Rezil mi oldum ben şimdi

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaşlar birkaç gün önce gelen bazı malzemelerle ilgili toplantı vardı.Yazma ısını bana verdiler .Yazım cok kötü dur yazmak istemedim ama zorla verincede bisey diyemedim cikarkende teşekkür edildi.Bende inşallah anlayabilirsiniz dedim yüzüme bi ifadesizce bakıp kafasını indirdi mudur.Diger arkadaşta odadan çıkacak gibiydi konuşayım dedim samimiyetine güvenip elimi omuzuna götürdüm geriye döndü suratını asip ben oyle kalakaldım .İki gündür morelim bozuk salak gibi davrandım galiba hastayim da kendimde değildim,Yazım da berbat rezil oldum okadar insani böyle arkandam salak diye konuşturmak hic hosuma gitmedi.

Ben hasta olunca neden bukadar Saçma hareket ediyorum bilmiyorum .Benım Yazımın kötü olması da iyice rezil duruma soktu beni.Her şeyi bilgisayarda yazan biriyim .yüzume sanki salak dermiş gibi baktı çünkü yazımdan umarım anlarsınız dediğimde Keşke uzatmasaydım ya.

Salak dermiş gibi bakışa neden olacak bir şey göremedim ben
Bu arada o arkadaşınızın tavrını anlayamadım?

Fazla takılmışsın bana kalırsa bırak insanlar ne düşünüyorsa düşünsün bunda dert edilecek bir durum yok bana kalırsa, herkesin kendi ayıbı

Salak dermiş gibi bakışa neden olacak bir şey göremedim ben
Bu arada o arkadaşınızın tavrını anlayamadım?
Canım cok sıkiliyor dedim ve elini omuzuna attım Ogün sarılıp nasılsın Demişti ondan hareketle böyle birsey Yaptım ama oda böyle yapınca iyice afalladım .Kendime çeki düzen vermem Lazım insanlarla samimi olmaya gelmiyor.birde bu yazı meselesi okadar çirkin yazıyorum ki anlatamam .

yazının fotoğrafını çekip atar mısın merak ettim gerçekten , ne kadar kötü yazabilirsin ki ?? doktor yazısı gibi karmaşık mı nasıl

Olabilir herkesin el yazısı farklı zaten başta belirtmişsiniz yazmak istemediğinizi,yazı işini ısrarla aldığınızı. Kim ne derse desin gerekirse mesafeli olun.Onların yaptığı koca bir saçmalık.Konunuzu birkaç sefer okudum rezilliğe dair bir şey bulamadım.Kendinizi üzmeyin.

Belki müdürün yanında istememiştir öyle samimi hareket. Sen de mesafe koyarsın, yanlış anlma ama ben de teması hiç sevmem öyle omzuma, koluma dokunulsun çekilirim yani. Yazının kötü olması rezil olacak birşey değil daha önceden de söylenmişsin zaten..

Tamam da neden müdürünüzün yanında, ve iş ortamında öyle elini omza koyma gibi haraketler yapıyorsunuz ki? Bende sevmiyorum böyle şeyleri hele ki böyle ortamlarda.

Yazinizin kotu oldugunu zaten dile getirmissiniz
tekrar tekrar soylemeniz anlamsiz olmus
ben de hoslanmam boyle seylerden ama uzulmeyin bos yere
daha dikkatli olursunuz bundan sonra
buda bir tecrubedir :)

Ama diger olayi tam anlayamadim :)

Böyle durumlar da cok utanıyorum bir de karşılaşmak bile istemiyorum o insanlarla. Benim gibi Yazısı kötü olan varmı velilere bile not yazmak icin bilgisayarı kullanırım cok zor durumda kaldığım anlar oluyor böyle.İkıncısı de bu iş ortamında ciddi mi olmak gerekir yoksa doğal mi davranmak samimi içten davranacağım zaman salaklaştıgımı hissediyorum ve toparlayanıyorum ve rezil ediyorum kendimi.

valla arkadaşım siz kendime çeki düzen veriyim diyosunuz da, o arkadaş daha önce size samimiyet gösterip sonraki durumda ters ters bakıyorsa bi tutarsızlık var şahısta.
kendinizi çok kasmayın, ben açıkca söylenmesi taraftarıyım.
açıkca sorun neden öyle baktığını.
insanlar çok tuhaf ne yazıkki bende çözemiyorum bazen.

Tamam da neden müdürünüzün yanında, ve iş ortamında öyle elini omza koyma gibi haraketler yapıyorsunuz ki? Bende sevmiyorum böyle şeyleri hele ki böyle ortamlarda.
ıyıde herkes çıkmıştı bir mudur kalmıştı .bu bayan hocada çıkarken dokundum öyle sadece samimiyetine güvenip aslında ders oldu bana birdaha olmayacak.

Yukarıda yazdım bana yol gösterırmısınız.

Neden müdürüne böyle bir şey söyleme gereği duydun adam ne bilecek hani anlamda dediğini? Yazım pek iyi değildir umarım anlaşılır şekilde yazmışıdır gibi bir şey deseniz neyse, direk umarım anlayabilirsiniz demişsiniz iş yerinde el kol hareketlerinin yapılması doğru değil hele üstlerinizin yanında yakınında.

Yazinizin kotu oldugunu zaten dile getirmissiniz
tekrar tekrar soylemeniz anlamsiz olmus
ben de hoslanmam boyle seylerden ama uzulmeyin bos yere
daha dikkatli olursunuz bundan sonra
buda bir tecrubedir :)

Ama diger olayi tam anlayamadim :)
Evet ya cok utandım şimdi birde çocuk gibi hissettim kendimi.doğal ve düşüncesiz davranışlarından nefret ediyorum.

benim daha önce de konum oldu oda arkadaşımla samimiydik artık değiliz.
ben o konuşursa konuşuyorum, konuşmazsa konuşmuyorum.
ama şöyle bi durum var bu kız hala bana bi takım espriler yapıyo, takılıyo filan.
tabiki hoşuma gitmiycek şekilde oluyo bunlar.
anlamadığım ben onatakılmazken o bana nasıl yapıyor bunu.
karşı taraf nasılsa öyle olmak lazım gelir bence.

Yazımın iyi olmadığını anlayamazsınız diye en basında söyledim ona.evet yapmasaydım KESK'e elim kırılsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…