Rezil olcam :(((((

Ya telefonda tutmuyorum aksine dikkatliyimdir bu tarz şeylerde dün arkadaşım merak etti ordan ekran fotosu almıştım. Şaaak ayağıma dolandı bugun
İş yerine gelen arkadaşınız oldumu hiç? Eğer olduysa o arkadaşımla tanıştırsam diye düşünmüştüm o yüzden resmini göstermek için ekran görüntüsü almıştım deyin.

Aman görmemiştir. İlla bi tepki verirdi ya da sorardı değil mi?

Niye görmemiş olsun. Gözünün önünde acılan fotoğrafı görmüştür. Yapacak bisey yok artık konuşulacak bu konu işyerinde. Hayırlara vesile olsun bakalım.

Bence görmüştür, koskoca tel

Çaktırmaması daha kötü

Bende öyleyimdir görürüm hiç mimik tepki vermem

Kızın şey demesi daha kötü olur arkandan

Oğlanın fotosuna bakıyor demesi.

Arkadaşca yaklaş ve kimseye söyleme durumu de anlat

Hanımlar selam,

Direkt konuya giriyorum malum işyerinde birisinden hoşlanıyordum. Sabah işyerinden birisine telefonda bi şey gösteriyordum. Yana kaydırınca hooop o çocuğun fotoğrafı çıktı ama kız gördü mü emin değilim. Ya bi insan bu kadar alık olamaz ya geröekten.

Şimdi napsam kıza direkt gördün mü demek saçma, ağzını nasıl aramalıyım.

Konuyu ilişkilere getirip sanki ona çok güveniyor gibi anlatsam mı. Böyle yapınca kız belki kimseye bununla ilgili konuşmaz.

Bi işi de elime yüzüme bulaştırmayım :KK43:

Ya birilerine anlatıp dedikodumu yaparlarsa :KK43:

Başkalarına anlatırsa o adam olmazsa kısmetin kapanır sonra boşver hiç anlatma 😊
Ayrıca görse de önemli değil sen demedikten sonra resmi kimseye anlatacağını sanmam ya da gelip o neydi gız demez sana

Herhangi bi sebeple konuyu açarsan kendi ağzınla durduk yere deşifre olursun :p İnsan insana benzer, anlasa o an sorardı zaten. Farkında bile değildir. Hiç kurcalama derim

İki ihtimal var: ya gördü ya görmedi..Görmediyse zaten sorun yok ancak gördüyse de sizin "kimseye söyleme" demenizle söylemeyecek değil, yeri gelirse birilerine söyler bence. Ne demişler iki kişi arasındaki sır sır değildir. Bu nedenle bence hiçbir eylemde bulunmayın, cool olun. Kurcalamayınız.

Back
X