Rezil oldum

ay benim gibi daha rezillik lise de eteğime çıkmış o günde 1 nisan arkadana çıkmış reglin diyorlar,bugün 1 nisan beni kekliyosunuz demiştim güç bela inandım sonra :52:

arkadaşlar yaa regl olmuşum :58:ve pantolonumdan çıkmış sanırım görülecek derecede eve gelince fark ettim şimdii ön tarafta kot pantolonun tam fermuar kısmında napıcam ben şimdi ya tekrar nasıl giderimmm aynı mekanlaraa bu konudaa benimle aynı kaderi paylaşan var mıı çok kötü hissediyorum kendimii:18:

ohooo ben bütün kızılay meydanını arkamda 2 kocaman lekeyle gezmişim :P

bi kerede okulda oturduğum sıraya geçmişti. kalkmak için herkesin gitmesini bekledim bi de sona erkek arkadaşlar kalmazlar mı, hadi dove çıkalım, yok ben daha oturcam :52:

OLur böyle şeyler özellikle ilk gençlik yıllarında yeni yeni regli olmaya başladığınızda ped taşıdığınızı unutuyorsunuz sık değiştirmiyorsunuz ya da dışarda fazla kalınıyor o zamanda çok geleceği tutuyor oluyor yanii. Siz benim ilk regli olduğum zamanı bilseniz. Daha yeni yeni regli oluyorum. Belki 2. yada 3. gelişi yani. Evde de o an ped bulamadım annemde yok o zaman böyle gidip bakkaldan felan almaya da çekiniyorum anneme aldırırdım hep. Bende temiz bir bez koydum çıktım dışarı. Daha 13 yaşına yeni girmişim. Seksek oynuyoruz arkadaşlarla evin önünde tabi ben atlarken sen pat diye düş bez. Ben farkında değilim arkamı bi döndüm bez ortada hemen aldım koydum doğru evee.. Bir de banyo yapmıştım bir keresinde kullanılan pedimi de çıkarmışım ama banyoda çöp kovası olmadığundan sardım pedin kağıdına bornozun cebine koydum çıktım kurulandım giyindim. Son erkek kardeşim girmiş banyoya annemde onun bornozunu yıkamıi meğerse ıslakmış o da benim bornozu giymiş gördüm ama hiç aklıma gelmedi. Sonra aklıma geldi bir baktım cebine yok ped kardeşim atmış ama var ya kaç gün ne utanmıştım.

Canim bunda utanilcak birsey yok gercekten ..
Bu insanlik hali birsey senin elinde degilki .. nerden bileceksin o gün regl olacagini :)

Bende lisedeyken bir arkadasim regl olmus
allahtan bordo bir pantolunu vardi ayaginda ..
yakin bir erkek arkadasimiz geldi Hilal bence wc ye bi git dedi ..
kiz aval aval bakti ne diyorsun sen diye ..
bende sanki icime dogmus gibi arka tarafina doogru baktim ..
reflex olarak elimdeki hirkayi beline bagladim :9:
Bide kizmazmii ne yapiyorsun sen diye .. kulagina fisildadimda öyle anladi ..
Oda baya utanmisti .. bende gidip arkadasa gördügünü unut diye tehdit etmistim :9:

yani dedigim gibi insanlik hali .. :70:
ben hala 1.hafta önceden ince pedle dolasiyorum valla .. tetbiri elden birakmiyorum :)
sende öyle yap istersen .. bidaha böyle birseyle karsilasmassin böylece :)

herkesin başına gelebilecek bi olay yaşamışsın arkadaşım
kafana takıp üzülme boşuna
bende 17-18 yaşlarındaydım, açık renk eşofmanımdan çıkmış farketmemişim
annemlerle otururken ben uyumak için kalktığımda annemde arkamdan gelmişti, eşofmanını değiştir heryere bulaşmış demişti
çok utanmıştım. odada babam, erkek kardeşim, ablam ve annem vardı
herkese rezil olmuştum :69:

geçmiş olsun canım, ama bu çok normal bişey. utanmana gerek yok. olmuş bi kere. sana bi hikaye anlatayım.
bi bayramda evimize misafir gelmişti bi çift. kadın 1. dereceye ulaşmış hakim. yaşı da var yani 40.
neyse, bizm kltuklar krem rengi. kadın bi rahatsız oturuyo hadi gidelim biz kalkalım diyo. ama lavaboya da gitmiyo. bunlar bi kalktı uğurladık ettik. arkalarından salona geçtik topluyoruz, babam demez mi koltuktaki ne öyle? anlamamış da ne olduğunu. biz annemle hemen anladık tabi,koltuk kıpkırmızı olmuştu. napsın kadın işte, insanlık hali.

