rezil olduk komşulara

Yaşlılar öyle atmayı bilmiyolar ama ev onun karışmayın siz. Bence arayı düzeltin alttan alın

Haklısın ama yapacak bir şey yok fenalasir bile

Aynı anneannem. Fiziksel tasvir de aynı.
5 yıldır kullanmaya devam ettiği bulaşık süngerini attırmaz. Elinden tuttup, renkli renkli olanlardan aldım ,geldik. Hala yok ayakkabılar silinir bunla, yok wc lavabosu ovarım. Biraz ısrar etsem o maviş gözleri doluyor. Başlarım süngerini atmaya dedim. Bir öpücük kondurup, iyi atma sen bilirsin dedim. Sevindi. Yaşlı insanlar duygusal bağ kuruyor eşyalarıyla. Yaptığınız yanlış, gönlü yok atmaya. Yapacak birşey yok. Akarı kokarı olan, gıda çöpleri biriktirmediği sürece müdahale etmeyin. Ona bişey olsa ,aklınıza ilk sebep olduğunuz bu üzüntüler gelir.
Anlıyorum o sebili attık sonra yukarı çıktım çocuğu emzirmeye aşağı bi indim komple evi değiştirmişler şimdi oh bee çok güzel oldu deyip duruyo

Benim halam da böyle annesinin her şeyini atardı yakardı. Yaşlı kadın eşyasını aradığı yerde bulamayınca sinirlenirdi. Rahmetli arkasını kollayıp dururdu. Yaşlıların eşyası kıymetli oluyor bir de zamanında çok yokluk çekmişler bir pet şişe bile kıymetli onlar için.

Anlıyorum o sebili attık sonra yukarı çıktım çocuğu emzirmeye aşağı bi indim komple evi değiştirmişler şimdi oh bee çok güzel oldu deyip duruyo
Bu durumda tavrınız onu rahatsız etmiş demek ki.
Onun dilinden anlayanlar, işi bitirmiş. Sizin emrivakiliğiniz hoşuna gitmemiş olacak ki sinirlenmiş.

yahu yaşlı kadın işte bir gün lazım olur kafası saklıyor her şeyi.hem size ne dert oldu kadının eşyaları.

Ne diyeceğimi bilemedim
Siz sadece inatlaşmak için yapmışsınız.. içinizde biriktirip biriktirip kadından intikam almışsınız resmen.
Iyilik için yapsanız onun lafini dinler yarına bırakırdınız.
Kadının evinde kadına gövde gösterisi.
Babaannenizin yerinde olsam cik git sen de o sebille derdim. Kadın yine kendi kendine söylenmekle yetinmiş.

Ben de evde eşya sevmem..
Geçen yıl kayınvalidemin evinden 1 kamyonet eşya attım
Ama onu yok sayarak, onun evinde ona ahkam keserek değil.
Her şeyin yolu yordamı var..
Sizde ise ne yol yordam, ne kalp kurmama hassasiyeti, Ne yaşlıya hürmet, ne ev sahibine saygı var

Babaanne haklı. O çocuğu da düzgün giydirin onun bunun eşyasına bulasacaginiza.

Bu durumda tavrınız onu rahatsız etmiş demek ki.
Onun dilinden anlayanlar, işi bitirmiş. Sizin emrivakiliğiniz hoşuna gitmemiş olacak ki sinirlenmiş.
Ya işte konu bugün atalım yok yarın atalım ona verelim yok buna verelimden ibaret sabırsızım emrivakiyimevet

Ne diyeceğimi bilemedim
Siz sadece inatlaşmak için yapmışsınız.. içinizde biriktirip biriktirip kadından intikam almışsınız resmen.
Iyilik için yapsanız onun lafini dinler yarına bırakırdınız.
Kadının evinde kadına gövde gösterisi.
Babaannenizin yerinde olsam cik git sen de o sebille derdim. Kadın yine kendi kendine söylenmekle yetinmiş.

