• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum ya !

Ay benimde kuaför bir arkadaşım var ve cok yakın arkadaşım bu kuaföre gider genital bölgesine ağda yaptırır ananesi, kız kardeşi ve anneside gider bu kuaföre genital böl. agda yaptırmaya neyse bende saçlarımı kestirmeye gitmiştim bana demesin mi geçen R**** geldi onun kutusuna ağda yaptım ama onun kutusu hiç annesininkine benzemiyor annanesininkine ve kız kardeşininkine benzemyor acaba R***** üvey mi diye söylemesn mi ay ben apışıp kaldım gülsemmi gülmesemmi bilemedm ama zor tutmuştm kendmi yani böyle arsız ne dediğini naptıgını bilmeyen cok insan var :KK70: :KK70:

krem sürünce elini bir kaç dk gezdirdi klitoris şişince kıllar daha net çıkıyo dedi bir kaç tane kenarda kalmış onları tekrardan falan aldı .
bu hiç hoş bir durum değil, o kadın ağdacı bu kadar mahremiyetine girmesine ne gerek var
resmen mastürbasyon yapmış sana
sen de saf saf izin vermişsin
kremini kendin sürseydin onun işi miymiş o ya

Elleyince doğal olarak klitoris büyüdü dudak kısımın yanında kalan Tüyleride o zaman aldı bi kaç tanesini

onu diyorum ben de klitorisi ellemezler ki normalde. ya ben kaç kez gittim eskiden hiç böyle bişey hatırlamıyorum gayet özenli yaparlar, hatta dokunması gerekirse sana derler sen açarsın parmaklarınla gerekirse.

spatula ile sürer ağdayı, bezi yapıştırır ve çeker budur. işlem bitince de bir mendile ağda çıkaran solüsyondan döker eline verir sen silersin.

lütfen oranızı buranızı kadın bile olsa dokunmasına izin vermeyin resmen taciz edilmişsiniz.

onu diyorum ben de klitorisi ellemezler ki normalde. ya ben kaç kez gittim eskiden hiç böyle bişey hatırlamıyorum gayet özenli yaparlar, hatta dokunması gerekirse sana derler sen açarsın parmaklarınla gerekirse.

spatula ile sürer ağdayı, bezi sürer ve çeker budur. işlem bitince de bir mendile ağda çıkaran solüsyondan döker eline verir sen silersin.

lütfen oranızı buranızı kadın bile olsa dokunmasına izin vermeyin resmen taciz edilmişsiniz.

Klitorisimi ellemedi zaten dudak kısmını elleyince şişti şişincede kılöar kalmış klitoris şişince daha net gözüküyor dedi

Taciz etmiş sizi bariz ortada. Bir daha o yere gitmeyin kendinize başka ağdacı bulun. Kadındaki laubalilikte olmaz dedirten cinsten

Ya tamam neyse yani oyle bi anlattiniz ki olay kafamda canlandi ...
Utanip bu kadar anlatmakta neyin nesi
Kahve icicem icim kalkti ..
SoNuc taciz etmis ...
Yapilacak sey oranin kapisinin onunden gecmemek ...
Polise gidip bu kadar ayrintili anlatmayin sikayet ederseniz de
Insanlar sizi gorunce yuruyen bi genital organ gormesinler
Zira anlatiminiz takdire sayan ;)

Ya ne olursa olsun kanamis kremlemis okşamis bunlar kabul edilebilir şeyler değil... sakir sakir akiyor ac bakayım bunlar oha filan oldum... siz islaninca oda okşamis ay sunu yazarken bile tuhaf oluyorum ama konu icinde klistoris filanda var

Kızlar uzun süredir vajinama ağda yaptırıyorum bu sabah gittim salonda kimse yoktu dükkan sahibinden başka odaya girdim soyundum herneyse almaya başladı kadın zerotenin kullandığım için derim incelmiş dudak kısmını alırken çok acı hissettim kanama oldu kadın aç bacaklarını dedi deri kremi sürdü yağ falan sürdü o sırada benim akıntım aktı hissettim bacaklarımı kapamaya çalıştım hişt dur kadınlık hali olabilir dedi seninkide baya duyarlıymış falan dedi o kadar utandım ki 2,3 dakika elinle okşadı resmen sileyim dedim dur bir dakika bitsin öyle dedi akar şimdi o dedi eğildi baktı daha akar akar bu dedi güldü ağdayı bitirdi aç bakalım bacaklarını dedi yok ben hallederim dedim utanmana gerek yok ben göreceğimi gördüm zaten dedi alttan alttan sürekli güldü çok utandım tekrardan yağladı deri zedelenmesi olmuş krem sürdü akan akıntı devam ediyor dedi ayağ kalk tım ben çarşafada geçmiş ben silmeye kalkıştım adet dönemim Yeni bitti ondan falan dedim kadın hişt sorun değil takma kafana çarşafıda atıyoruz zaten bırak dedi .Ay çok utandım ya eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor .Nasıl aktı ki aslında acı hissettim o an .
Fantezilerini mi anlatıyorsun.Kuaförle bu kadar seviyesiz muhabbete girmenn anlamı ne.Bir müşteriye aç bakayım diyecek eğilecek bakacak yağ sürecek şişirecek sen de zevkten dört köşe bunlara izin mi veriyorsun.Yok çarşafa değdi çarşafı atayım.Hayatın da ilk defa mı gidiyorsun.Bir de her yorum da defalarca aynı şeyleri detaylı anlatıyorsun.

Back
X