- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama babaanne haklı şimdiCanımı çok sıkan bi durum oldu. 1 haftaligina yazlığa geldik İzmire babaannemin. Abim var ben, çocuğum var babaannem gorumcesi bide oğlu var neyse babaannem.sabahin koru uyanır hep laf söyler yok soğanı köfteye rendele öyle kupkup yapılmaz, çok çocuğa bişey giydir hasta olcak, yok çingene gibi giydirme çocuğu, yok fakir gibi giydirme, yok onun yeri değişmesin, yok bu olmasın, yok şu olsun herşeye karışıyor herseyeee. İki gün önce balkonda akşam oturuyor hepsi karpuz kestim istedi diye bi de üzüm koydum getirdim "Bu ne yapiyo ya?" Diyor. Dedim ne ne napiyor dolapta saklamayi düşünmüyorsun herhalde dedim. Genel profili öyle içi kara kötü biri değil tam tersine tontik bi babaanne beyaz tenli mavi gözlü ama beni delirtiyor herşeye karışıyor
En son mevzuya geliyorum. Konu 20 dk once gerçekleşti evin içini değiştirmeyi düşünüyorduk büyük halam babaannem falan konuşuyoruz şöyle yaparız şunu atarız falan dedim ki evinde çok fazla şey tutma babaanne bak mesela şu sebili kullanıyo musun dedim küçük bitane vardı ve 5 senedir nerdeyse dolabın üstüne koymuş tozlanmış rengi solmuş duruyo öyle. Yok dedi oo böyle şu akıtıyor tamam o.zaman dedim önce onu atalım hayır mayir yarın yaparız dedi yarın yapmam ben şimdi yapalm elimize yapışmaz dedim. Yok X bırak ben onu kapiciya veririm o tamir edip kullanıyor dedi bende dedim onda daha güzeli vardır fakir bi adam değil senelerdir burda görevli dedim. Aldım görüyorum abim halamın oğlu balkonda oturuyo ev müstakil sağda solda balkonda insanlar var neyse bağırıyo arkamdan götürme o kenara koy sonra bakarız falan gittim çöpün yanına koydum geldim komşular. Diyo neyi vardı X çalışmıyor mu yok dedim teyze çalışmıyor su akitiyomus altından icerden bagiriyo ne akitiyomus uydurma diye ama nasıl kopurmuş neyse emzirmeye çıktım yukarı abime yazdım ne diyo diye " nerdeyse sinir krizi geciriyodu şok olduk sesi mesic kısıldı inatlasma "diyo
Bütün iştahım tadım tuzum kaçtı yani ha o adama vermişiz ha çöpün kenarında durmuş babaanne ne farkı var dedim şuan 20 dk geçti hala hakkımda konusuyo aşağıdan yaptığım herşey batiyo
Ya kurban olurum yerim yaaAynı anneannem. Fiziksel tasvir de aynı.
5 yıldır kullanmaya devam ettiği bulaşık süngerini attırmaz. Elinden tuttup, renkli renkli olanlardan aldım ,geldik. Hala yok ayakkabılar silinir bunla, yok wc lavabosu ovarım. Biraz ısrar etsem o maviş gözleri doluyor. Başlarım süngerini atmaya dedim. Bir öpücük kondurup, iyi atma sen bilirsin dedim. Sevindi. Yaşlı insanlar duygusal bağ kuruyor eşyalarıyla. Yaptığınız yanlış, gönlü yok atmaya. Yapacak birşey yok. Akarı kokarı olan, gıda çöpleri biriktirmediği sürece müdahale etmeyin. Ona bişey olsa ,aklınıza ilk sebep olduğunuz bu üzüntüler gelir.
