• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum ya !

Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.
Ancak idrar deliginden bile iliskiye girdigini dusunen kadinlar varken "vajinama yaptiriyorum" demesini ben cok abes bulmadim. Dogru demiyorum farkindaysaniz, abes degil.
Valla bence gayet abes. Güzellik merkezine gittiğinde bile bunun bir ismi var.
Bir forumda bir kadının bu tabiri kullanması benim için oldukça abes.

Ben de aynısını düşündüm.
Benim düşünme nedenim hiç bir kadın öyle demez..
Kadınlar bence vajina olarak bakmazlar orya sadece erkekler bakar..
Özel bölge ya da genital bölge der en fazla...
Bana da konu sahibi tekin gelmedi. Anlatim tarzindan oturu. Kuafor fantezisi imaji var :)

Ama sirf oyle demesi erkek olmasini gerektirmez.

Bir de bana klitoris diyen agdaci ilginc geldi :) genelde "oran", "bikini" falan diyor agdacilar.

Bolgenin adinin ne oldugunu biliyorum tesekkurler.
Ancak idrar deliginden bile iliskiye girdigini dusunen kadinlar varken "vajinama yaptiriyorum" demesini ben cok abes bulmadim. Dogru demiyorum farkindaysaniz, abes degil.

Ben de kesin kadin demiyorum zaten. Sadece oyle diyor olabilir diyorum. Neler goruyoruz burada biliyorsun.

Öyle gerçekten.
Yine de yok klitorisim şişti falan demesi de erkek üye gibi geldi.
Ne bileyim 30 yıllık kadınım hiç klitoris şişmesi deyimini duymadım, en fazla "uyarılma" denir. Şişme deyimi, vıcık vıcık bir ayrıntılı anlatılış erkek üye gibi geldi.
Ne bileyim ağdacının bu kadar taciz etmesine ses etmeyip akıntıya utanan kadın da bir tuhaf resmen.

Bana da konu sahibi tekin gelmedi. Anlatim tarzindan oturu. Kuafor fantezisi imaji var :)

Bir de bana klitoris diyen agdaci ilginc geldi :) genelde "oran", "bikini" falan diyor agdacilar.

bikini bölgesine klitoris denmez araştırın derim o çok farklı bir yer

aynen bence ağdacılara klitoris desen yunanistanda balık lokantası sanabilirler:KK53:

Zaten sırf bunun için düşünmedim.
İlk konuyu açtığında kuaförün laubaliliğini düşündüm sadece..
Sonra sonra böyle abuk subuk şöyle aktı böyle elledi deyince diğer konularına baktım..
Böyle bişey çok afaki..
Ağda yapan kadının cinsel tercihi farklı olmalı sadece..
Diğer konularına bakınca erkek olduğuna kanaat getirdim..

Odaya girdigimde agda bezlerini oksuyordu :KK70:
Korku filmi gibi ya :bicak:
Kadin kadina bile acmayin derlerdi de boyle manyaklarin olabilecegi hic aklima gelmemisti daglara taslara ..
Ama kadin oksarken
Yok sisti yok akti yok oksadim derken
Biri de mihlanip nasil kaliyor
Nasil hostttt deyip ayaga firlamayip agdayi suratina yapistirmiyor ilginc :olamaz:

Zaten sırf bunun için düşünmedim.
İlk konuyu açtığında kuaförün laubaliliğini düşündüm sadece..
Sonra sonra böyle abuk subuk şöyle aktı böyle elledi deyince diğer konularına baktım..
Böyle bişey çok afaki..
Ağda yapan kadının cinsel tercihi farklı olmalı sadece..
Diğer konularına bakınca erkek olduğuna kanaat getirdim..

bana da zoretanin kullanırken internetten forumu bulmuş sonra burayı trolleyen bir ergen gibi geldi.

Eski konularına baktım da mastürbasyon yapıyorum falan diye de konu açmış konu sahibi. Tam erkek olduğunu düşüneceğim sevgilisiyle kavgasını anlattığı bi konu açmış, gerçi o da gerçek mi bilemem ama. Erkek değilse bile biraz sapık bi kadınla karşı karşıyayız sanırım :bicak:

Ben böyle bi olay yaşasam utansam gelip bi de burda anlatıpta kendimi daha fazla utandırmam. ya da bu kadar detay vermem. gerçi ben böyle şeyleri yaşayacak ortamlara girmem o ayrı.

Back
X