• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil Oldum.

Wc ye bile telefonla gidilen bir düzende görmemesi imkansız.Mevzu bu degilde sonrasinda dondurma girisimini yakaladı ise o iyi :dd aşfkflgk

Ha benim basıma da şöyle geldi ;lisedeki kankamin yillar sonra hesabına girdim baktim acik..Bir fotosunu begendim 🥲 sonra panikledim kullanici adimi degistirdim ve onu da engelledim :olamaz: :KK53:

Kızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim :KK43:((((( sonra geri çektim.

Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdum🙄 ama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken

Görmüş müdür ya :KK43:((((((
Bişey olmaz

Aklıma ilk instagram kullandığım zamanlar geldi 🤣 hiç bakmamam gereken birini stalklarken yanlışlıkla profil resmini büyüteyim derken hikayesini görüntüledim. Hemen o panikle hesabımı dondurdum ve şifremi de unuttum. Neredeyse 2 yıl sonra hatırladım şifremi tekrar aktifleştirdim hesabımı :olamaz:

Benim adımı facebookta arama yerine ne düşünüyorsun kısmına yazmıştı biri. Sonra silmişti tabi.
ahjshwjfjekgklrhtlşt :D this is the best!
bu çok iyi ya yarım saattir gülüyorum :D

ben de geçen sene miydi neydi daha yeni yeni konuşmaya başladığım birini yanışlıkla instagramdan görüntülü aradım. o açana kadar aradığımın farkında değildim. hayır bi de açması da hiç beklediğim bişey değildi :D köpeğini gezdirmeye dışarı çıkmış ve gerçekten açıp alooo falan demişti :D ben de tam yemek yiyecektim düşünün hani ne kadar dışındayım aslında olayın... kamera allahtan tavanı çekiyormuş :D bir de kapatmayı beceremedim ki sormayın o panikle. kamerayı parmağımla kapatıp ona da yanlışlıkla aradım kapatsana dedim :D aşırı gülmüştük ama o an stres oldum ya. sonra zaten arkadaş olduk bu salaklığın üzerine bende coolluğa dair bişey kalmadı :)

ahjshwjfjekgklrhtlşt :KK70: this is the best!
bu çok iyi ya yarım saattir gülüyorum :KK70:

ben de geçen sene miydi neydi daha yeni yeni konuşmaya başladığım birini yanışlıkla instagramdan görüntülü aradım. o açana kadar aradığımın farkında değildim. hayır bi de açması da hiç beklediğim bişey değildi :KK70: köpeğini gezdirmeye dışarı çıkmış ve gerçekten açıp alooo falan demişti :KK70: ben de tam yemek yiyecektim düşünün hani ne kadar dışındayım aslında olayın... kamera allahtan tavanı çekiyormuş :KK70: bir de kapatmayı beceremedim ki sormayın o panikle. kamerayı parmağımla kapatıp ona da yanlışlıkla aradım kapatsana dedim :KK70: aşırı gülmüştük ama o an stres oldum ya. sonra zaten arkadaş olduk bu salaklığın üzerine bende coolluğa dair bişey kalmadı :)
İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var :cry: bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun 😂🤣

İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var :cry: bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun 😂🤣
hiç instagramı olmayan bir üye olarak burdan anladığım kadarıyla açarsam fake hesap açmalıyım ki istediğim kişiyi rahatçaa izleyebileyimmmmm. :KK45:

Kızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim :KK43:((((( sonra geri çektim.

Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdum🙄 ama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken

Görmüş müdür ya :KK43:((((((
Twitterda görünmez diye düşünüyorum.
Hemen geri cekmissiniz zaten, bildirim gitmemistir büyük ihtimalle.
Hesabinizi dondurmaniza gerek yoktu :)
No panic :)

Sabah akşam twitter'da takılan biri olarak görülür diyorum. bildirim mutlaka geliyor, beğeniyi geri çektiğinde de bildirim kalıyor, kişi bildirime tıklıyor beğeniyi görmeyince geri çekildiğini anlıyor

hiç instagramı olmayan bir üye olarak burdan anladığım kadarıyla açarsam fake hesap açmalıyım ki istediğim kişiyi rahatçaa izleyebileyimmmmm. :KK45:
Kesinliklee😁. Ama onu da profesyonelce açmak lazım benim bir fake hesabım var ama kimse kabul etmiyor arkadaş isteklerini ://

de bu kadar takılacak bişey değil bence yanlışlıkla eli çarpamaz mı insanın

Back
X