Rezil oldum

O kadar ortamınız olmuş,gel kahve içelim deyip yoklasaydınız bir önce.
Yani tamam kızlar teklif etmez saçmalığı sebebiyle söylemiyorum ama yüzyüze iletişim kurmak taraftarıyım her zaman. Karşındakinin gözüne bakmaktan.
Böyle mesajla vs olmaz yani çok saçma.

O nasıl bi üslup ama ya. Karşındaki insan gerçekten çok hayret verici bi sey yazsa bile neticede yüzyüze değiliz. Yani yüz ifademizi kontrol edemesek bile yazdığımızı gayet tabii kontrol ederiz. Ve cevap hiçbir zaman "haydaa" olmamalı.

Bence bu tip sevilecek bi tip değil. Daha kullanacağı üslubu bilmiyor.

Az ciddiyet ve beyefendi olmak bu kadar zor olmamalı.

Bir açıklama yapmam lazım zaten de “haydaa” diye bir cevapla karşılaşınca direk görüldü atıp çıktım whatsappa da girmiyorum.Teşekkür ederim bu mesajı aynen copy paste yaparım büyük ihtimalle

Bu cevaptan sonra sana verdiğim kıymete çok yazık olduğunu anladım.

Bu çok çirkin bir üslup. Sen kendine yakistiralibirsin ama bana hiç yakışmıyor.

Bu sebeple senin sevilecek bir insan olmadığını düşünüyorum artık.

Iyi günler.

rica ederim canım hiç bozuntuya verme açıklamanı yap bir daha da yazma mümkünse o yazar artık isterse.
Onda hiç duygu oluşmamışken sürpriz bi hareket olmuş :)
tam olarak bir reddedilme değil yani moralini bozma.

Medeni cesaretine bayildim , boyle devam et lutfen , cok seker bir genc kizsin
Umidin kirilmasin , kendine guvenini yitirme sakin

komik olmuş ama bu da geçer bebeğim takma kafana düşünmeye değmez emin ol :)

Ben de kırıldım ve pişmanım yazdığıma.Keşke bir yerde buluşup öyle söyleseydim bazılarının dediği gibi.Ki böyle odunca mesaj atcak biri de değildi .Ama ne yalan söyleyeyim komple arkadaşlığımızı da söküp atmak istemiyorum aynı üniyi kazandık büyük ihtimalle yüz yüze geleceğiz.Yine de tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Biraz daha bekleyip bir açıklama mesajı atarım cevaba göre yoluma bakarım artık

Rezil falan olmamışsın içinde tutup kanser olacağına sal dışarı konser olsun demişler
Çocuğun cevabına koptum yanlız
İlan-ı ask’a tepki olarak haydaaa diyeni ilk defa görüyorum . Şımarık bi tip büyük ihtimalle
Senin yerine olsam “neyse ya çokta şey değildi zaten “ falan der kıvırırdım

Medeni cesaretine bayildim , boyle devam et lutfen , cok seker bir genc kizsin
Umidin kirilmasin , kendine guvenini yitirme sakin
Çook teşekkür ederim güzel yorumunuz için Kendisini birdaha hiç görmeyecek olsam daha özgüvenli olabilirdim belki de aynı üniyi kazandık

...Desem cevabın haydaaaa mı olacak yani cidden yazın bari

Aslında hiç de şımarık biri değildir ben de böyle bir cevap beklemiyodum ağzım açık bakakaldım

Ya da şey eğer yazdığınız mesajda ismiyle hitap etmediyseniz mesaj yanlışlıkla sana gelmiş kusura bakma lütfen biliyorum çok garip oldu ama cidden sana değildi falan diye kıvır hatta kendi telefon numaranı kaydet rehberine hayali bir sevgili ismiyle kaydet ona yazdığın mesajı oraya da at ekran resmî al gönder bak sana değildi gerçekten gibi ispat cinsinden yani

Yok direk ismiyle başlıyordu sonra da direk dan diye itiraf Ayrıca mesaj saatleri farklı olduğundan anlardı büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…