Rezil oldum

Yok direk ismiyle başlıyordu sonra da direk dan diye itiraf Ayrıca mesaj saatleri farklı olduğundan anlardı büyük ihtimalle
O zaman vardır her şerde bir hayır deyip önünüze bakarsınız karşılık verip gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştı zaten kaybedecek bişey yok..Rahat olun

Çook teşekkür ederim güzel yorumunuz için Kendisini birdaha hiç görmeyecek olsam daha özgüvenli olabilirdim belki de aynı üniyi kazandık
Ahhaa bu da iyiymis , ama hic belli olmaz goremeyebilirsin de , uni dedigin ortam bambaska , insan kardesiyle ayni unide okuyup birbirini goremiyor , hic dert etme
Tebrikler ayrica , basarilarin daim olsun

O zaman vardır her şerde bir hayır deyip önünüze bakarsınız karşılık verip gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştı zaten kaybedecek bişey yok..Rahat olun
Evet haklısınız kendisi istemiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.İlanı aşkın kötü bir şey olmadığını biliyorum.Sadece bu kadar ciddiyetsiz bir mesaj almam utandırdı beni Şaşkınlığına veriyorum onu da çünkü ben de pek çaktırmadım hoşlandığımı.Dediğim gibi görüşmeyecek olsak takmam kafama ama yüz yüze gelicez kesinlikle ve olay sürekli aklıma gelicek unutana kadar.Tavsiyeniz için teşekkürler bu arada

Ahhaa bu da iyiymis , ama hic belli olmaz goremeyebilirsin de , uni dedigin ortam bambaska , insan kardesiyle ayni unide okuyup birbirini goremiyor , hic dert etme
Tebrikler ayrica , basarilarin daim olsun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Kadınların ilanı aşk etmesi neden garip karşılanır anlamış değilim. bende eşime itiraf ettim sevdiğimi O sonradan söyledi 8 senedir evliyiz iyi ki söyledim diyorum. Ha eğer olumsuz dönüş yapsaydı yine iyi ki söylemişim derdim çünkü içimde 'acaba' kalmayacaktı o yüzden kendinle gurur duy çünkü bu cidden harika bir öz güven

Onu yazdıktan sonra biraz bekledim çevrimiçi kalıp hiçbir şey yazmadı.Ben de görüldü atıp çıktım biraz daha bekleyip açıklama mesajı atıcam
Ben aciklama yazmaya deger biri oldugunu dusunmuyorum. Banada ilani ask eden arkadaslarim oldu zamaninda ama ben bu densizligi hic birine yapmadim. Sasirsam bile dinledim anlamaya calistim kibarca ve helallik alarak reddettim. Haydaaa desem baska bisey demesem eminm kendilerni kotu hissederlerdi. Herseyden once karsimdaki bi insan.
Ben olsam hic kivirmaya calismam ve aciklama yapmaya da calismam. Hic bisey yazmazdim sanirim.

üni gidince unutursun arkana bakar gülersin üzülme

Ya ben, haydaa demesini şöyle yorumladım, siz belli ki hiç açık vermemişsiniz, çok şaşırdığı için o an refleks olarak yazmıştır diye düşünüyorum. Şımarıklık olduğunu sanmam.
Ben olsam, o bi açıklama yapmadan kesinlikle bir şey yazmazdım. Açıklama yapması gereken kişi kendisi, siz zaten duygularınızı açıklamışsınız gerisi ona kalmış.
Bi tepki gelene kadar bekleyin derim olumlu veya olumsuz.
Bu arada üniversite hayatınızda başarılar dilerim

Rezil falan olmadın emin ol Seneye bu olay olur da aklına gelirse karnın ağrıyana dek gülersin

Kendisi şımarık biri değil zaten ve dediğiniz gibi ben hep kendi içimde taşıdım hiç çaktırmadım Belki de o yüzden böyle gevşek bir tepki verdi ama yine de kırdı beni bu.Açıklama mesajı yazcaktım ama vazgeçtim ondan bir şey gelmeden bir şey demicem.Hala bir arama,mesaj vs gelmedi wp ye de girmiyorum.Gelirse güncellerim buraya

Öyle direk girilir mi meseleye?
Önce sohbet konusu açılacak. Ortak zevkler öğrenilecek. Ortak yoksa da ilgi gösterilecek..
Arkadaş olarak bir kaç ortama girilecek.
Ardından ona güveniyormuş gibi özel duygusal meselelerden konu açılacak. Çok özel değil tabi..

Çocuk sen kafa buluyorsun sanmış da olabilir..

Bende de çok odunumsu ve öküzümsü bir intiba uyandırdı..
Totosu şaha kalkmıştır şimdi bu tipin.
Umarım arkadaşlarıyla goygoy malzemesi yapmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…