rezil ettim kendimi :(

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
32
arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak ama direk konuya dalıyorum bizim orada bi kafe var ben hiç gitmiyordum ama yengemler sürekli gidip gelirler birgün benide çağırdılar bende gittim orda bi çoçuk kahve falı bakıyormus yengem banada bakmasını istedi çoçuk hoşuma gitti neyse falıma baktı ben çoçuktan hoşlandım çoçuk resmini çekti arkadaşıma sorim dedi bende fırsat bu fırsat tekrar gittiğimde arkadaşınıza sordunmu dedim ama sesim çook yüksek çıkmış herkes bian bize baktıı rezil oldum çoçukta gülümsedi yok ama resimler duruyor dedi olacağı varsa bile bu saatten sonra olmaz demi :KK43:((

arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak ama direk konuya dalıyorum bizim orada bi kafe var ben hiç gitmiyordum ama yengemler sürekli gidip gelirler birgün benide çağırdılar bende gittim orda bi çoçuk kahve falı bakıyormus yengem banada bakmasını istedi çoçuk hoşuma gitti neyse falıma baktı ben çoçuktan hoşlandım çoçuk resmini çekti arkadaşıma sorim dedi bende fırsat bu fırsat tekrar gittiğimde arkadaşınıza sordunmu dedim ama sesim çook yüksek çıkmış herkes bian bize baktıı rezil oldum çoçukta gülümsedi yok ama resimler duruyor dedi olacağı varsa bile bu saatten sonra olmaz demi :KK43:((
Yaw n'olcak, en fazla kızda ki özgüvene bak der iki gün sonra olayı unutur da, falla kahveyle uğraşan bir erkek? Albenisi var yani hakkaten?

Yaw n'olcak, en fazla kızda ki özgüvene bak der iki gün sonra olayı unutur da, falla kahveyle uğraşan bir erkek? Albenisi var yani hakkaten?
ya normalde arkadaşlara bakıyormuş ama banada zorla bakarmısınız dedik oda baktıı yani aslında normal erkek böyle değişik bi tip değil

gozumun onune dabrukator baryam geldi :KK70:
rezil oldugunu sanmiyorum galiba falin resmini cekkip yollamissindir kendi fotografinin cekilmesine musade etmedin umarim

Anlamadım neyin fotoğrafını çekti, kime neyi soracak?
Rezillik bunun neresinde?
kahve falına baktı sonra fincanın resmini çekti arkadaşım iyi anlıyor ona sorım dedi bende 2. kez gidişimde sordunuzmu dedim bunu söylerken sesim çok yüksek çıkmış herkes döndü baktı :KK43: rezil oldumm :KK43:

Kahva falı bakan çocukla ne işin var git doğru düzgün birini bul.. Biraz seçici olun yahu
ya ne bilimmmm hoşuma gitti bir kere :) kahve falı bakıyor ama öyle şey gibi değil normal bir erkek sadece arkadaş ortamında bakıyormus bizim ısrarımızla baktı :KK43: sonrada rezil oldum işte bidahada bakmaz

kahve falına baktı sonra fincanın resmini çekti arkadaşım iyi anlıyor ona sorım dedi bende 2. kez gidişimde sordunuzmu dedim bunu söylerken sesim çok yüksek çıkmış herkes döndü baktı :KK43: rezil oldumm :KK43:

niye rezil olasanız iki güne unutur

gozumun onune dabrukator baryam geldi :KK70:
rezil oldugunu sanmiyorum galiba falin resmini cekkip yollamissindir kendi fotografinin cekilmesine musade etmedin umarim
hayır falıma bakarken dediki dur fincanın resmini çekim arkadaşımda anlıyor dedi bende tamam dedim 2. gittiğimizde sordum sordunuzmu diye o anda sesim çokkk yüksek çıkmış herkes döndü baktı :KK43:

Aman be nesi reziliik bunun sende :KK53:
yani ne bilimmm sorarken sesimm çok yüksek çıktı herkes döndü baktıda bende utandım ama bağırmadım normal soru sprdum ona arkadaşınıza sordunuzmu diye ama sesim yüksek çıktı sadece oda yok ama resimler duruyor dedi gitti :KK43:

X