• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum ya !

Kötü niyetli olarak yapmadı ki sadece kan aktı bende gördüm derim koptu krem sürdü yağ sürdü kabuk tutmasın diye o an tutuldum canım acıyordu krem rahatlattı sadece ben akıntım aktığı için rezil oldum dedim krem sürmesinde sıkıntı yok ben kalkayım ben süreyim dedim şuan kötü yat ben süreyim dedi ağdada zaten heryeri görmüyormu krem sürünce ne fark var ki onu anlamdım taciz falan denmiş alakası yok

Kötü niyetli olarak yapmadı ki sadece kan aktı bende gördüm derim koptu krem sürdü yağ sürdü kabuk tutmasın diye o an tutuldum canım acıyordu krem rahatlattı sadece ben akıntım aktığı için rezil oldum dedim krem sürmesinde sıkıntı yok ben kalkayım ben süreyim dedim şuan kötü yat ben süreyim dedi ağdada zaten heryeri görmüyormu krem sürünce ne fark var ki onu anlamdım taciz falan denmiş alakası yok

Pesss!!!

Ben mi cahilim akıntı olması illa zevklenince olan bişey değil ki günlük hayatta da akıntımız gelir yani bunda utanılacak ne var ..
Bide devamlı geliyor demişsiniz kadın oranızı olurken orgazm fln mı oldunuz da devamlı bişey aktı ne tuhaf kafamda deli sorular o_O

Krem sürünce hoşuma neden gitsin derim koptuğu için sürdü zaten başka birisi tarafından dokunulduğu içinde klitorisim şişti ağda bitmişti şişincede kenarda kalan tüyler daha belirgin oldu o zamann aldı .

Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?

Vajinama agda yaptiriyorum demesi niye erkek oldugunun gostergesi?

Ben de hiç vajina ağdası dendiğini duymadım.
Faketir değildir bilemem de, genelde bikini bölgesi falan kullanılıyor kadınlar arasında. Sanırım bunu bilmediğinden vajina ağdası diyen bir erkek sandılar.
Bana da pek kadın üye gibi gelmedi gerçi de

konuyu yorumlayamadım da zoretanin kullanırken hele de yüzünüze ağda yaptırmamalısınız. beni en önce ağdacımın kendisi uyarmıştı. kendiniz de diyorsunuz incelmiş diye. yapmayın Allah aşkına. içim çekildi resmen.

konuyu yorumlayamadım da zoretanin kullanırken hele de yüzünüze ağda yaptırmamalısınız. beni en önce ağdacımın kendisi uyarmıştı. kendiniz de diyorsunuz incelmiş diye. yapmayın Allah aşkına. içim çekildi resmen.

Yüzümün derisi inceldi vücuduma aylardır yaptırıyorum ilk defa bu ay böyle birşey oldu

Konudan bagimsiz olarak soruyorum, neden?

Vajinama agda yaptiriyorum demesi niye erkek oldugunun gostergesi?

Ben de aynısını düşündüm.
Benim düşünme nedenim hiç bir kadın öyle demez..
Kadınlar bence vajina olarak bakmazlar orya sadece erkekler bakar..
Özel bölge ya da genital bölge der en fazla...

Çünkü o kısma genital bölge/özel bölge denir. Ayrımını siz de bilmiyorsunuz sanırım.
Vajina cinsel organınız.....
Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.
Ancak idrar deliginden bile iliskiye girdigini dusunen kadinlar varken "vajinama yaptiriyorum" demesini ben cok abes bulmadim. Dogru demiyorum farkindaysaniz, abes degil.

Ben de hiç vajina ağdası dendiğini duymadım.
Faketir değildir bilemem de, genelde bikini bölgesi falan kullanılıyor kadınlar arasında. Sanırım bunu bilmediğinden vajina ağdası diyen bir erkek sandılar.
Bana da pek kadın üye gibi gelmedi gerçi de
Ben de kesin kadin demiyorum zaten. Sadece oyle diyor olabilir diyorum. Neler goruyoruz burada biliyorsun.

Bir de şu var..
Onu erkek olmakla suçlayanlar ya da konunun sahte olduğunu düşünenlere cevap vermeyerek hala ağda olayını anlatıyor..

Ben de aynısını düşündüm.
Benim düşünme nedenim hiç bir kadın öyle demez..
Kadınlar bence vajina olarak bakmazlar orya sadece erkekler bakar..
Özel bölge ya da genital bölge der en fazla...

vajina içi zaten. kadınlar o yüzden vajina demezler. ancak ergen erkekler dışına bile vajina derler bilgisizlikten kadını vajinadan ibaret gördükleri için internette falan gördüğüm kadarıyla böyle ergenler

. kadınlar bikini bölgesi genital bölge derler aynen katılıyorum.

Back
X