Rezil oldum

ben 8.sınıftaydım öğle arası yemeğe eve gelirdik eve geldiğimde annem farketti eteğime çıkmış :15: oklua bii gittim ki oturduğum sıradada vardı :25: hala merak ediyorum sınıfta gören oldu mu diye:63::63::61:

hmm bide annem plajda yan tarafımızda yan uzanıp güneşlenen bi bayanda gördü:37: üzerine şort giymiş bayan güneşliyo arkadanda çıkmış leke:50: annem hemen söledi dikkat edin falan diye ama bayan anneme cevap vermedi neden bilmiyom belkide utanmıştır:32: havlu sardı beline gitti:117:

Son düzenleme:
Ben bir keresinde bu durumda kalan bir bayanı uyarmıştım.Kadın hınç dolu bir sesle "Tasası sana mı düştü?" demişti.Söyleyende kabahat! Herhalde birkaç kişi daha yolda söylemiş, o da bana patlamıştı.

Konu sahibesi siz de paniklemeyin.Hepimizin bunla ilgili körolasıca bir anısı mutlaka vardır.Ben de ortaokulda yaşamıştım.Berbat bir durum ama kimsenin bunun derdine düşeceğini sanmıyorum.
Hiç birşey olmamış gibi gidin kursunuza.İnsanlık hali canım, neler neler geliyor insanın başına.

eminim ki o kadını yolda birçok kişi uyarmış toplamda bir 40 kişi falan olmalı ki :27::27: sana vurmuş piyango kardeş:65::65:, ah ah beni uyaran da olmadııııı:5::5::5:

valla priyodik takipler hatta boxerlar falan o kadar tedbirliyimdir ki çünkü pkolu olduğumdan nerde ne zaman olacağı ve ne miktarda olacağını kestiremem:17::17::17:
ertesi gün gittim hoca fark etmemiş gibiydi siyahlara bürünerek gittim tabi ee bir musibet bin musibetten iyidir olaraktan böyle bir anım olacakmış sizinle paylaşacak:34::34::34: bazen olaylar bile bile olur hani siyah pantolona elin gider ama diğer mavi kotunu tercih edersin: ve o lalala o da ne seninki taşmış kenarlardann haydi buyrun soğuk terler inedursun başından bi taraftan annen kızım siyah giymedin mi diye yakınmaları ertesi gün sokağa nasıl çıkıcam endişeleri vs vs vs neyse bu gibi kazalar oluyor işteeee napalımm erkeklerin birçoğu da fermuarı açık dolaşıyor gülen kendine gülsün değil mi ama:1::1::1:

ohooo ben bütün kızılay meydanını arkamda 2 kocaman lekeyle gezmişim :P

bi kerede okulda oturduğum sıraya geçmişti. kalkmak için herkesin gitmesini bekledim bi de sona erkek arkadaşlar kalmazlar mı, hadi dove çıkalım, yok ben daha oturcam :52:

tüm plazanın bakışları üzerimde hissetmeden yaklaşık bir 2 km yürüdüm ayrıca kapıda komşumz denk geldi lafa tuttu(erkek) eve gittim tam odama yönelrken hissettğm bir ıslaklıkla gözgöze gelince istem dışı birçığlıkkla annneeeeeeeeee:60: hani ilk kez adet olursnz ya ergenlikte o hissi yeniden yaşadım valla neyse sana da çok geçmişler olsun napalım biyolojik olay diğer arkadşn dediği gibi de:24::24::24:

Canim bunda utanilcak birsey yok gercekten ..
Bu insanlik hali birsey senin elinde degilki .. nerden bileceksin o gün regl olacagini :)

Bende lisedeyken bir arkadasim regl olmus
allahtan bordo bir pantolunu vardi ayaginda ..
yakin bir erkek arkadasimiz geldi Hilal bence wc ye bi git dedi ..
kiz aval aval bakti ne diyorsun sen diye ..
bende sanki icime dogmus gibi arka tarafina doogru baktim ..
reflex olarak elimdeki hirkayi beline bagladim :9:
Bide kizmazmii ne yapiyorsun sen diye .. kulagina fisildadimda öyle anladi ..
Oda baya utanmisti .. bende gidip arkadasa gördügünü unut diye tehdit etmistim :9:

yani dedigim gibi insanlik hali .. :70:
ben hala 1.hafta önceden ince pedle dolasiyorum valla .. tetbiri elden birakmiyorum :)
sende öyle yap istersen .. bidaha böyle birseyle karsilasmassin böylece :)

ilginç yanı şuu ben tedbirliydim hani şu sızdırmayan diyor ya bangır bangır tvde o ped işte sızdırdıııı:51:

Back
X