Bence ona yeni bi sebil al gitmedenAnlıyorum o sebili attık sonra yukarı çıktım çocuğu emzirmeye aşağı bi indim komple evi değiştirmişler şimdi oh bee çok güzel oldu deyip duruyo
Klasik yaşlı tutumu o temizlik operasyonunu söylemeden yapın biz öyle yapıyoruz maalesef yaşlıların istifleme huyları var bir süre sonra çöp eve dönüşüyor ortamCanımı çok sıkan bi durum oldu. 1 haftaligina yazlığa geldik İzmire babaannemin. Abim var ben, çocuğum var babaannem gorumcesi bide oğlu var neyse babaannem.sabahin koru uyanır hep laf söyler yok soğanı köfteye rendele öyle kupkup yapılmaz, çok çocuğa bişey giydir hasta olcak, yok çingene gibi giydirme çocuğu, yok fakir gibi giydirme, yok onun yeri değişmesin, yok bu olmasın, yok şu olsun herşeye karışıyor herseyeee. İki gün önce balkonda akşam oturuyor hepsi karpuz kestim istedi diye bi de üzüm koydum getirdim "Bu ne yapiyo ya?" Diyor. Dedim ne ne napiyor dolapta saklamayi düşünmüyorsun herhalde dedim. Genel profili öyle içi kara kötü biri değil tam tersine tontik bi babaanne beyaz tenli mavi gözlü ama beni delirtiyor herşeye karışıyor
En son mevzuya geliyorum. Konu 20 dk once gerçekleşti evin içini değiştirmeyi düşünüyorduk büyük halam babaannem falan konuşuyoruz şöyle yaparız şunu atarız falan dedim ki evinde çok fazla şey tutma babaanne bak mesela şu sebili kullanıyo musun dedim küçük bitane vardı ve 5 senedir nerdeyse dolabın üstüne koymuş tozlanmış rengi solmuş duruyo öyle. Yok dedi oo böyle şu akıtıyor tamam o.zaman dedim önce onu atalım hayır mayir yarın yaparız dedi yarın yapmam ben şimdi yapalm elimize yapışmaz dedim. Yok X bırak ben onu kapiciya veririm o tamir edip kullanıyor dedi bende dedim onda daha güzeli vardır fakir bi adam değil senelerdir burda görevli dedim. Aldım görüyorum abim halamın oğlu balkonda oturuyo ev müstakil sağda solda balkonda insanlar var neyse bağırıyo arkamdan götürme o kenara koy sonra bakarız falan gittim çöpün yanına koydum geldim komşular. Diyo neyi vardı X çalışmıyor mu yok dedim teyze çalışmıyor su akitiyomus altından icerden bagiriyo ne akitiyomus uydurma diye ama nasıl kopurmuş neyse emzirmeye çıktım yukarı abime yazdım ne diyo diye " nerdeyse sinir krizi geciriyodu şok olduk sesi mesic kısıldı inatlasma "diyo
Bütün iştahım tadım tuzum kaçtı yani ha o adama vermişiz ha çöpün kenarında durmuş babaanne ne farkı var dedim şuan 20 dk geçti hala hakkımda konusuyo aşağıdan yaptığım herşey batiyo
Asil size ne benim çocuğum dan hergün dugune goturur gibi elbise giydirecek halim yok ister atlet giydiririm ister tshirt ister hicbisey giydirmem tasası size mi kaldı işinize bakın hadiSize ne yahu. Yazıyorum gayet.
Hepimiz yazlık yere gidiyoruz.
Çocuklarımızı özensiz giydirmeye bahane değil ki bu.
Siz babaannenin evine harcayacağınız mesaiyi çocuğa harcayin bence.
işinize karışılmasının nasıl olduğunu da görün.
Hos değil öyle değil mi?
Siz de kaç yaşında kadına kıra doke karismayin.
Tontik demek kilolu demek siz haric herkes ne demek istediğimi anlad. babaannem böyledir anneannem zayıf ve karadır annem ve bende karayım o yüzden bos yapmayın benceBana siz çok hadsiz geldiniz. Kadının yazlık evini kullanıyorsunuz, karışıyorsunuz bir de inadımdır diye övünür gibi söylemişsiniz. Hiç uygun değil. Özür dileyin bence.
Babaannenin tontikliğini beyaz tenine mavi gözüne bağlamanız da çok komik geldi. Şekilcilik. Kara kaşlı kara gözlü olsa içi kara, tontik olmayan mı olacaktı? Buna tebessüm ettim okurken.
Malesef üzülüyor. Evini ve eşyalarını fazla benimsemiş. Ben de müsade ettiği kadar yardım ediyorum eskiyen eşyaları konusunda.Ya kurban olurum yerim yaa
Bi sünger için gözlerimi doluyo
Canım benim