- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
Kızlar uzun süredir vajinama ağda yaptırıyorum bu sabah gittim salonda kimse yoktu dükkan sahibinden başka odaya girdim soyundum herneyse almaya başladı kadın zerotenin kullandığım için derim incelmiş dudak kısmını alırken çok acı hissettim kanama oldu kadın aç bacaklarını dedi deri kremi sürdü yağ falan sürdü o sırada benim akıntım aktı hissettim bacaklarımı kapamaya çalıştım hişt dur kadınlık hali olabilir dedi seninkide baya duyarlıymış falan dedi o kadar utandım ki 2,3 dakika elinle okşadı resmen sileyim dedim dur bir dakika bitsin öyle dedi akar şimdi o dedi eğildi baktı daha akar akar bu dedi güldü ağdayı bitirdi aç bakalım bacaklarını dedi yok ben hallederim dedim utanmana gerek yok ben göreceğimi gördüm zaten dedi alttan alttan sürekli güldü çok utandım tekrardan yağladı deri zedelenmesi olmuş krem sürdü akan akıntı devam ediyor dedi ayağ kalk tım ben çarşafada geçmiş ben silmeye kalkıştım adet dönemim Yeni bitti ondan falan dedim kadın hişt sorun değil takma kafana çarşafıda atıyoruz zaten bırak dedi .Ay çok utandım ya eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor .Nasıl aktı ki aslında acı hissettim o an .