Rezil oldum

Ben de bir ara eğitmenlik yaptım. İnsanlık hali benim de takıldığım oluyordu. Ama ben onlardan önce gülüp kendimle dalga geciyordum. Takcak ne var ki gül geç.

Ben kendime bazı şeyleri dert yapınca, annem bana her zaman derdiki, amaan kızım, üç günlük dünya, dert edinmeye değmez, eger sabahleyin kalkınca, kafan boynunun üstünde duruyorsa, hiçbir problem yok. Hersey çözülür. Hep şimdi birşey istediğim gibi olmazsa, aynanın önüne dikilip bakıyorum, evet kafam boynumun üstunde duruyor, hic kimse beni bir kafa kısaltmamis, tamam hersey ok deyip geçiyorum.

Ay ne alaka? Kilo takıntısı kadının özgüvenini etkiliyorsa sorun olur dedim. Saptırmayın! 150 kilo insan tıkanır iki insan kilosu hala saptırma konuyu be kardeşim!

Yorumlarımı okursan anlarsın kadına mesleği bırak mi demisim! Nasıl herşeyi saldırıyorsunuz pes yani. Kardeşim 150 kiloluk kocana destek ol kilo versin konu saptırmak yerine

O yirmi kiloyu 3 ayda nasil verdi ki
Biz bütün gün işyerinde beraberiz görüyorum yaptıklarını. Sabah iki yumurta peynir zeytin yeşillik yiyor. Arada iki ceviz 1 hurma kahve çay. Akşamları da bir gün sebze yemegi yogurt bir gün et yada balık yada tavuk salata. Gunde 1 saat yürüyüş

Topluluğa konuşma hiç kolay bisey değil bence . Sizinde ilkmiş zaten böyle şeyler cok normal çogu insanda bunu yaşamıştır. Böylelikle tecrübe kazanılıyor emin olun cok fazla kafanıza takmayın bir sonrakinde daha özgüvenli olabilmek için simdi den kendinizi cesaretlendirin.

Evet bazı insanlar görüntüye ve diksiyona çok dikkat ediyor karşısındakine de öyle davranıyor. İnsan kendini iyi bakarsa kendiyle barışık olursa okadar çevresinde sevilir ve sayılır diye düşünüyorum.

Çok tatlışmış,deniycem :)

Ben bir konunuzu daha gördüm ordada yine pandemide sürekli yediğinizden bahsetmişsiniz.Kaç kg aldınız ki bu kadar kafanıza taktınız merak ettim?Ben 2 yıl önce ciddi travmatik bir şey yaşadım ve kendimi yemeğe verdim.Bunun üzerin 20 kg dan fazla kg aldım.o kadarki işyerinde kırk yılda bir gelen adamlar bile çok kilo almışsınız deme patavatsızlığında bulunmuştu.Geçen yıl kasımda bir kadın doğum rahatsızlığım olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendim, sonra ocakta ameliyat oldum.Ameliyattan sonra ben tam ayaklandım pandemi başladı.Iyice şiştim.Ama şimdi kendimi tutmaya başladım, yeniden eski sağlıklı kilomda olduğum dönem gibi beslenmeye çalışıyorum.Aldığım kg nun 3 te 1 inide verdim darısı kalana.Benim aldığım kg ciddi bir miktar olduğundan bütün hayatımı ciddi etkilemişti.Insanların hadsiz eleştirilerine mazur kalmak çok zor ama ciddi bir hastalığınız yoksa,kendinizi toparlayıp kg verme ve sağlıklı beslenme sürecine hemen geçin derim.

Herkesin başına gelebilir ya... Benim de bi toplantıda görüşümü bildirirken sesim kısıldı, yutkunmakta zorlandım bi kaç saniye konuşamadım. Offf bak hatırlayınca bile içim daraldı. Rezaletti ya...

Aklıma ilkokulda 23 nisan merasimlerinde ki kucuk kiz geldi. İstiklal marşını okumuş sonunda da mikrofona doğru geğirmiş herkes gülmüştü
Aradan neredeyse 10 yıl geçti... Bir daha hiç karşılaşmayacagim hatta adini dahi hatırlayamadığım biri... Olur öyle şeyler arada...

:))))

Insanlık hali, rezil olunacak birşey yok. Heyecan çok normal bir duygu hatta sizi aktif tutar. Bunu fırsata çevirin bence

Okumakla ilgli guzel bir soz vardi.
Koca kocq avukatlar eğlenecek baska sey bulamamışlar yazik

Sizden baska kimse hatirlamiyordur bunu su anda. Dert etmeyin kendinize. He ama fazla kilo iyi bir sey degil tabii. Ozguveninizi etkiliyoe olabilir. 7 kilo kadar verdim, bu bile yuruyusumu, havami degistirdi :) Saglikli beslenmek size her acidan iyi gelecek.

Ondan ona yayılacak ne var yahu, çok çok tuhaf bir şey olmamış ki. Sesi kısıldı eee? Sonuçsuz bir dedikodu yani komikte değil. :)

Bence rezil oldum diye düşündüğümüz anların %99'unda rezil olmuyoruz, olsak da anlık oluyoruz ve unutuluyor.

Yani kimsenin umurunda değil.

Bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…