dedim cevap bile vermedi. Ben gidiyorum o zaman niye kaldım ki madem vakit gecirmeyeceksek diye gittim bavulu çıkarmaya. Aldı bavulu çarptı yere beni itti. Sen beni delirtmeye mi calisiyorsun falan bağırdı. Benim daha önce hazırladigim ve uygulamaya koymaktan vazgecirdigi boşanma protokolünü burnuma dayadı. İmzaladım tabii ki. Kendisi de imzaladı. Evden de çekti gitti. İçim bir yandan rahat, bir yandan huzursuzum. Ağlamayı beklerdim ama bir damla bile düşmedi. Mutlu ya da rahatlamış değilim. Sonuç bitiş olduktan sonra fark etmez kimin adımı attığı ama kendimi kullanılmış aptal ve kötü hissediyorum. Normalde pazartesi gününe almıştım biletimi. Şu an mi gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Hafif bir donukluk var üstümde haliyle.

Daha onceki sorunlarinizi bilmiyorum ama anlik bir sinirle bosanma karari almayin. Normal haliniz boyle ise cift terapisi deneyebilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Boşanma kararı şu anki kavganın değil birikimin sonucu aslında. Bu kavga, düşününce elbette bişey değil. O protokolün sinsice söylemeden çıktısını almış belli ki doluyordu zaten kendi kendine. Benim şu anki fikir alma ihtiyacım gidiş günümü değiştirip hemen mi gitmeliyim yoksa planımı bozmadan pazartesi mi gitmeliyim üzerinden.

Evlilik sabir isidir.Nasil bi kadr kolay bosanma karaei alabiliyorsunz
niye sabır sadece kadından bekleniyor? ayrıca boşanma protokolü varmış hazır evde demekki daha öncesindede birşeyler olmuş

Daha önceden de eşimle ilgili sorunlarla alakalı konular açmıştım. Yine rezil bir şekilde kavga ettik. Ailemin yanına gidecektim binbir surat yaptı haftasonunu da birlikte geçirelim öyle gideyim dedim bari. Film izliyorduk arkadaşı aradı ve tamam hemen geliyorum dedi. Ben aynısını yapsam naparsin bir sorsaydinnbari dedim cevap bile vermedi. Ben gidiyorum o zaman niye kaldım ki madem vakit gecirmeyeceksek diye gittim bavulu çıkarmaya. Aldı bavulu çarptı yere beni itti. Sen beni delirtmeye mi calisiyorsun falan bağırdı. Benim daha önce hazırladigim ve uygulamaya koymaktan vazgecirdigi boşanma protokolünü burnuma dayadı. İmzaladım tabii ki. Kendisi de imzaladı. Evden de çekti gitti. İçim bir yandan rahat, bir yandan huzursuzum. Ağlamayı beklerdim ama bir damla bile düşmedi. Mutlu ya da rahatlamış değilim. Sonuç bitiş olduktan sonra fark etmez kimin adımı attığı ama kendimi kullanılmış aptal ve kötü hissediyorum. Normalde pazartesi gününe almıştım biletimi. Şu an mi gitmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Hafif bir donukluk var üstümde haliyle.
Ikiniz de saçmalamissınız olayda. O size sormayarak hata etmis ama siz de bir de bayilsaydiniz yani valiz alip gitmeler falan. Evlilik olgunlugunda degil her iki taraf da

Boşanma kararı şu anki kavganın değil birikimin sonucu aslında. Bu kavga, düşününce elbette bişey değil. O protokolün sinsice söylemeden çıktısını almış belli ki doluyordu zaten kendi kendine. Benim şu anki fikir alma ihtiyacım gidiş günümü değiştirip hemen mi gitmeliyim yoksa planımı bozmadan pazartesi mi gitmeliyim üzerinden.
Pazartesiye kadar bekleyin zaten şurada 1 gün kalmış. Belki Pazartesiye kadar eşiniz de kendine gelir yaptığı saçmalığın farkına varır.

Yaptığı hareket çok kötü anlıyorum sizi öncesi de varmış. Sizi ikna etmiş ardından da çıkmış arkadaşı ile ancak ölüm kalim olması gerekiyor gitmesi için. Ben olsam giderdim.

Bir kere boşanma lafı çıkınca malesef geri telafisi çok zor. Önceki konularınızi bilmiyorum ama aranızda zaten sorunlar varken arkadaşı aradi diye koşa koşa gitmesi, çıktı alıp hazırlamış olmasi eşinizin de bir karar verdiğini gosterir.
Yalvarsa, yakarsa ,sözler verse boşanma kararinizdan vazgeçermisiniz? diyelim ki vazgectinz, eşiniz bu saatten sonra değişir mi?

Ikiniz de saçmalamissınız olayda. O size sormayarak hata etmis ama siz de bir de bayilsaydiniz yani valiz alip gitmeler falan. Evlilik olgunlugunda degil her iki taraf da
İşte diyorum ya bir süredir rezaletti zaten her şey. Tatile dün girdim, haftasonunu birlikte geçirmek istedi diye gidiş günümü pazartesiye ayarladım. Madem birlikte olmak ya da olmamak acil olmayan bir durum için sorma söyleme ihtiyacı bile hissetmeyecek kadar fark etmiyordu niye gitmeme laf etti diye sinirlendim. Bu bana göre saygısızlık çünkü. İzin alsın demiyorum öyle bir iliskimiz yoktu zaten.
Kendimi savunacak ya da haklı gösterecek biseyim yok ben de iğrenç davrandım.

Back
X