rezil oldum :((

Doğrusu sizinki. Ben kadına en çok asalet ve gururu yakıştırırm.
Bu tip erkeğe yapışanlar, onsuz olamam diye vıcık vıcık aşk saçanlardan da daha istediğini elde edeni görmedim. Hepsi bitti. Erkekler de kadında zariflik, asillik ve gurur sever, çevremdeki her erkek ama. Bu tipler hep mutsuz olur hep ama. Buldumcuk olup da adamdan değer gören görmedim ben. Kuyruğu dik tutan kadınlar daha çok sevilir.
Ne yalan söyleyeim ben de bu tip güçlü kadınları severim bir kadın olarak, erkekler de haklı (güçlü derken erkeğe yapışmak bence güç değil, ben gidebilen, aşkından ölse yalvarmayan güçlü kadınları kast ediyorum)
Guzel dogru tespit a dan z ye katiliyorum :KK9::KK9::KK9: konu sahibi oku burayi herkese cevap veriyosun olsun olsun seviyorum diyosun e bizden ne istiyisun gidip allahin emriyle isteyekmio_O

Offf off trip konusunda ülkemizin kızlarını geçecek başka bir ırk daha yoktur herhalde.
Bazı insanlar ardındaki imayı değil direkt söylenen sözleri muhatap alır. Ki bu bazı insanlar, erkekler oluyor bu konuda.
Çoğu düz düşünür, bunu dedi ama ne demek istedi diye düşünmez. Sen bitsin diyorsan, gerek 1 aylık bir şey olması, gerekse senin fazla dırdırcı görünmen sebebiyle tamam bitsin diye cevap verir.
O bilmez ki benimle az ilgileniyorsun, ben de koz olarak ayrılığı kullanıyorum demek istediğini. Belki de fazla oyunbaz bulmuştur seni. Her olayda başıma böyle ekşir bu, yol yakından döneyim demiştir. Ki seni engellemesi de bunu gösteriyor zaten.
Son tavsiyem, gerçekten istemediğiniz şeyleri talep etmeyiniz, sonra elleri bomboş kalıverirsiniz böylece.
Bu cocukla tanisma konusunu hatirliyorum da. Cocuk market calisaniydi ,adam gibi tanisma tavsiyelerine kulak tikayip en son biseyler devirip yerleri paspaslamaya cagir tavsiyeleri pek mantikli gelmisti konu sahibine. Hatta hatun kisi ve saksakcilari yuzunden banlanmistim :)
Ne diyim valla bu mantalide ki bi insandan ayrilmasin da ne yapsin cocuk. Pacayi siyirmis iste firsatini bulmusken

siz bu gidişle daha çok kötü olursunuz.demin eski konularınıza baktım, beş günlük sevgiliyle evlilik düşünmeler, kız arkadaşıyla neden telefonda dertleşmiş demeler, çocuğun adınızı ve soyadınızı öğrenmesini aşama olarak görüp bu kadar aşamadan sonra neden adım atmıyor demeler, 22 yaşında evde kaldım demeler, ayrılalım diye şaka yapmalar, bir gün mesaj atmayınca ben devam edemeyeceğim demeler...(burada örnekleri karışık verdim ama hepsinin aynı kişiyle ilgili olmadığını biliyorum).güya yirmili yaşlardasınız ama düşünceleriniz hiç abartmıyorum 12-13 yaşlarındaki kızlarınki gibi.bu gidişle mutlu olabileceğinizi hiç sanmıyorum.ciddi ilişki istiyorsanız ya da mutlu bir ilişki istiyorsanız olgunlaşın artık, daha mantıklı düşünmeye çalışın.

