rezil ettim kendimi :(

esimlerimi beğendi bende çevrim içiken yazdım ve sohbet ettik biraz daha önce hiç konusmamıza rağmen gayet yakın davrandı çalıştığı yeri biliyorum ve uğramıyorsun bu aralar dedi yerimizi taşıcaz orayada kesinlikle beklerim dedi sizce ondada birşeyler varmı? ya da çokmu üzerine gittim ekledim sohbet ettim filan

Düşünsene bu adama yalan da söylenemez. Herşeyi biliyor sanırsın.

Sonracığıma gel bi el falı bakayım bea diyerek günde 40 kadının elini tutacak falan.

I ıh. Olmaz.

Düşünsene bu adama yalan da söylenemez. Herşeyi biliyor sanırsın.

Sonracığıma gel bi el falı bakayım bea diyerek günde 40 kadının elini tutacak falan.

I ıh. Olmaz.
caanlaarımmmmm yaaaa soruyu güncellesemmi ne yapsam çoçuk falcı değil arkadaşlarımmm sadece zorladık diyeee baktıı normalde cafede çalışıyorrrr :D

Kafeye git geçerken uğradım nasılsın merak ettim de. Yüzyüze muhabbet etmeye çalış. Böyle sen onun remini beğen o senin resmini beğensin nereye kadar.

bence böyle bir konu açtığın için rezil oldun:KK53::KK53::KK53::KK53:

Kafeye git geçerken uğradım nasılsın merak ettim de. Yüzyüze muhabbet etmeye çalış. Böyle sen onun remini beğen o senin resmini beğensin nereye kadar.
ay haklısınız aslında insan realde daha çok anlaşılır :) gidimmm de yanımda akrablar olduğu için konusamıyoruz orda işte fazla benm yaşım 22 onun 27

Rezil olunacak bir durum yokta, kahve falının fotoğrafını çekecek kadar fala inanıp , onunla uğraşan bir insan; burası hoş değil.

Hımmm akrabalarınla grup halinde gezmiyorsun dimi. Yalnızken git sen de. Özellikle onun için uğradığını beli et. Nasılsın de. Bir gün de çıkışta tesadüfen yolda karşılaşmış gibi yap. Beraber yuruyun biraz.

Hımmm akrabalarınla grup halinde gezmiyorsun dimi. Yalnızken git sen de. Özellikle onun için uğradığını beli et. Nasılsın de. Bir gün de çıkışta tesadüfen yolda karşılaşmış gibi yap. Beraber yuruyun biraz.
ya beni oraya tanıdık biri götürdü şahsen hatta o tanıştırdı bizi ben bilmiyordum o kafeyi o yüzden ilk gittiğimizde yanımızda birileri vardı

çevrim içiydi ben yazdım nbr filan sonra baktım bu bana hiç uğramıyorsun filan yazdı sonra konustuk çalıştığı yeri başka yerde açıcaklarmış kesinlikle beklerim dedi bende kesinlikle geliriz dedim oda harikasın dedi bende isim ya da adres yollaman yeter dedim tamam dedi instagramda bi köpek fotosu paylaşmıştı bende aaa ne sevimli adı ne dedim birşey yazmamıştı biraz önce facede alex ;) diye aynı resmi paylşaşmış

bugünde bir yazı paylaşmış çoçukluğumdan kalan kumbarada biriktiriyorum geldiğinde kaliteli bir hoşgeldin diyebilmek için :(((

Genclik nerelere gidiyorrr:KK14:
çevrim içiydi ben yazdım nbr filan sonra baktım bu bana hiç uğramıyorsun filan yazdı sonra konustuk çalıştığı yeri başka yerde açıcaklarmış kesinlikle beklerim dedi bende kesinlikle geliriz dedim oda harikasın dedi bende isim ya da adres yollaman yeter dedim tamam dedi instagramda bi köpek fotosu paylaşmıştı bende aaa ne sevimli adı ne dedim birşey yazmamıştı biraz önce facede alex :KK66: diye aynı resmi paylşaşmış bugünde bir yazı paylaşmış çoçukluğumdan kalan kumbarada biriktiriyorum geldiğinde kaliteli bir hoşgeldin diyebilmek için :KK43:((

Back
X