Rezil Oldum.

postegroya şahsi hesabınızdan giriş yapmayın sakın çalınıyo 3-4 kişi aynı hesabı kullanıyo. benim fake'ti sorun olmadı

İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var :cry: bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun 😂🤣
aaaaah ah geçmiş konuşma deme bana nolur hele de instagramdan... okuyamıyorum, yüreğim dayanmıyor. neydik ne olduk. ses kayıtları atılmış, güzel ve umutlu cümleler kurulmuş. hani nerde? yok. boşver başıma geleni aç oku, gül :)

ahjshwjfjekgklrhtlşt :KK70: this is the best!
bu çok iyi ya yarım saattir gülüyorum :KK70:

ben de geçen sene miydi neydi daha yeni yeni konuşmaya başladığım birini yanışlıkla instagramdan görüntülü aradım. o açana kadar aradığımın farkında değildim. hayır bi de açması da hiç beklediğim bişey değildi :KK70: köpeğini gezdirmeye dışarı çıkmış ve gerçekten açıp alooo falan demişti :KK70: ben de tam yemek yiyecektim düşünün hani ne kadar dışındayım aslında olayın... kamera allahtan tavanı çekiyormuş :KK70: bir de kapatmayı beceremedim ki sormayın o panikle. kamerayı parmağımla kapatıp ona da yanlışlıkla aradım kapatsana dedim :KK70: aşırı gülmüştük ama o an stres oldum ya. sonra zaten arkadaş olduk bu salaklığın üzerine bende coolluğa dair bişey kalmadı :)
Ben birini yanlışlıkla ararsam konuşmadan kapatıp çocuğum aramış diyorum 🤪

Ben twiterda bu salağı arama kutusunda aradım çıkmıyodu. Googlede aradım öyle profilini görüp stalkladım. Yani o da gördüyse beni nasıl bulmuş der yani. Aşırı rezil bi durum oldu. :(((((((( bi daha asla tövbeler olsun kimsenin profiline bakmıcam🙄 en azından ekli olmayanlara :(((((

İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var :cry: bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun 😂🤣
Geçmiş konuşmalardan attığım fotoğrafları sileyim dediğim bir flörtüm olmuştu. O sırada da konuşmuyoruz küsüm ona epey bir zamandır. Neyse geri aldım mesajları hiç gitmemiş gibi. Apple'da geçmiş mesaj olsa da geri çekince bildirim gidiyormuş 😂 çocuk demiştir aylar sonra demek ki hala mesajları okuyor. Ama amacım sadece fotoğraf silmekti😂

Geçmiş konuşmalardan attığım fotoğrafları sileyim dediğim bir flörtüm olmuştu. O sırada da konuşmuyoruz küsüm ona epey bir zamandır. Neyse geri aldım mesajları hiç gitmemiş gibi. Apple'da geçmiş mesaj olsa da geri çekince bildirim gidiyormuş 😂 çocuk demiştir aylar sonra demek ki hala mesajları okuyor. Ama amacım sadece fotoğraf silmekti😂
Evet bildirim geliyor ama kim tarafından silindiği görülmüyor. ‘Gönderen tarafından silindi’ diyor 🤔🤔

Back
X