Rezil oldum

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar,
Cumartesi günü kuzenimle birlikte kotona gittik kız kardeşime pantolon bakmaya
Mağazada dolanırken de bikaç üst beğendim onların da fotolarını çekip attım kardeşime
Bitane de pantolon aldım gittim kabinde denedim , beğenmedim çıktım
5 dk sonra da halam aradı köye gidecektik birlikte biz geldik hadi çabuk gelin diye
Sonra apar topar mağazadan çıkarken alarm ötmeye başladı bende döndüm arkama bakıyorum kim ötüyo diye meğerse benmişim :skandal::skandal:o_Oo_O
Görevli hanımefendi bi bakar mısnız dedi bana ne oldu ki dedim bide baktım ki elimde tuttuğum kabanımın altında bitane kazak hemen verdim görevliye kusura bakmayın ben nerden buraya geldi valla bilmiyorum bile dedim
Tamam sorun değil dedi ama çok utandım .
Şimdi gelelim o kazağın benim elime nasıl geçtiğine
Ben kabine pantolon denemek için girmiştim ya orda kabanımı askıya asmıştım çıkarken de kabanımı aldım koluma koydum üstüme giymedim
O kazak da askıda kabanın altında kalmıştı kesin benden önce birisi denemiş ve orda kalmış bende kabanı alırken onuda almışım haberim bile yok
Çnkü başka ihtimal yok elimi bile sürmedim kazağa bianda ne oldu anlayamadım bile
2 gündür çok utanıyorum bide işyerimin karsısında koton mağazası her akşam girer dolanırdım şimdi nasıl giderm ben oraya , bu akşam gidip izah etsem diyorum
Çnkü o akşam ben bile anlamadım ne olduğunu görevliye de sadece ben almadım nasıl oldu bilmiyorum diyebildim .
Zaten çalmak isteyen birisi neden koluna koyup sallana sallana çıksın ki
Gercekten çok utandım herkes bana baktı

Bence hiç utanmayın, olur böyle şeyler. İnsanlık hali. Gidip açıklama yapmanıza da gerek yok bence, çoktan unutmuşlardır bile belki. Kim bilir günde kaç kişi ötüyor orada, ben de defalarca öttüm şimdiye kadar. Kimse hırsız olduğunuzu düşünmemiştir, çalacak insan alarmlı bir şeyi eline alıp öylece çıkmaz zaten. Gerilmeyin, boşverin.

Olur böyle şeyler çokta önemli değil
Eşim giydiği ayakkabı değişmeden çıkınca alarm ve hırsız muamelesi yapan eleman eski ayakkabıları yenisinden pahalı olan hırsız kocam :)

Benimde hep başıma gelir bu durum .alırım kolumun altına koyarım denemek için ya da ödeme yapmak için .ama unuturum hep ordA :KK53: rezil olcak bişey Yok aslında sürekli Oray gittiğini söylememişsiniz sizi az çok biliyorlardır .yani onlar da yanlış olduğunun farkındadır .

Kötü niyetli olduğunuzu düşünseler daha farklı muamele ederlerdi ayrıca. Bir kaç sene evvel bluzum yüzünden züccaciyeci gibi bir yerden çıkarken öttüğümde beni çizmelerime kadar soymuşlardı, öten bluzumun etiketi çıktı. Çok çirkin ve kaba tavırlar sergiledi çalışanlar. Çat çut etiketini kestiler eşyalarımın. Aslında olay çıkarmak lazımdı da yaşım küçüktü o zamanlar, her neyse. Takılmayın yani anlamışlardır.

Back
X