- 19 Kasım 2013
- 18.853
- 34.034
- 798
Muhtemelen sosyal biraz da havalı bir çocuk haydaa dan ben bunu anladım.
Ne yap biliyor musun
Ya sana karşı hislerim vardı özellikle birkaç yıl önceden yine aklıma geldin içimde kalmasın deyip yazıverdim yanlış anlama sevgi talep etmiyorum açıkladım iyi oldu sadece :)de geç
Ben böyle yazardım...
Bu cevaptan sonra sana verdiğim kıymete çok yazık olduğunu anladım.Bir açıklama yapmam lazım zaten de “haydaa” diye bir cevapla karşılaşınca direk görüldü atıp çıktım whatsappa da girmiyorum.Teşekkür ederim bu mesajı aynen copy paste yaparım büyük ihtimalle
Bir açıklama yapmam lazım zaten de “haydaa” diye bir cevapla karşılaşınca direk görüldü atıp çıktım whatsappa da girmiyorum.Teşekkür ederim bu mesajı aynen copy paste yaparım büyük ihtimalle
Medeni cesaretine bayildim , boyle devam et lutfen , cok seker bir genc kizsinHahahahah dershanedeyken muhabbetimiz vardı baya takılıyorduk da yani benden mi bilmiyorum ilgi de gösteriyor gibiydi.Ortaokulda da sürekli benle uğraşıyordu çocukduk da ne bileyim belki hoşlanıyordur diye düşünüyodum.Birden gelen gazla yazdım ben de
Bu cevaptan sonra sana verdiğim kıymete çok yazık olduğunu anladım.
Bu çok çirkin bir üslup. Sen kendine yakistiralibirsin ama bana hiç yakışmıyor.
Bu sebeple senin sevilecek bir insan olmadığını düşünüyorum artık.
Iyi günler.
Çook teşekkür ederim güzel yorumunuz içinMedeni cesaretine bayildim , boyle devam et lutfen , cok seker bir genc kizsin
Umidin kirilmasin , kendine guvenini yitirme sakin
Aslında hiç de şımarık biri değildir ben de böyle bir cevap beklemiyodum ağzım açık bakakaldımRezil falan olmamışsın içinde tutup kanser olacağına sal dışarı konser olsun demişler
Çocuğun cevabına koptum yanlız
İlan-ı ask’a tepki olarak haydaaa diyeni ilk defa görüyorum . Şımarık bi tip büyük ihtimalle
Senin yerine olsam “neyse ya çokta şey değildi zaten “ falan der kıvırırdım
Onu yazdıktan sonra biraz bekledim çevrimiçi kalıp hiçbir şey yazmadı.Ben de görüldü atıp çıktım biraz daha bekleyip açıklama mesajı atıcamHic bisey demedi mi haydaaa'dan sonra ? Tam okuzmus
Olay taze olduğundan aklıma geldikçe kıpkırmızı oluyorumkomik olmuş ama bu da geçer bebeğim takma kafana düşünmeye değmez emin ol :)
Ahahahaha bu da güzel kıvırtma taktiğiymişAdı Rıfkı olsun arkadaşın diyelim Halit dün akşam konuştuk ya unuttun mu diyin, salağa yatın
Yok direk ismiyle başlıyordu sonra da direk dan diye itirafYa da şey eğer yazdığınız mesajda ismiyle hitap etmediyseniz mesaj yanlışlıkla sana gelmiş kusura bakma lütfen biliyorum çok garip oldu ama cidden sana değildi falan diye kıvır hatta kendi telefon numaranı kaydet rehberine hayali bir sevgili ismiyle kaydet ona yazdığın mesajı oraya da at ekran resmî al gönder bak sana değildi gerçekten gibi ispat cinsinden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?