Ben de evde eşya sevmem..
Geçen yıl kayınvalidemin evinden 1 kamyonet eşya attım
Ama onu yok sayarak, onun evinde ona ahkam keserek değil.
Her şeyin yolu yordamı var..
Sizde ise ne yol yordam, ne kalp kurmama hassasiyeti, Ne yaşlıya hürmet, ne ev sahibine saygı var

Babaanne haklı. O çocuğu da düzgün giydirin onun bunun eşyasına bulasacaginiza.
Sizin ilgilendirmez çocuğumu nasıl giydirecegim yazlık yerde yaşıyorum asiri terliyor hadsizlik yapmayın işinize bakın yorumunuzu yaptınız sonunda öyle saçma salak bi eklenti olmadı. Yazmayın daha

Ya işte konu bugün atalım yok yarın atalım ona verelim yok buna verelimden ibaret sabırsızım emrivakiyimevet
Aile ilişkileri sizin nihayetinde. Nasıl bir yol izleyeceğiniz size kalmış. Ben yaşlı ninelerin düzenlerine,bir önceki yorumumda bahsettiğim sebepler olmadığı sürece karışmama taraftarıyım.

Yüzyıl denize girmesem, tatil yapmasam böyle bir ortama tatile gitmem. Ziyaret amaçlı gittiyseniz ayrı mesele. Sebil konusunda da bu kadar diretmenize gerek yokmuş.

Aile ilişkileri sizin nihayetinde. Nasıl bir yol izleyeceğiniz size kalmış. Ben yaşlı ninelerin düzenlerine,bir önceki yorumumda bahsettiğim sebepler olmadığı sürece karışmama taraftarıyım.

Aynen. Artık niyetli bi davranışım yoktu biraz düşüncesizlik oldu galiba yoksa hep derim babaanne gözün gönlün açılsın ben varken yardımcı olayım farklı bişeyler yapalım işte bugün hepberaber değiştirdik sonradan yardım istedi yardımcı oldum

Sizin ilgilendirmez çocuğumu nasıl giydirecegim yazlık yerde yaşıyorum asiri terliyor hadsizlik yapmayın işinize bakın yorumunuzu yaptınız sonunda öyle saçma salak bi eklenti olmadı. Yazmayın daha

Size ne yahu. Yazıyorum gayet.
Hepimiz yazlık yere gidiyoruz.
Çocuklarımızı özensiz giydirmeye bahane değil ki bu.
Siz babaannenin evine harcayacağınız mesaiyi çocuğa harcayin bence.
işinize karışılmasının nasıl olduğunu da görün.
Hos değil öyle değil mi?
Siz de kaç yaşında kadına kıra doke karismayin.

Benim annem evlenirken, babası yani dedem annemi şöyle öğütlemiş; kv kp ile aynı evde yaşayacağı için, bak kızım demiş yeni bir hayata başlıyorsun. Üzülmeni istemiyorum ve gideceğin yerde kimsenin düzenini bozma, tozunu alacağın objeyi bile kaldır, altını sil ve tekrar yerine bırak. Annem de harfiyen uygulamış.

Uzun lafın kısası daha ise yarar, babaannenin hoşuna gidecek, huzur verecek bişeyler yapmaya çalış. Gerksiz germişsin kadını.

ev sizin değil karışmanız çok yanlış. o o şekilde mutlu bilmişlik yapıp karıştığınız için haksızsınız.

Kadıncağız haklı... Hem onun evine gidin hem ona rağmen onun düzenine karışın. Bir daha kabul ederse kıymetini bilin ki ben olsam etmezdim

Malesef bazı insanlar böyle gözü görmeden atsan haberi olmıcak şeyler siz söylediğinizde pırlanta oluyor :))
Öğrenmiş oldunuz bir daha bir iğnesine dokunmazsınız kendi ne yaparsa yapsın boşverin.

Back
X