- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
neden bi psikologa gitmiyorsunuz? böyle hayatınızı ziyan etmiyor musunuz? Hayatın yarısını kaçırıyorsunuz. Ergenlik dönemimdeyken benzer şeyler yaşadım. Ve hala pişmanlığını yaşıyorum neden gençliğimi böyle geçirdim diye Anladığım kadarıyla yetişkin bi kadınsınız neden bi çözüm bulmaya çalışmak adım atmak yerine kendinize acımakla yetiniyorsunuz?Hepinize merhaba;
Suan basim catliyo aglamaktan. Sabah dersim vardi. Senede sadece bir kere olan bi ders. Sabah uyumusum gec kaldim. Sansima havadq yagmurluydu. Herseyin ters gittigi bi gun yani. Derse girdim tabi herkes gelmis,ders baslamis. Hemen gectim oturdum. Yapim geregi cok ytangacim, toplum icinde sesi icine kacanlardanim. Ama kesinlikle saygisiz yada kaba degilim. Drrken hoca spot isigi resmen ustume tuttu ve iste boyle hem gec gelip hemde utanmadan oturan insanlarda car dedi. Yerin dibine gectim. Herkes bana bakti rezkl oldum. Derstwn sonra gelicekt im ama cok uzgunm derken aglicak gibisin dedi. Ustune bide gulduler. Benden sonra gelip oturanlarda oldu ama arkadaslari oZur dile diye uyarinca usfune bide ovulduler.
Cok utangacim. Hatta sosyalfobik. Ne kimseye gunaydin diitebiliyorum ne hoscakall. Hicte sevilmiyorum.icimi dokmek icin yazdim.
Grc cvp verebilirim kusura bakmayin.
Ve butun bunlar kimin sucu bilmiyorum. Koruyup kollayan ozguvensiz cocuk yapan anneme mi? Vicdansiz sinifimami? Hepsine susan aglamayan banami? Tum bunlari farketmeyen, sadece sorun ortaya cikarsa mudahale etwyye hazir anne babama mi?
Kime kizmaliyim?
Buna mı Rezil oldun :)) Ben diploma töreninde arkadaşımla dedikodu yapıyordum sıra bana gelmiş hiç farkında değilim adım 2 kere anons edildi 2. anonsta yanıma geldi etti sahnedeyüzlerce kişinin karşısındaydım bir de düşün .. sınıf arkadaşlarımla birlikte gülmekten öldük..
Hepinize merhaba;
Suan basim catliyo aglamaktan. Sabah dersim vardi. Senede sadece bir kere olan bi ders. Sabah uyumusum gec kaldim. Sansima havadq yagmurluydu. Herseyin ters gittigi bi gun yani. Derse girdim tabi herkes gelmis,ders baslamis. Hemen gectim oturdum. Yapim geregi cok ytangacim, toplum icinde sesi icine kacanlardanim. Ama kesinlikle saygisiz yada kaba degilim. Drrken hoca spot isigi resmen ustume tuttu ve iste boyle hem gec gelip hemde utanmadan oturan insanlarda car dedi. Yerin dibine gectim. Herkes bana bakti rezkl oldum. Derstwn sonra gelicekt im ama cok uzgunm derken aglicak gibisin dedi. Ustune bide gulduler. Benden sonra gelip oturanlarda oldu ama arkadaslari oZur dile diye uyarinca usfune bide ovulduler.
Cok utangacim. Hatta sosyalfobik. Ne kimseye gunaydin diitebiliyorum ne hoscakall. Hicte sevilmiyorum.icimi dokmek icin yazdim.
Grc cvp verebilirim kusura bakmayin.
Cok uzgunum. Neden boyleyim anlamiyorum. Hocam hakliydi. Ama okadar insanin icinde herkes beni izlerkwn ozur dilemek buz gibi suya atlamakla ayni. Dahada kotusu hoca boyle derken herkes icinden demistir bu kiz zaten hep boyle diye. Cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?