• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Hepinize merhaba;

Suan basim catliyo aglamaktan. Sabah dersim vardi. Senede sadece bir kere olan bi ders. Sabah uyumusum gec kaldim. Sansima havadq yagmurluydu. Herseyin ters gittigi bi gun yani. Derse girdim tabi herkes gelmis,ders baslamis. Hemen gectim oturdum. Yapim geregi cok ytangacim, toplum icinde sesi icine kacanlardanim. Ama kesinlikle saygisiz yada kaba degilim. Drrken hoca spot isigi resmen ustume tuttu ve iste boyle hem gec gelip hemde utanmadan oturan insanlarda car dedi. Yerin dibine gectim. Herkes bana bakti rezkl oldum. Derstwn sonra gelicekt im ama cok uzgunm derken aglicak gibisin dedi. Ustune bide gulduler. Benden sonra gelip oturanlarda oldu ama arkadaslari oZur dile diye uyarinca usfune bide ovulduler.

Cok utangacim. Hatta sosyalfobik. Ne kimseye gunaydin diitebiliyorum ne hoscakall. Hicte sevilmiyorum.icimi dokmek icin yazdim.

Grc cvp verebilirim kusura bakmayin.

Ben de senin gibiydim ama sonra biraz yontuluyor insan, su an topluma karsi rahat rahat konusabilecek sunum yapabilecek durumdayim ;) uzulme diye anlatiyorum belki sen de benim gibi olursun moralini bozma, herkes kendine baksin

Nasil yani
Sana spot isiklari tuttu rezil etti sonra dersten yolladi; ama diger iceri girenlere ses cikarmadimi ozur dilemelerini istemeden haric?

Ben de senin gibiydim ama sonra biraz yontuluyor insan, su an topluma karsi rahat rahat konusabilecek sunum yapabilecek durumdayim :KK66: uzulme diye anlatiyorum belki sen de benim gibi olursun moralini bozma, herkes kendine baksin
Ne zaman ki kendinle dalga geçmeyi öğrendin geçiyor.Üzme kendini dalga geç.İşe yarıyor.Ben öyle atlatmıştım liseye geçtiğim yıl.

Cok uzgunum. Neden boyleyim anlamiyorum. Hocam hakliydi. Ama okadar insanin icinde herkes beni izlerkwn ozur dilemek buz gibi suya atlamakla ayni. Dahada kotusu hoca boyle derken herkes icinden demistir bu kiz zaten hep boyle diye. Cok uzuluyorum

bende senin gibiydim hemen yüzüm kızarırdı utangaçlıktan bi özür dileyebilirdin bunda utanılacak bir şey yok kendini kasma
çok sıkı dostlar edindim
aynı liseden gelen bir grup dostun içinde dostlar edindim ve böylelikle üniversite hayatımda bu utangaçlığı üstümden attım
şimdi girip çıkmadığım delip yok artık tabi şuan üni bitti çalışıyorum hatta evliyim bile :D

Valla bana kalırsa hiçte rezil olmamışsın
Her öğrencinin başına gelebilir bu
Gül geç senede bir kez olan bir dersmiş zaten. Ben senin tutumunda bir yanlışlık görmedim hocan çok kaba ve kendini beğenmiş miş bence.

gün içinde yaşadığın şeyleri bu kadar ciddiye alma küçük şeyler bunlar. Bu kadar hassas olma insanlar sana hiçbi şey yapamaz sen doğru durdukça

Hocada tam şeymiş yani tövbe yarabbim . Ukala empati yoksunu
Boyle insanları hedef gösterenlere kılım.
Ama sizde gülün geçin böyle durumlarda rahat olmaya çalışın ki bu yaşadıkça öğrenilir rezil olduğunuz bir durum bile yok ortada :)

canım nası bi ders bu senede bi ders merak ettimo_O

hoca olmuş ama adam olamamış oda kimse ne kadar abuk bişey :KK67:

emin ol herkes unutmuştur kim ne rezilikler yaşıyor bunamı takacaksın

sonuçta sen kendini biliyorsun için rahatsa bırak unut be cancan:rolleyes:

Desteginiz icin cok sagolun. Su an en cok ihtiyacim olan sey sanirim. Ben farkindayim. Derse gec kaldim, dersi boldum rahatsiz ettim ama elimde degil kasiliyorum. Ne gunaydin ne nasilsin. Yabani gibiyim resmen. Sadce bu durum degil beni uzen. Neden biyleyim diye uzuluyorum. Sevilmeyen, yabani, konusmayan bi dag kecisi sanki

Senede bir kere ve toplamda dort parca halinde aliyoruZ. Planlama ve yonetim hakkinda.

Simdi ciksam seneye yine ayni hoca olucak. Ve bir senende kaybolucak. Cikmasam agladim. Kucuk dustum.

