• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum ya !

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Kızlar uzun süredir vajinama ağda yaptırıyorum bu sabah gittim salonda kimse yoktu dükkan sahibinden başka odaya girdim soyundum herneyse almaya başladı kadın zerotenin kullandığım için derim incelmiş dudak kısmını alırken çok acı hissettim kanama oldu kadın aç bacaklarını dedi deri kremi sürdü yağ falan sürdü o sırada benim akıntım aktı hissettim bacaklarımı kapamaya çalıştım hişt dur kadınlık hali olabilir dedi seninkide baya duyarlıymış falan dedi o kadar utandım ki 2,3 dakika elinle okşadı resmen sileyim dedim dur bir dakika bitsin öyle dedi akar şimdi o dedi eğildi baktı daha akar akar bu dedi güldü ağdayı bitirdi aç bakalım bacaklarını dedi yok ben hallederim dedim utanmana gerek yok ben göreceğimi gördüm zaten dedi alttan alttan sürekli güldü çok utandım tekrardan yağladı deri zedelenmesi olmuş krem sürdü akan akıntı devam ediyor dedi ayağ kalk tım ben çarşafada geçmiş ben silmeye kalkıştım adet dönemim Yeni bitti ondan falan dedim kadın hişt sorun değil takma kafana çarşafıda atıyoruz zaten bırak dedi .Ay çok utandım ya eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor .Nasıl aktı ki aslında acı hissettim o an .

Ne akti bukdr anlamadim sende silip gecseydin direk kusura bakma deyip hic takmam boyle seyleri valla

kadın çok densizmiş. bence gitme bi daha. bi de böyle ağda filan. kanayacak kadar. gerek yok sanki.

İşte bu yüzden kadın kadına dahi olsa belli bir mahremiyet var. Olmalı da zaten. .

Ben olsam bir daha oraya gitmem.
Akıntı insanlık hali, bundan dolayı rezil olmak değil de , mesele kadının inceden bu işten hoşlanması gibi geldi. Zan altında bırakmak olmasın ama "seninki de pek duyarlıymış" cümlesi , sonra "okşadı" dediniz. . Bunlar çok çirkin valla.

Kızlar uzun süredir vajinama ağda yaptırıyorum bu sabah gittim salonda kimse yoktu dükkan sahibinden başka odaya girdim soyundum herneyse almaya başladı kadın zerotenin kullandığım için derim incelmiş dudak kısmını alırken çok acı hissettim kanama oldu kadın aç bacaklarını dedi deri kremi sürdü yağ falan sürdü o sırada benim akıntım aktı hissettim bacaklarımı kapamaya çalıştım hişt dur kadınlık hali olabilir dedi seninkide baya duyarlıymış falan dedi o kadar utandım ki 2,3 dakika elinle okşadı resmen sileyim dedim dur bir dakika bitsin öyle dedi akar şimdi o dedi eğildi baktı daha akar akar bu dedi güldü ağdayı bitirdi aç bakalım bacaklarını dedi yok ben hallederim dedim utanmana gerek yok ben göreceğimi gördüm zaten dedi alttan alttan sürekli güldü çok utandım tekrardan yağladı deri zedelenmesi olmuş krem sürdü akan akıntı devam ediyor dedi ayağ kalk tım ben çarşafada geçmiş ben silmeye kalkıştım adet dönemim Yeni bitti ondan falan dedim kadın hişt sorun değil takma kafana çarşafıda atıyoruz zaten bırak dedi .Ay çok utandım ya eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor .Nasıl aktı ki aslında acı hissettim o an .

Kadını hiç iyi niyetli görmedim ben 2-3 dakika okşadı ne demek, neden izin verdin
40 yaşıma geldim asla kuaförde yaptırmam ağda, çatlaya patlaya alıştım kendim yapmaya, evinizde yapın
Oraya da bir daha gitmeyin, resmen taciz edilmişsiniz yahu

krem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
:oha:
Bir de yazıyla yazayım , ohaaaaa!
Kadına neden izin verdiniz ayaküstü sizi taciz etmiş yahu.
:KK12:

Kadını hiç iyi niyetli görmedim ben 2-3 dakika okşadı ne demek, neden izin verdin
40 yaşıma geldim asla kuaförde yaptırmam ağda, çatlaya patlaya alıştım kendim yapmaya, evinizde yapın
Oraya da bir daha gitmeyin, resmen taciz edilmişsiniz yahu

İzin vermedim kapadım bacaklarımı aç aç dedi ne var bunda utanılacak dedi Etin kanıyo önce bunu halledelim dedi krem sürerken okşadı elini gezdirdi gam kapıcak gibi oluyorum dur dur tamam diyo

Back
X