Rezil oldum

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk..
Geçenlerde yeni yetme gençlerin olduğu bir toplantıda herkes gayet rahatken ben aşırı heyacanlandım ve konuşurken sesim kısıldı. Çok zayıf ve aciz göründüm,salak gibi davranmış oldum.
Hiç böyle olmazdı kendine güvenen biriyim,ama son zamanlarda özgüvenimin darbe aldığını düşünüyorum. Sürekli yediğim icin aldığım kiloların da etkisi var tabi. Çok heyecanlandım ve rezil ettim kendimi.Avukatım ve bunu meslekten yüzlerce kişi izledi. Yüzüme vuranlar da oldu tabi. Elden ele yayımacaktır. Tam bir utanç vesikası :/
Bu ara duygularım aşırılaştığını fark ediyorum heyecan hüzün öfke hep top seviyede..
Daha sakin ve duygularını daha kontrol altında tutmayı başarmaktar uzağım

Niye rezil olasınız, insanların da off rezilliğe bak sesi kısıldı diyip bunu gündemleri yapıp dalga geçeceklerini hiç düşünmüyorum :) Bence özgüveninizin eksileceği bir durum yok, kilo bu verilir canınızı sıkmayın, kuruntu yapmayın.

Bir meslektaşım var 40 yaşlarında. Hic evlenmemiş çok tatlı kendi halinde biri. Is yerinde abla denen mülayim her ise el atan sabahları kek börek getiren biri. Çok başarılı ama sanki görülmez gibiydi. 3 ay görmedik izinliydi. Geçenlerde gördüm sac kıyafet kilo tarz tamamen değişmiş. Omuzlarda balyajli kut saçlar siyah bir elbise ve 20 kilo vermiş. Bakışları bile değişmiş. Herkesin bakış açısı nasıl değişti bir anda kadına... Önemli yani özgüven. Tarz kilo ne takıyorsa insan kendisini üzmek yerine savaşmalı. Kendisi için...

Hepiniz haklısınız ama mesleğe yeni atılan gençler teklemeden kendini tanıttı geçti ben sözde eğitim veriyorum,(ilk kez veriyordum) sesim kısıldı. Biri de ne o öyle acemiler gibi davrandın deyince aşırı utandım

Ama konu sahibini etkiliyor kilo. Eşiniz 150 kiloyla özgüven patlaması yaşayamaz ki. Allahaskina akıcı konuşma bile yapamaz o kiloyla tikanir

Boşverrr. Ben de A sınıfı iş güvenlik uzmaniyim eğitim veriyorum. Bazen takmıyorum bazen mükemmel bir eğitim oluyor. Kim ne derse desin... Bir gün kekeledim eğitimde millet güldü bu da bana nazar boncuğu olsun dedim güldüm. Boşver.

Malesef acımasız meslektaşlar var :/ gerçi önceden ben de kendimle dalga geçerdim ama bu ara hiç o modda değilim

Ama konu sahibini etkiliyor kilo. Eşiniz 150 kiloyla özgüven patlaması yaşayamaz ki. Allahaskina akıcı konuşma bile yapamaz o kiloyla tikanir
O zaman kilo verene kadar mesleğini yapmayacakmı yani. Eşim ticaret yapardı girdiği görüşmelerde tıkandımı tıkanmadımı bilemem ama işlerini yoluna koyup geri gelirdi. Bu arada kilo başlı başına sağlık sorunu zaten.

Evet lanet corona. 2. Karantinayı iyi yönetemedim.

Bunu söyleyen kişinin utanması lazım bence binlerce konferans veren proflar bile tekleyebilur sesi kisilabilir insanlık halidir. Kendini geliştirmiş olan kimse bunu kusur olarak görmez rahat olun gece uykusundaki 2saat eksiklik bile insana ne hatalar yaptırır konuşurken

Evet lanet corona. 2. Karantinayı iyi yönetemedim.
O yirmi kiloyu 3 ayda nasil verdi ki

Sesiniz kısıldığında keşke siz dalgaya aldaydınız ama rezil olacak bir durum yok

bence biri size ne o öyle acemiler gibi dediğinde utanmak yerine gülün geçin. ayy evet ya öyle oldu nedense diyin.
ya da ilk eğitimim ya heyecan yaptım diyin. bir şeylerin ilk seferinde heyecan yapmak çok normal bir şey hepimiz insanız, üç güne unutulacak seyler icin canınızı sıkmayın

Sesinizin kısılması ve rezillik bölümünü bağlayamadım. Fazla takıntılısiniz sanırım insaniz biz bunlar doğal şeyler siz bu kadar rezil olduğunuzu düşünürseniz kafaya takarsanız olayı kendiniz buyutursunuz ben sanmıyorum oradaki insanlar aaa sesi kısıldı şu hanımın deyip sürekli sizinle alay etsin rahat olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…