• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum :(

yazarhanim35 yazarhanim35 plus ta online olunca zaten bildirim geliyor neden nokta atma gereği duydun ki?

V Vinka whatsapp plus diye bi uygulama.. Whatsapp in birebir aynısı ama çevrimdışı konuşma, son görülmeyi sabitleme, karşı tarafa engellemiş havası yaratmak için mesajların ikinci tikini kapatma, istediğin kişi online olunca bildirim alma gibi özellikleri var

Ayrildigin her insanda denememi yapiyorsun ?

yazarhanim35 yazarhanim35 plus ta online olunca zaten bildirim geliyor neden nokta atma gereği duydun ki?

V Vinka whatsapp plus diye bi uygulama.. Whatsapp in birebir aynısı ama çevrimdışı konuşma, son görülmeyi sabitleme, karşı tarafa engellemiş havası yaratmak için mesajların ikinci tikini kapatma, istediğin kişi online olunca bildirim alma gibi özellikleri var
O neymiş öyle :27: hoş ne gerek var ki böyle şeylere :KK14:

O neymiş öyle :KK53: hoş ne gerek var ki böyle şeylere :KK14:
Ay simdi ben de öyle diyorum da bi ara 1ay ayrı kalınca sapık gibi beni engelledi mi acaba, neden yazmıyor, online de olmuyor acaba başkası mı var diye kafayı yerken yüklemiştim. Pis herif nelerle uğraşmışim onun ıssız adam tripleri yüzünden :işsiz:

seninde yok ki benimle uğraşmayı tercih etmişsin
Niye seninle uğraşayım yorumum öyle mi?
Hoş sen rezil olmayı seviyorsan beni ilgilendirmez zamanında sana çok yardımcı olmaya çalıştık ama sen özellikle burnunun dikine gitmeyi, rezil olmayı seviyorsun yapacak bir şey yok...

Back
X