- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum o sebili attık sonra yukarı çıktım çocuğu emzirmeye aşağı bi indim komple evi değiştirmişler şimdi oh bee çok güzel oldu deyip duruyoAynı anneannem. Fiziksel tasvir de aynı.
5 yıldır kullanmaya devam ettiği bulaşık süngerini attırmaz. Elinden tuttup, renkli renkli olanlardan aldım ,geldik. Hala yok ayakkabılar silinir bunla, yok wc lavabosu ovarım. Biraz ısrar etsem o maviş gözleri doluyor. Başlarım süngerini atmaya dedim. Bir öpücük kondurup, iyi atma sen bilirsin dedim. Sevindi. Yaşlı insanlar duygusal bağ kuruyor eşyalarıyla. Yaptığınız yanlış, gönlü yok atmaya. Yapacak birşey yok. Akarı kokarı olan, gıda çöpleri biriktirmediği sürece müdahale etmeyin. Ona bişey olsa ,aklınıza ilk sebep olduğunuz bu üzüntüler gelir.
Bu durumda tavrınız onu rahatsız etmiş demek ki.Anlıyorum o sebili attık sonra yukarı çıktım çocuğu emzirmeye aşağı bi indim komple evi değiştirmişler şimdi oh bee çok güzel oldu deyip duruyo
Ya işte konu bugün atalım yok yarın atalım ona verelim yok buna verelimden ibaret sabırsızım emrivakiyimevetBu durumda tavrınız onu rahatsız etmiş demek ki.
Onun dilinden anlayanlar, işi bitirmiş. Sizin emrivakiliğiniz hoşuna gitmemiş olacak ki sinirlenmiş.
Sizin ilgilendirmez çocuğumu nasıl giydirecegim yazlık yerde yaşıyorum asiri terliyor hadsizlik yapmayın işinize bakın yorumunuzu yaptınız sonunda öyle saçma salak bi eklenti olmadı. Yazmayın dahaNe diyeceğimi bilemedim
Siz sadece inatlaşmak için yapmışsınız.. içinizde biriktirip biriktirip kadından intikam almışsınız resmen.
Iyilik için yapsanız onun lafini dinler yarına bırakırdınız.
Kadının evinde kadına gövde gösterisi.
Babaannenizin yerinde olsam cik git sen de o sebille derdim. Kadın yine kendi kendine söylenmekle yetinmiş.
Ben de evde eşya sevmem..
Geçen yıl kayınvalidemin evinden 1 kamyonet eşya attım
Ama onu yok sayarak, onun evinde ona ahkam keserek değil.
Her şeyin yolu yordamı var..
Sizde ise ne yol yordam, ne kalp kurmama hassasiyeti, Ne yaşlıya hürmet, ne ev sahibine saygı var
Babaanne haklı. O çocuğu da düzgün giydirin onun bunun eşyasına bulasacaginiza.
Aile ilişkileri sizin nihayetinde. Nasıl bir yol izleyeceğiniz size kalmış. Ben yaşlı ninelerin düzenlerine,bir önceki yorumumda bahsettiğim sebepler olmadığı sürece karışmama taraftarıyım.Ya işte konu bugün atalım yok yarın atalım ona verelim yok buna verelimden ibaret sabırsızım emrivakiyimevet
Aile ilişkileri sizin nihayetinde. Nasıl bir yol izleyeceğiniz size kalmış. Ben yaşlı ninelerin düzenlerine,bir önceki yorumumda bahsettiğim sebepler olmadığı sürece karışmama taraftarıyım.
Sizin ilgilendirmez çocuğumu nasıl giydirecegim yazlık yerde yaşıyorum asiri terliyor hadsizlik yapmayın işinize bakın yorumunuzu yaptınız sonunda öyle saçma salak bi eklenti olmadı. Yazmayın daha