• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil mi oldum ben şimdi

Doğal olmayayım mi yani içinden geldiği gibi oyle olunca biraz Çocuksu oluyorum ve gülerek konuşuyorum hani benden uzak durmasınlar ne soğuk demesinler

benim daha önce de konum oldu oda arkadaşımla samimiydik artık değiliz.
ben o konuşursa konuşuyorum, konuşmazsa konuşmuyorum.
ama şöyle bi durum var bu kız hala bana bi takım espriler yapıyo, takılıyo filan.
tabiki hoşuma gitmiycek şekilde oluyo bunlar.
anlamadığım ben onatakılmazken o bana nasıl yapıyor bunu.
karşı taraf nasılsa öyle olmak lazım gelir bence.
Yıllardır arkadasım olmadı açıkcası ve nasıl davranacağımı bilmiyorum.artı Hoc toplum insani da Değilim yalnızlığımın suan Acısını çekiyorum ilk defa kalabalık ortama karısıncada böyle rezil rüsva ediyorum kendımı

Yıllardır arkadasım olmadı açıkcası ve nasıl davranacağımı bilmiyorum.artı Hoc toplum insani da Değilim yalnızlığımın suan Acısını çekiyorum ilk defa kalabalık ortama karısıncada böyle rezil rüsva ediyorum kendımı

zamanla uyum sağlarsınız.
doğal olmakla birlikte dikkatli ve mesafeli de olun.
insanlar patavatsız ne yazıkki kalbinizi kırarlar, sizi üzerler.
benim de işten eve gidip ağlamışlığım çok oldu.
en iyisi mesafeyi korumak ama küs gibi olmaya da gerek yok.
kafanızı yormayacak kadar yakınlık yeterli.

açıklamanız gereksiz olmuş ama rezil olacak bi durumda göremedim ortada. takılmayın böyle şeylere. bizim iş yeri için çok minik detay bunlar.iş hayatına yeni atıldınız sanıırm

açıklamanız gereksiz olmuş ama rezil olacak bi durumda göremedim ortada. takılmayın böyle şeylere. bizim iş yeri için çok minik detay bunlar.iş hayatına yeni atıldınız sanıırm
Yok yeni degil ama kalabalık arkadaş grubuna ilk defa dahil oluyorum artık bu hareketim den sonra daha ciddi olmakta fayda var saf demesinler de

Benim yazimda cok kotudur.
Nasil bi ortamda calisiyosun bilmiyorum ama benim ortamimda( okuyorum) herkes benim yazimla alay eder ben kendimde ederim.
Cok kotu yaziyorum.
Hatta bi sinavda once yazip sonra temize cekmemiz lazimdi tekrar bi kagida.
Ogrenmenin masasina gittim, temize cekmiycekmisin? Diye sordu.
Hocam bu temiz haliki? Dedim gulerek.

Geri baska bi hoca defterimi gordugunde sen misirlimisin dedi.
Niyeki dedim ehh yazin..degisik dedi( cok cirkin diyemedi).
Ben gulme krizine girdim.

Hic takmiyorum ben yazi konusunu.
El becerisi konusundada kimse elime su dokemez mesela( evet garip,sonucta yazida el becerisidir ama ben guzel yazamam hic o ayri konu). Dikis bilirim, guzel resim yaparim, bozuk aletleri tamir ederim felan gibi.

zamanla uyum sağlarsınız.
doğal olmakla birlikte dikkatli ve mesafeli de olun.
insanlar patavatsız ne yazıkki kalbinizi kırarlar, sizi üzerler.
benim de işten eve gidip ağlamışlığım çok oldu.
en iyisi mesafeyi korumak ama küs gibi olmaya da gerek yok.
kafanızı yormayacak kadar yakınlık yeterli.
Umarım bu son rezil oluşumdur .adam Yazımı görünce baya soylenmıs ve dalga geçmiştir.Bırde Ögretmen olunca .

Benim yazimda cok kotudur.
Nasil bi ortamda calisiyosun bilmiyorum ama benim ortamimda( okuyorum) herkes benim yazimla alay eder ben kendimde ederim.
Cok kotu yaziyorum.
Hatta bi sinavda once yazip sonra temize cekmemiz lazimdi tekrar bi kagida.
Ogrenmenin masasina gittim, temize cekmiycekmisin? Diye sordu.
Hocam bu temiz haliki? Dedim gulerek.

Geri baska bi hoca defterimi gordugunde sen misirlimisin dedi.
Niyeki dedim ehh yazin..degisik dedi( cok cirkin diyemedi).
Ben gulme krizine girdim.

Hic takmiyorum ben yazi konusunu.
El becerisi konusundada kimse elime su dokemez mesela( evet garip,sonucta yazida el becerisidir ama ben guzel yazamam hic o ayri konu). Dikis bilirim, guzel resim yaparim, bozuk aletleri tamir ederim felan gibi.
Ben öğretmenim birde rezilliğimı sen duşun.