ohooo ben bütün kızılay meydanını arkamda 2 kocaman lekeyle gezmişim :P

bi kerede okulda oturduğum sıraya geçmişti. kalkmak için herkesin gitmesini bekledim bi de sona erkek arkadaşlar kalmazlar mı, hadi dove çıkalım, yok ben daha oturcam :52:

adınız dove mu ? :30:

Dert etme bu cok normal bir durum... :17:
Sana onerım regl gunlerınde sıyah gıyın mutlaka. uzerıne belını kapatacak tarzda tunık, hırka, uzun gomlek gıyın. Ozellıkle gıyındıgın camasırın agını genıs olanlardan tercıh et ki pedin yanlarından tasmasın. Uzerıne boxer tarzında bır camasır daha gıyındıgınde bır daha asla gecmez. En az 2,3 saatde bir de mutlaka degistirmelisin. Biraz acık yazdım ama bilmeyen arkadaslarımız da olabilir belkii...

ben dersanedeyken sıraya geçmiş,herkes görmüştü, hatta arkamdan konustuklarını duydum çok utandım ama o insanları bir daha görmedim, hiçbirinin tam adını hatırlamıyorum şimdi,onlar da benim kim olduğumu hatırlamıyordur,sadece "bir kızın başına bu gelmişti" diyorlardır ya da tamamen unutmuşlardır,çok insanın başına geliyor, dolmuşlarda falan, sizin elinizde olan birşey değil takmayın kafanıza

bir de kuzenimin açık renk kotuna çıkmıştı, otururken belli oluyordu, bir sürü akraba yemekteydik,herkes gördü,ben küçüktüm utandım söylemeyemedim hala pişmanlığını çekerim

Olur böyle şeyler .
Bende Lisedeyken olmustu . Pantolon etekti Allah'a şükür :27: Kimsede farketmediydi . Üstüme montumu giymiştim gözükmediydi hehe .:27:

orta okulda arkadaşımın başına gelmişti bu olay. rehberlik servisinden rehberlik hocamız biz iki kafadarı zorla görüşmeye çağırmıştı 8. sınıftaydık. arkadaşıma ve bana sürekli sorular soruyordu kızcağız o kadar strese girmiş ki regl olmuş hocanın koltuk batmıştı:(( sonra hoca bizi sizin probleminiz bitmez deyip gönderdi:DD artık sonradan o koltuğunaaptı bilmiyoruz bi daha çağırmadı bizi:DDD

orta okulda arkadaşımın başına gelmişti bu olay. rehberlik servisinden rehberlik hocamız biz iki kafadarı zorla görüşmeye çağırmıştı 8. sınıftaydık. arkadaşıma ve bana sürekli sorular soruyordu kızcağız o kadar strese girmiş ki regl olmuş hocanın koltuk batmıştı:(( sonra hoca bizi sizin probleminiz bitmez deyip gönderdi:DD artık sonradan o koltuğunaaptı bilmiyoruz bi daha çağırmadı bizi:DDD
:1::1::1::1::1::1::1::1:

orta okulda benimde basıma geldi sırama kadar geçmiş herkes sınıftan idince kalkmısdım allahdan eteğim lacivertti eve kada koşa koşa gitmişdimmm bide annemin basına gelmiş servisten indiğinde eve doğru gelirken tam çarşı göbeğinde kadının biri yaklaşıp hanımefendi regl oldnuz demiş annem hemen beni aradı ben merkezdeyim çabuk pantolon getir dedi allahtan tanıdık bi dükkan vardı oraya girdi değiştirdii üzerini Allah korusun bida basımıza gelmesin o anki utanç çok fenaaa yai regl oldğum olacağıma yakın günler hep koyu giyiniyorum

Başıma hiç gelmedi çok dikkat ederim ben. Ne zaman olacağımı tahmin ederim, olmama yakın zamanlar günlük ped filan kullanmaya başlarım. Hatta yazın bile iç çamaşırımın üstüne boxer filan giyerim o kadar ki korkuyorum. Çünkü dışarda olduğunda değiştirme imkanın filan olmuyo ama boxer filan giydiğinde en azından kaymıyo geçmesi daha zor oluyo...
Dışarda olmasa da eve gelen arkadaşımın başına gelmişti kızmıştım hatta dışarda olsan ne yapcaksın niye kendini takip etmiyosun insan ne zaman hasta olacağını bilmez mi diye:52:

çok takma bence baksana nerdeyse herkesin bi anısı var döktürmüşler valla

Back
X