Benimde başıma geldi kaç kez bir keresinde dışarı bakıyordum sınıfta, hoca git daha yakından bak diyerek beni sınıftan kovdu arkadaşlarımda güldü yani her öğrencinin başına gelir bunlar senin daha başka sorunların var neden dersine gereken önemi vermiyorsun sabah uyudum bir bahane değil, hadi oldu neden bu kadar çekingen yani bir özür bile dileyemiyorsun vs. bu konuları aşmak için yardım alsan çok iyi olur , psikiyatriye git acilen.

Buna mı Rezil oldun :)) Ben diploma töreninde arkadaşımla dedikodu yapıyordum sıra bana gelmiş hiç farkında değilim adım 2 kere anons edildi 2. anonsta yanıma geldi etti sahnede :KK70: yüzlerce kişinin karşısındaydım bir de düşün .. sınıf arkadaşlarımla birlikte gülmekten öldük.. :KK70:

Hepinize merhaba;

Suan basim catliyo aglamaktan. Sabah dersim vardi. Senede sadece bir kere olan bi ders. Sabah uyumusum gec kaldim. Sansima havadq yagmurluydu. Herseyin ters gittigi bi gun yani. Derse girdim tabi herkes gelmis,ders baslamis. Hemen gectim oturdum. Yapim geregi cok ytangacim, toplum icinde sesi icine kacanlardanim. Ama kesinlikle saygisiz yada kaba degilim. Drrken hoca spot isigi resmen ustume tuttu ve iste boyle hem gec gelip hemde utanmadan oturan insanlarda car dedi. Yerin dibine gectim. Herkes bana bakti rezkl oldum. Derstwn sonra gelicekt im ama cok uzgunm derken aglicak gibisin dedi. Ustune bide gulduler. Benden sonra gelip oturanlarda oldu ama arkadaslari oZur dile diye uyarinca usfune bide ovulduler.

Cok utangacim. Hatta sosyalfobik. Ne kimseye gunaydin diitebiliyorum ne hoscakall. Hicte sevilmiyorum.icimi dokmek icin yazdim.

Grc cvp verebilirim kusura bakmayin.
Canım böyle şeyler yaşayarak zamanla alışırsın. Büyük ortamlarda bulunmaya gayret et. Konferanslara katıl. Mesela bilerek konferanlara geç kal. Konuşmacı ve tüm seyirciler size kötü kötü baksın. Bu fobinizin üstüne gidin. Hoca ders anlatırken konuya katılın, çok soru sorun. Yani kısacası nerde muhabbet varsa siz orda olun...:KK52:

Off rezillik kraliçesi geldi açılın, derste kriz geçirdim bir kere ben ve yamulmuş halimi herkes gördü:KK14: Sümüklerim akıyordu valla:KK53: Düşün sen gerisini.
Bir avmde yürüyen merdivenlere oturup şarkı söyledim.
Kız arkadaşımla el ele tutuşup gezdim şehrin göbeğinde ve gelen tepkilere gevrek gevrek güldüm.
Bir kafede moruğun biri 1.5 saat boyunca beni gözetleyince kalkarken ona doğru bağırdım, manzara güzel miydi diye.
Iıı dur düşünüyorum, kuzenimle aynı kıyafetleri giyinip, çarşıda gezindik tüm gün, herkes acayip acayip baktı ve kimisi de laf attı.
Ergenken çok dobiş bir tipim vardı, asiydim de bir gün çarşıda oğlanın birine sataştım o da bağırarak küçücük boyun var ama kocaman da göbeğin var, yarım dünya diye bağırmıştı.
19lukken muhafazakar bir şehrin meydanında erkek arkadaşımı dudağından öpmüştüm ve akabinde de çocuğun yüzüne bakmadan koşarak kaçmıştım.
Bir gün okulda kızın birisi beni çok beğendiğini ve öpmek istediğini söylemişti, benim yüz ifadem :KK57: böyle iken kız bir anda üstüme çullanmıştı. Tabi bu olay epey bir unutulmamıştı. Al sana rezillikler dizisi, daha ağırları var da yazamam:KK53:

Böyle küçük şeylere takılma susma da hiç bir zaman haklı olduğum yerde avazım çıktığı kadar konuşurum. Senin ki gibi bir konuda ise hocadan özür dileyip;öncelikle şu spot ışığı üstümden çekerseniz sevinirim. Herkes geç kalabilir ne var bunda geçtim oturdum işte derdim. Ve benden sonra gelenlere birşey söylemiyorsa çemkirirdim hocaya niye ikili oynuyorsunuz insan ayırıyorsunuz sinemada yer gösterir gibi tutun spotunuzu onlarada derdim. Birde tabi içimden ohhhh ne güzel dedim şimdi o düşünsün derdim :)))

Back
X