O zaman vardır her şerde bir hayır deyip önünüze bakarsınız karşılık verip gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştı zaten kaybedecek bişey yok..Rahat olunYok direk ismiyle başlıyordu sonra da direk dan diye itirafAyrıca mesaj saatleri farklı olduğundan anlardı büyük ihtimalle
Kırk yılın başı bir özgüvenli olalım dedik onda da böyle oldu.Teşekkür ederim tatlı yorumunuz içinHaha ay süpersin , boşver kız içinde kalmamış , şaşırmış çocukçağız olur yada olmaz salla , bu arada özgüvenini yerim senin .
Ahhaa bu da iyiymis , ama hic belli olmaz goremeyebilirsin de , uni dedigin ortam bambaska , insan kardesiyle ayni unide okuyup birbirini goremiyor , hic dert etmeÇook teşekkür ederim güzel yorumunuz içinKendisini birdaha hiç görmeyecek olsam daha özgüvenli olabilirdim belki de aynı üniyi kazandık
Evet haklısınız kendisi istemiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.İlanı aşkın kötü bir şey olmadığını biliyorum.Sadece bu kadar ciddiyetsiz bir mesaj almam utandırdı beniO zaman vardır her şerde bir hayır deyip önünüze bakarsınız karşılık verip gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştı zaten kaybedecek bişey yok..Rahat olun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAhhaa bu da iyiymis , ama hic belli olmaz goremeyebilirsin de , uni dedigin ortam bambaska , insan kardesiyle ayni unide okuyup birbirini goremiyor , hic dert etme
Tebrikler ayrica , basarilarin daim olsun
Ben aciklama yazmaya deger biri oldugunu dusunmuyorum. Banada ilani ask eden arkadaslarim oldu zamaninda ama ben bu densizligi hic birine yapmadim. Sasirsam bile dinledim anlamaya calistim kibarca ve helallik alarak reddettim. Haydaaa desem baska bisey demesem eminm kendilerni kotu hissederlerdi. Herseyden once karsimdaki bi insan.Onu yazdıktan sonra biraz bekledim çevrimiçi kalıp hiçbir şey yazmadı.Ben de görüldü atıp çıktım biraz daha bekleyip açıklama mesajı atıcam
üni gidince unutursun arkana bakar gülersin üzülmeMerhabalar forumu uzun zamandır uzaktan okuyordum.Fakat bugün öyle bir rezil oldum ki üyelik açayım dedim.Şöyle ki;
Benim 11 yıldır,ilkokuldan beri sevdiğim bir çocuk var.Ortaokuldan sonra okullar ayrılınca biraz unutur gibi olmuştum fakat 12. Sınıfta aynı dershaneye düşünce yeniden bir şeyler hissetmeye başladım.Fakat sınav senesi olduğu için herhangi bir adım atmadım kendisinin de ilk dönem sevgilisi vardı zaten.Her neyse sınav geçti gitti ben bunun verdiği rahatlıkla mı ne bugün dedim ki bir şansımı deneyeyim.Whatsapptan yazdım.İşte onu uzun zamandır sevdiğimi söyledim.Cevabı aynen şu “haydaaaa” .Neye uğradığımı şaşırdım o kadar utandım ki keşke zamanı geri sarsam diyorum.Sizce unutmalı mıyım yoksa bir umut beklemeli miyim ?
İlkokul 1’den 8’e kadar aynı sınıftaydık küçükken hissettiğim çocuk hisleri geçmediNasıl ya 11 yıldır kaç yaşında aşık oldun?
Hahahah umarım öyle olur çok utandım çünküRezil falan olmadın emin olSeneye bu olay olur da aklına gelirse karnın ağrıyana dek gülersin
Kendisi şımarık biri değil zaten ve dediğiniz gibi ben hep kendi içimde taşıdım hiç çaktırmadımYa ben, haydaa demesini şöyle yorumladım, siz belli ki hiç açık vermemişsiniz, çok şaşırdığı için o an refleks olarak yazmıştır diye düşünüyorum. Şımarıklık olduğunu sanmam.
Ben olsam, o bi açıklama yapmadan kesinlikle bir şey yazmazdım. Açıklama yapması gereken kişi kendisi, siz zaten duygularınızı açıklamışsınız gerisi ona kalmış.
Bi tepki gelene kadar bekleyin derim olumlu veya olumsuz.
Bu arada üniversite hayatınızda başarılar dilerim
O nasıl bi üslup ama ya. Karşındaki insan gerçekten çok hayret verici bi sey yazsa bile neticede yüzyüze değiliz. Yani yüz ifademizi kontrol edemesek bile yazdığımızı gayet tabii kontrol ederiz. Ve cevap hiçbir zaman "haydaa" olmamalı.
Bence bu tip sevilecek bi tip değil. Daha kullanacağı üslubu bilmiyor.
Az ciddiyet ve beyefendi olmak bu kadar zor olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?