Arkadaşlar birkaç gün önce gelen bazı malzemelerle ilgili toplantı vardı.Yazma ısını bana verdiler .Yazım cok kötü dur yazmak istemedim ama zorla verincede bisey diyemedim cikarkende teşekkür edildi.Bende inşallah anlayabilirsiniz dedim yüzüme bi ifadesizce bakıp kafasını indirdi mudur.Diger arkadaşta odadan çıkacak gibiydi konuşayım dedim samimiyetine güvenip elimi omuzuna götürdüm geriye döndü suratını asip ben oyle kalakaldım .İki gündür morelim bozuk salak gibi davrandım galiba hastayim da kendimde değildim,Yazım da berbat rezil oldum okadar insani böyle arkandam salak diye konuşturmak hic hosuma gitmedi.

Boşver başkalarını, o zaman öyle hissetmişsin öyle yapmmışsın. Bu davranışın seni rahatsız ettiyse bir daha yapmazsın :)

Başkalarını çok takiyosunuz gibi geldi kişiliğin nasılsa öyle ol yok soğuk derler yokbsaf derler kimin arkasindan konusulmuyo ki milletin ağzı torba değil

Bence soğuk olmak kisiliginize aykırı hareket etmekten çok daha iyi bi hocamiz zor olan normal olabilmek demişti hic unutmam yani hic biseyin asirisina kaçma yeter

Başkalarını çok takiyosunuz gibi geldi kişiliğin nasılsa öyle ol yok soğuk derler yokbsaf derler kimin arkasindan konusulmuyo ki milletin ağzı torba değil

Bence soğuk olmak kisiliginize aykırı hareket etmekten çok daha iyi bi hocamiz zor olan normal olabilmek demişti hic unutmam yani hic biseyin asirisina kaçma yeter
Bu durum aslında babamdan Kaynaklı hep toplum içinde söyle yapma böyle yapma .sunu demişsin rezil etmişsin kendini,yazın berbat rezil edersin dedi dedi beni böyle güvensiz saf salak biri olarak yetiştirdi şimdi insan icin de olmayacak seyler yapıyorum.

Boşver başkalarını, o zaman öyle hissetmişsin öyle yapmmışsın. Bu davranışın seni rahatsız ettiyse bir daha yapmazsın :)
Asla yapmam zaten .bu güvensizlik korkak kişiliğim Yüzünden başka olaylara megıl vermemem Lazım .hep BASKICI aile tutumları Yüzünden ne hala geldim.bazen kendimden nefret ediyorum.

Asla yapmam zaten .bu güvensizlik korkak kişiliğim Yüzünden başka olaylara megıl vermemem Lazım .hep BASKICI aile tutumları Yüzünden ne hala geldim.bazen kendimden nefret ediyorum.

bu tutumunun nereden geldiğinin farkında olman ne güzel, herkes bunu itiraf edemez kendine...
belki de yaşadığımız çekinceler buna dayanıyor.

bu tutumunun nereden geldiğinin farkında olman ne güzel, herkes bunu itiraf edemez kendine...
belki de yaşadığımız çekinceler buna dayanıyor.
Mutlu aile cocukları okadar özgüvenliki kimin ne dediği umrunda olmadan istediği gibi davranıyor ama ben bir de kendime bakıyorum bir Ögretmen olarak ne kadar ezik ,utangaç,ayni zamanda kendinin salakça davranışlarda bulunduğumu düşünüyorum ve gercektende oyle toplum içinde olmayışım baba Baskısı ,aşağılamasi,insan içinde azarlayısi,beni Yönlendirmeleri .hic bir zaman beni ben yapmadi şimdi ise kendimi arıyorum resmen nerde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Belki müdürün yanında istememiştir öyle samimi hareket. Sen de mesafe koyarsın, yanlış anlma ama ben de teması hiç sevmem öyle omzuma, koluma dokunulsun çekilirim yani. Yazının kötü olması rezil olacak birşey değil daha önceden de söylenmişsin zaten..
Müdürüm bakışı beni aşağıladı sanki o gunden beri yerin dibıne girip çıkıyorum resmen bukadar takmak istemiyorum ama bu halimde beni öldürecek .

Müdürüm bakışı beni aşağıladı sanki o gunden beri yerin dibıne girip çıkıyorum resmen bukadar takmak istemiyorum ama bu halimde beni öldürecek .
Çooooooooooook fazla takıyosunuz.Neden bliyo musunuz çünkü samimiyetine güvendiğiniz arkadaşınıza normal bir el hareketi yapmışsınız.Bunda insalık dışı bir hareket göremedim. Neden rezil oluyosunuz?
2. olarakta yine normal bir şey yapmışsınız. İnşAllah yazımdan anlarsınız demek zaten tek bir anlam içeriyor bence. He müdür gülmemiş olabilir. Belki ciddiyeti seviyodur adam ona bişey demem. Ama yaptıgın hareketler her insanın yapabileceği hareketler. Anormallik yok yaniii

Rezil olacak bir durum yok ama belki benim gibi karşı cinsle öyle eli omuza atma falan hoşlanmıyordur. Ben kendi cinsimde bile sevmiyorum öyle şeyleri... :KK69:

Back
X