Ay ne alaka? Kilo takıntısı kadının özgüvenini etkiliyorsa sorun olur dedim. Saptırmayın! 150 kilo insan tıkanır iki insan kilosu hala saptırma konuyu be kardeşim!O zaman kilo verene kadar mesleğini yapmayacakmı yani. Eşim ticaret yapardı girdiği görüşmelerde tıkandımı tıkanmadımı bilemem ama işlerini yoluna koyup geri gelirdi. Bu arada kilo başlı başına sağlık sorunu zaten.
Yorumlarımı okursan anlarsın kadına mesleği bırak mi demisim! Nasıl herşeyi saldırıyorsunuz pes yani. Kardeşim 150 kiloluk kocana destek ol kilo versin konu saptırmak yerineO zaman kilo verene kadar mesleğini yapmayacakmı yani. Eşim ticaret yapardı girdiği görüşmelerde tıkandımı tıkanmadımı bilemem ama işlerini yoluna koyup geri gelirdi. Bu arada kilo başlı başına sağlık sorunu zaten.
Biz bütün gün işyerinde beraberiz görüyorum yaptıklarını. Sabah iki yumurta peynir zeytin yeşillik yiyor. Arada iki ceviz 1 hurma kahve çay. Akşamları da bir gün sebze yemegi yogurt bir gün et yada balık yada tavuk salata. Gunde 1 saat yürüyüşO yirmi kiloyu 3 ayda nasil verdi ki
Evet bazı insanlar görüntüye ve diksiyona çok dikkat ediyor karşısındakine de öyle davranıyor. İnsan kendini iyi bakarsa kendiyle barışık olursa okadar çevresinde sevilir ve sayılır diye düşünüyorum.Bir meslektaşım var 40 yaşlarında. Hic evlenmemiş çok tatlı kendi halinde biri. Is yerinde abla denen mülayim her ise el atan sabahları kek börek getiren biri. Çok başarılı ama sanki görülmez gibiydi. 3 ay görmedik izinliydi. Geçenlerde gördüm sac kıyafet kilo tarz tamamen değişmiş. Omuzlarda balyajli kut saçlar siyah bir elbise ve 20 kilo vermiş. Bakışları bile değişmiş. Herkesin bakış açısı nasıl değişti bir anda kadına... Önemli yani özgüven. Tarz kilo ne takıyorsa insan kendisini üzmek yerine savaşmalı. Kendisi için...
Çok tatlışmış,deniycem :)Ben kendime bazı şeyleri dert yapınca, annem bana her zaman derdiki, amaan kızım, üç günlük dünya, dert edinmeye değmez, eger sabahleyin kalkınca, kafan boynunun üstünde duruyorsa, hiçbir problem yok. Hersey çözülür. Hep şimdi birşey istediğim gibi olmazsa, aynanın önüne dikilip bakıyorum, evet kafam boynumun üstunde duruyor, hic kimse beni bir kafa kısaltmamis, tamam hersey ok deyip geçiyorum.
Aklıma ilkokulda 23 nisan merasimlerinde ki kucuk kiz geldi. İstiklal marşını okumuş sonunda da mikrofona doğru geğirmiş herkes gülmüştüMerhaba kk..
Geçenlerde yeni yetme gençlerin olduğu bir toplantıda herkes gayet rahatken ben aşırı heyacanlandım ve konuşurken sesim kısıldı. Çok zayıf ve aciz göründüm,salak gibi davranmış oldum.
Hiç böyle olmazdı kendine güvenen biriyim,ama son zamanlarda özgüvenimin darbe aldığını düşünüyorum. Sürekli yediğim icin aldığım kiloların da etkisi var tabi. Çok heyecanlandım ve rezil ettim kendimi.Avukatım ve bunu meslekten yüzlerce kişi izledi. Yüzüme vuranlar da oldu tabi. Elden ele yayımacaktır. Tam bir utanç vesikası :/
Bu ara duygularım aşırılaştığını fark ediyorum heyecan hüzün öfke hep top seviyede..
Daha sakin ve duygularını daha kontrol altında tutmayı başarmaktar uzağım
:))))Aklıma ilkokulda 23 nisan merasimlerinde ki kucuk kiz geldi. İstiklal marşını okumuş sonunda da mikrofona doğru geğirmiş herkes gülmüştü
Aradan neredeyse 10 yıl geçti... Bir daha hiç karşılaşmayacagim hatta adini dahi hatırlayamadığım biri... Olur öyle şeyler arada...
:) ne hoşsunuz.Okumakla ilgli guzel bir soz vardi.
Koca kocq avukatlar eğlenecek baska sey bulamamışlar yazik
Teşekkür ederim:) ne hoşsunuz.
:) komik de değil kısmı komiktiOndan ona yayılacak ne var yahu, çok çok tuhaf bir şey olmamış ki. Sesi kısıldı eee? Sonuçsuz bir dedikodu yani komikte değil. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?