siz bu gidişle daha çok kötü olursunuz.demin eski konularınıza baktım, beş günlük sevgiliyle evlilik düşünmeler, kız arkadaşıyla neden telefonda dertleşmiş demeler, çocuğun adınızı ve soyadınızı öğrenmesini aşama olarak görüp bu kadar aşamadan sonra neden adım atmıyor demeler, 22 yaşında evde kaldım demeler, ayrılalım diye şaka yapmalar, bir gün mesaj atmayınca ben devam edemeyeceğim demeler...(burada örnekleri karışık verdim ama hepsinin aynı kişiyle ilgili olmadığını biliyorum).güya yirmili yaşlardasınız ama düşünceleriniz hiç abartmıyorum 12-13 yaşlarındaki kızlarınki gibi.bu gidişle mutlu olabileceğinizi hiç sanmıyorum.ciddi ilişki istiyorsanız ya da mutlu bir ilişki istiyorsanız olgunlaşın artık, daha mantıklı düşünmeye çalışın.
+1

Aynısı basınıza gelince anlarsınız burdan yorum yapmak kolay

Ay emin ol herkesin başından neler geçiyor. Amma abartıyorsun...
Kulak tıkayacağına tecrübelere kulak ver biraz.
Burada kimse sizi de adamı da tanımıyor kimsenin size garezi yok.

Başa gelmeye gelince, gerçek ilişkileri bitirip bir gün kapısında ağlamadım çok şükür hep gururlu oldum. Sizinki gibi hayali değil gerçek ilişkilerde bahsediyorum..

Yaptıklarınızı abartmak, iyice büyük aşk hikayesine çevirmek yerine biraz aklı selim olun bence. Ortada aşk yok, sevgi yok ve ilişki yok. Ne ayrılığı ne dayanaması yaa..
Bu şekilde dünyadaki tek erkek en muhteşemisin nolur beni bırakma diye zırıldadıysan adam bi ay iyi dayanmış.
Bana bir erkek böyle gelse bir saniye durmam ezik bu diye. Zira kendi değerini bilmeyeni başkası hi bilmez

Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm
Madem ayrıldın ne diye peşinden koşuyosun. Gerçekten kötü olmuş adam resmen seni başından atmış geçmiş olsun artık onu ne ara nede sor bitir gitsin

Kızlar benim görüstğm biri vardı komşumuzun oğlu 1aydır iyi gidiyodk bu bana bi gün yazmadı bendee sinirle daha fazla devam edemicem dedim oda kabıl etti sen bitirmişsin dedi diyecek birsey kalmıyor dedi. Bu kadr cabuk kabul edeceğini düsünmemistm. İki gün sonra ben mesaj attım fevri davrandım böyle bitmesin güzel gidiyodk dedim.kusura bakma dün gece sen herşeyi bitirdin ben diyeceğimi dedim dedi.Ben bunu sinirle söylediğini düsünmstm 1 hafta sonra bugün mesaj attm hayırlı cumalar diye gördü cevap vermedi bende ufacık bisyde bitiriosn sen bana imalarda bulunduğunda affetmstm ben dedim gördü ve direk whatsaptan engelledi beni su an cok kötüyüm kendimi rezil ettim bide aileler tanısıo babalarımız ne yapıcam cok kötüyüm

Sana çoook güzel bir ders vermiş. Bir daha rest çekeceğin zaman kırk kere düşünürsün. Geçmiş olsun.

Seni terketmek için bahane arıyormuş bulmuş daha sen niye msj atıyorsun ki peşimden koştu diyecek şimdi arkandan senin gururunu mu düşünecek sanki

Üste bi arkadaşın mesajı üzerine baktım eski konularınıza da beni bile boğdunuz. Kusura bakmayım ama hayattaki varoluş amacınız sadece bi koca bulmak gibi geldi. Nedir bu ya tek derdiniz evlenmek ve bunun içinde fazlaca yapışkan davranmıssınız. Bu iş başından beri sizin ıtelemenızle, ısrarınızla olmuş zaten. Bu çocuk hiç bi zaman sizden hoslanmamıs bi deneyeyim ya tutarsa demiş, ama ilk haftadan gereksiz samımıyetınızle boğmussunuz bulduğu ilk fırsatta da kurtulmuş sizden.

Bu kafayla kendinizi daha çok rezil edersiniz. Kafanızı erkek fikrinden uzaklaştırın, hayatınıza başka uğraşlar, anlamlar yükleyin. Hayatın akışı içinde illaki biri çıkar karşınıza zaten. Bu kadar arayarak, zorlayarak olan bi ilişkide değer görme ihtimaliniz yok.

Back
X