8 yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlı , ona güveniyorum diyemediğim için de telefonuna bir program indirdim ve karşı taraf ile yazışmalarını gördüm ve beni onunla aldattığını da bu şekilde öğrendim .
Aldattığı kişi kendinden büyük aynı ortam da bulundukları bekar biri akraba gibi biri diyelim .Bayan beni biliyor konuşmalar da bunu anlıyorum çünkü ben seni arayamam kız arkadaşım görür senle konuşmak doğru değil dediğin de o bayan ne olacak sanki diyip devam ediyor ve konuyu hep cinselliğe getiriyor ve eski erkek arkadaşımın sevişelim teklifine olur diyor ve gizlice evine gidiyor buraya kadar konuşuyorlar sonrasında bir konuşma olmuyor , bayan yazınca da bizimki alacağını almış olmalı ki takmıyor cevap vermiyor .
Sorum şu ki , ben çok emek verdim yıllarca bekledim ki (bu kadından şüphe ettiğim de bana ablam yaşında saçmalama demişti ) her ikisi de beni bile isteye aptal yerine koyup kandırdılar erkek arkadaşım ile ilişkimi bitirdim bir daha imkansız o bana fakat yapılanı hazmedemiyorum düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ,ben bunu hak etmedim.
Ekran görüntüleri var kadının attığı ve onun attığı cinsel içerikli hepsi konuşma resim yazışmalar bu iki insanı rezil etmelimiyim çevrelerine. Yoksa hiç bulaşmayıp Alllah ‘a mı havale etmeliyim hangisi acımı dindirir .
8 yıllık bir ilişkiniz varmış çok üzüldüm. Çok yazık olmuş size, yaşadığınızı kolay kolay unutamayacaksınız. Ancak yine de ''iyi insanın intikamı, gücü yettiğinde karşısındakine merhamet göstermektir'' diye düşünüyorum. Onun gibi olmayın, kötülükten zevk almayın ve intikamcı olmayın. Ona verebileceğiniz en etkili ceza vicdanına vereceğiniz cezadır. Vicdanıda zamanla sızlamaya başlayacaktır. İlerde birgün sizin resimlerinize bakarken bulur kendini inanın. Siz kendi yolunuza devam edin ve hiçbir şekilde iletişime geçmeyin.