- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 18
- 29
- Konu Sahibi Rapunzelea
hemen bakıyorumAa öyle mi bilmiyordum, Bestwhozi’yi deneyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen bakıyorumAa öyle mi bilmiyordum, Bestwhozi’yi deneyin
Nasıl görüntüleniyor?Gizli hesapları görüntüleyebileceğiniz siteler var. Postegro gibi
hayrınıza bana da açalım ayol bir fake instaAa öyle mi bilmiyordum, Bestwhozi’yi deneyin
Tarayıcı üzerinden Postegro’ya giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz. Fake hesapla giriş yapın, aksi takdirde şahsi hesabınız hacklenebilirNasıl görüntüleniyor?
Açıkçası benim fake insta'mda fake e postam vardı. Ip adresini göstermiyor değil mi ?Tarayıcı üzerinden Postegro’ya giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz. Fake hesapla giriş yapın, aksi takdirde şahsi hesabınız hacklenebilir
o da yabancı hesap açmıyorAa öyle mi bilmiyordum, Bestwhozi’yi deneyin
Ceycey sakın uygulama üzerinden fake hesap açma, yoksa herkese ikinci hesabının bildirimi gidebilir. Bana birkaç arkadaşımın bildirimi gelmiştihayrınıza bana da açalım ayol bir fake insta![]()
![]()
Fake hesabınızı kullanırsanız sorun yaşamazsınızAçıkçası benim fake insta'mda fake e postam vardı. Ip adresini göstermiyor değil mi ?
hiç instam olmadı ki benimm.Ceycey sakın uygulama üzerinden fake hesap açma, yoksa herkese ikinci hesabının bildirimi gidebilir. Bana birkaç arkadaşımın bildirimi gelmişti![]()
Ay nasıl, bu instagram'a gıcık oluyorum, bu ne ya!Ceycey sakın uygulama üzerinden fake hesap açma, yoksa herkese ikinci hesabının bildirimi gidebilir. Bana birkaç arkadaşımın bildirimi gelmişti![]()
Size de çok soru sordum, kusura bakmayınAy nasıl, bu instagram'a gıcık oluyorum, bu ne ya!
aaaaah ah geçmiş konuşma deme bana nolur hele de instagramdan... okuyamıyorum, yüreğim dayanmıyor. neydik ne olduk. ses kayıtları atılmış, güzel ve umutlu cümleler kurulmuş. hani nerde? yok. boşver başıma geleni aç oku, gül :)İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri varbu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun
![]()
Ben birini yanlışlıkla ararsam konuşmadan kapatıp çocuğum aramış diyorumahjshwjfjekgklrhtlştthis is the best!
bu çok iyi ya yarım saattir gülüyorum
ben de geçen sene miydi neydi daha yeni yeni konuşmaya başladığım birini yanışlıkla instagramdan görüntülü aradım. o açana kadar aradığımın farkında değildim. hayır bi de açması da hiç beklediğim bişey değildiköpeğini gezdirmeye dışarı çıkmış ve gerçekten açıp alooo falan demişti
ben de tam yemek yiyecektim düşünün hani ne kadar dışındayım aslında olayın... kamera allahtan tavanı çekiyormuş
bir de kapatmayı beceremedim ki sormayın o panikle. kamerayı parmağımla kapatıp ona da yanlışlıkla aradım kapatsana dedim
aşırı gülmüştük ama o an stres oldum ya. sonra zaten arkadaş olduk bu salaklığın üzerine bende coolluğa dair bişey kalmadı :)
Stalklamak senin neyine de ki oyy ben öleydimben kim stalklamak kim
(((
Ablacım nasıl bir insAn üstü varlıkki bu stalkladgın bukadar abartıyorsun yaniStalklamak senin neyine de ki oyy ben öleydimben kim stalklamak kim
(((
Geçmiş konuşmalardan attığım fotoğrafları sileyim dediğim bir flörtüm olmuştu. O sırada da konuşmuyoruz küsüm ona epey bir zamandır. Neyse geri aldım mesajları hiç gitmemiş gibi. Apple'da geçmiş mesaj olsa da geri çekince bildirim gidiyormuşİnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri varbu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun
![]()
Evet bildirim geliyor ama kim tarafından silindiği görülmüyor. ‘Gönderen tarafından silindi’ diyorGeçmiş konuşmalardan attığım fotoğrafları sileyim dediğim bir flörtüm olmuştu. O sırada da konuşmuyoruz küsüm ona epey bir zamandır. Neyse geri aldım mesajları hiç gitmemiş gibi. Apple'da geçmiş mesaj olsa da geri çekince bildirim gidiyormuşçocuk demiştir aylar sonra demek ki hala mesajları okuyor. Ama amacım sadece fotoğraf silmekti
![]()